Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy tak sie da

czekanie z seksem

Polecane posty

ile czekaliscie? chodzi mi konkretnie o odpowiedzi osob ktore byly w zwiazku jakis czas i ile czakaly zanim to zrobili? glownie pytam o ten pierwszy raz ale mozecie tez pisac o kolejnych. ja sama sie zastanawiam czy bede potrafila wytrzymac do slubu. czyli jeszcze minimum 2 lata, a pewnie wiecej. nie wiem czy cos takiego mzoe sie udac. ale moze jest tu ktos kto tyle czekal?...

Gość ja czekałam ok.
96 godziń i tak moim zdaniem za długo :P, to był 1. raz.

Gość ja_007
do slubu opłacało się

Gość vsvsdfvs
ani nam w głowie było czekać właściwie to on zadecydował i cieszyłam się że czuję że mnie chce... zrobiliśmy to na trzeciej randce jesteśmy ze sobą parę lat i zamierzamy spędzić razem całe życie

Gość kajamaja
Poznalismy sie w lipcu jak mielismy po 17 lat, czekalismy z sexem tzn. pelnym zblizeniem półtora roaku, nie w imie ideologi ale tak czulismy, nie bylismy jakos chyba gotowi tak to sie okresla. Pozniej po 3.5 roku wzielismy slub :) i nie polecam czekac do slubu bo jak to mowi moja bacia kota w worku sie nie bierze, sex to nic zlego jesli sie kochacie. Powodzenia

ja_007, super. juz nie wierzylam ze kogos takiego znajde. tym bardziej na kafeterii :) a jednak. domyslam sie ze nie bylo latwo... co robiliscie zeby sobie pomoc, ulatwic, poradzic sobie z pragnieniem? czy moze nie miel;iscie z tym problemu? ja amrze o tym zeby poczekac, ale jestesmy ze soba krotko a juz jest ciezko, tak bardzo siebie pragniemy.

Gość ja_007
ale to sprawa indywidualne z tym czekaniem do slubu, ktos chce to czeka ktos nie chce nie czeka, proste. Opłacało sie czekac, seks lepiej smakował gdy sie na niego czekało...

z pierwszym facetem 6 miesicy z drugim ( mąż ) 2 tygodnie ledwo wytrzymałam :D 2 pozostale to przygody ot tak

kajamaja i vsvsdfvs, rozumiem was. sama na pewno nie chcialabym czekac do slubu gdyby nie wlasnie wzgledy ideologiczne. oboje jestesmy z wierzacych rodzin. ze wzgledu na ansza wiare cchemy poczekac.

Gość ja_007
autorko, nie bylo łatwo. Wspieralismy sie nawzajem. Choć to tez wyniaklo z naszej silnej woli, powaznie porozmawialismy i oboje wspolnie podjelismy decyzję. Mielismy swoja granicę ktorej nie przekraczalismy. Naprawde warto z tym czekac wbrew opiniom innym i dodam ze oboje do najmłodszych nie nalezeliśmy ( ja 25, on 29) . Czekalismy 2 lata.

Gość 7 miesiecy

Gość ja_007
dodam równiez, ze nie czekalismy z seskem do slubu bo kosciol tak nakazuje. Zrobilismy to wylacznie dla siebie samych.

Gość ja_007
bardzo miły blondyn - na zdrowie !!!!! śmiech to samo zdrowie!!!!!

a moge wiedziec jaka byla ta granica?

007 jak będziecie mieli po 60 lat to bedzie: na co było tracić te dwa lata, stary durniu!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja_007
bardzo miły blondyn - nigdy nie uznamy ze te 2 lata stracilismy. Milosc nie polega na samym bzykaniu, ale co ty mozesz o tym wiedziec, sadzac po twoich wypowiedziach na roznych topikach, uznac mozna, ze pojecia nie masz co to jest prawdziwa miłosc.

aha

Gość ja_007
zastanawiam sie czy tak sie da : to byly pieszczoty ale do pewnego punktu:D nie bylo seksu oralnego, pettingu.

Gość ja_007
aaa i nie twierdze wcale, ze Ci co poszli do lozka ze swoimi partnerami nie wiedza co to miłosc :) bo chyba wczesniej troszke zle sie wyraziłam. Chodzi o to, ze kazdy inaczej podchodzi do miłosci i to tez sprawa indywidualna. Ktos czuje ze chce się kochac z kims po kilku miesiacach i jest Ok, ktos uzna ze czeka , tez jest ok. Nikogo w tej kwestii nie potepaiam ze ktos poszedl wczesniej czy pozniej... to bez roznicy:)

Gość ja_007
troche namieszałam.. :D

ja po 3 miesiacach:) i uwazam ze troszke za szybko ale bylo warto:) pozniej mialam takie dziwne mysli ze fajnie bylo byc dziewica i ze ejszcze raz chce:D:P

całkiem możliwe, nigdy nie uwierze w to że facet 27 lat czy około 2 lata cierpliwie czekał, takie bzdety mozna opowiadac czytelniczkom harlekinów, albo facet ma libido zdechłego śledzia

kociczka:D no, a co tematu, to fakt, że nas to dziwi nie oznacza, że jest to nie możliwe, zważcie:). Dla mnie takie czekanie to odmawianie sobie ....zdrowia:Di radosci. tym bardziej kiedy między ludzmi jest fascynacja, zainteresowanie, tworzy się więź. Ale potrafię sobie tez wyobrazic, że ludzie mają niemały temperament, ale jednak ubrany w jakies swoje przekonania, wartości, zasady

uważam, że należy przed ślubem "wypróbować" partnera i siebie na wzajem, żeby potem nie było niespodzianek. Bo każdy ma inny temperament i oczekiwania, a seks to istotny element związku.

oj no ja ze swoim chlopakiem zrobilam to po pol roku odkat zaczelismy razem byc

i jeszcze pewna mądra babcia radziła wnuczce, najlepszy 2 chwyty, 1,5 od biedy może być, ale tak sprawdzenie stanu konta by się przydało

Gość Olusiowa
hyhyhy jestesmy ze sobą od ok 2ch lat i dopiero bedziemy sie kochać :P