Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem

tak bardzo się boję

Polecane posty

a ja zadam ... rozum mowi,ze wyjdzie na dobre ;) wtedy bylo miedzy nami inaczej, caly czas sie klocilismy i ja mu wszystko wypominalam :O a teraz jest super :)

Gość annelka
i moim zdaniem będzie lepiej

A ja zadam ale to nie jest tak,ze on nic nie robi :P ostatnio przyjechal do mnie o 23ciej zeby mi pomoc w egzaminie na drugi dzien ;) on daje z siebie duzo :) tylko mowi co mowi :O

wiem o co Ci chodzilo ;) ale wiesz jak to jest .... Annelka w niego wierzy, wiec moze cos sie zdarzy ;)

Gość annelka
bo jest z tego co piszesz, jak go przedstawiasz bardzo podobny do mnie, a zresztą wyczuwam niektóre rzeczy :P

Gość annelka
dziękuję, desko więc i ja się przyłączę do życzeń :D Dla naszego małego grona życzę: Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Gość annelka
nie przejmuj się desko, to akurat było miłe dla niego. Na pewno nie zadziała źle.

Gość annelka
zaraz dostanę ochrzan od Was, ale i ja wysłałam. To piękne święta, niech wszystko wierzą, że wraz z Odrodzeniem nie tylko przyrody i my się zbudzimy!

ode mnie nie dostaniesz ochrzanu :) moim zdaniem zyczenia powinno sie wyslac co by sie nie dzialo ;)

u mnie na zyczenia na boze narodzenie byla moja odpiwedz ze w tym roku nie ma swiat i histeria :O

Gość annelka
deska, postaraj się zapomnieć o tym, jaka byłaś bo wykończyć się wyrzutami, poczuciem winy. To on musi podjąć decyzję, nie wpłyniesz na nią, możesz tylko pokazać, że jesteś inna, lepsza niż byłaś.

Gość annelka
a ja nawet w pierwszy dzień Boże Narodzenia go zraniłam, a On i tak chciał nasz związek naprawiać jeszcze. dlatego tak trudno mi też było w to jego rozstanie ze mną dwa tygodnie po Sylwestrze uwierzyć. Ale Boże Narodzenie to nie Wielkanoc. zapomnij o tym, co było zle! rozpamiętywując znów się rozpłacze a nie chcę. KONIEC z tym!

Gość annelka
więc i miłych słów używa też!?! :)

Gość annelka
moim zdaniem, dobrze robisz desko

Moim tez dobrze robisz :) I powiem Ci ze umiesz cos wiecej niz ja ;) bo ja nie potrafie konczyc sama rozmow :O zawsze on konczy :O tylko dzis ja skonczylam ;)

a ja tak nie potrafie konczyc rozmowy :( a dzis sto razy uslyszlam ze jestem super :O bo nie wiedzial,ze lubie grac w gry na necie :P

ehhh ja w sumie nie mam takie potrzeby tego robic bo jestem po drugiej stronie :)

powiedzial,ze sie postara byc w poniedzialek na necie,zeby ze mna pogadac jeszcze przed wyjazdem a jak nie to wysle smsa ;) gadalismy dzis 6 godzin :P

U mnie tez to sie zdarzylo wyjatkowo bo akurat mielismy czas oboje i oboje sie nudzilismy ;) Ide spac :) dobranoc do jutra:)

Gość annelka
coś zabawnego :P : gdy zerwaliśmy przed pójściem z koleżankami na disco radził mi jak kogoś poznać, a ja mu odparłam, że skoro nam nie wyszło, to wspierajmy się i opowiadajmy o nowych. Zamilkł, może już ją wtedy znał, ale mniejsza z tym. Mam co chciałam! :P sama sobie jestem winna, że się odezwał (tylko czemu poinf tak późno o tym, męska logika :(), a tak nad tym ubolewałam

Gość annelka
bo mnie przeraża to, że tyle z wypowiedzianych słów się sprawdziło :P

Gość wróżkaa
tak bardzo się boję, że Jego Jedynego już nie spotkam. Z przekory wyszłabym za mąż za pierwszego który mnie pokocha. Co robić. Zostanę sama do końca życia. Skrzywdziłam Go. Mam za karę.

Annelka Ty w nocy nie mozesz spac :P o tej porze to dla mnie srodek nocy :D ja mam nadzieje,ze moje sie nie sprawdzi co powiedzialam,bo tez powiedzialam,ze jak pojade to on sobie znajdzie innna i bede miala spokoj :( deska i po co to ogladalas ?? Ja nie ogladam takich rzeczy,, bo po co ??

azda by chciala zobaczyc ... tylko trzeba sie zastanowic czy to nie wyrzadzi wiecej zlego niz dobrego ...