Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię rower

WASZE OPINIE O MNIE I ROWERACH

Polecane posty

Gość lubię rower

Lubie rower.Dużo razy wpisałem się na topiku "100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy".Wiele razy wpisałem sie na stronach 30-33.Przeczytajcie ii napiszcie co o mnie myślicie.

Gość rogerek
Nie wiem co myslec o Tobie ale wiec co sadze o Haircutterze. Ukrywa sie gosc pod wieloma nikami, sam sobi zadaje pytania i sam na nie odpowiada. Przykladem jest Ulficzka czy jak jej tam jest, wg mnie to tez Haircutter. Uwazam go za chorego psychicznie dupka ktorego rajcuje gdy moze ogolic kobiecie wlosy. Wiele razy pytal o odczucia gdy kobieta pozbywa sie zupelnie dlugich wlosow. W zyciu prawdopodobnie boi sie wielu rzeczy, a gdyby mial stanac w obronie kogos pierwszy by wzial nogi za pas.

Gość wygrywasz konkurs na
NAJBARDZIEJ DEBILNY TOPIK ROKU :D

Gość goska_b
rogerek, z ust mnie to wyjales. To chory i zakompleksiony czlowiek. W realu boi sie pewnie przeskoczyc przez kaluze.

Gość rogerek
goska_b boje sie nawet pomyslec jak wyglada ten czlowieczek pewnie ma wylupiaste oczy i dziury miedzy zoltymi zebami:))a tutaj zgrywa styliste

Gość Poirytowana Ana
A co, waszym zdaniem lepsze są topici "Szukam dziewczyny"? Moim zdaniem facet ma zainteresowania, a że są dość specyficzne to wzbudzają tyle kontrowersji. To lepsze niż durna gadka osoby o nicku "lubię rower", który zaśmieca tamten temat o włosach wypowiedziami nie trzymającymi się tematu. Jak nie chcesz lubię rower to tam nie wchodź i tyle. Luzzzz!

Gość rogerek
Podejrzewam ze Poirytowana Ana to tez Haircutter:)))

Gość Poirytowana Ana
A właśnie, że nie:) Ten Hair coś robi błędy, a ja nie;P No chyba, że nie zauważyliście, ale to już Wasza sprawa:)

Gość rogerek
Poirytowana Ana dolacz do koalicji przeciw Her Kuterowi. Nie mam nic przeciw zainteresowaniu fryzjerstwem, sam tez lubie poszperac w necie ale ten Her Kuter to wszystkich klepek w glowie nie ma

rogerek imbecylu, nawet nie potrafisz przepisać poprawnie słowa haircutter! Widzę że zawiązała się tu koalicja ograniczonych debili!! Mam w dupie obelgi pod adresem mojego topika i mnie. Jestem świadomy jakie zera jesteście, a zwłaszcza ten cfel zażygany od rowerów (chyba trzy kołowych rowerków palancie). Wisdziałem że w necie czają się czuby i psychole, ale wy bijecie ich wszystkich na głowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bujać się na szczaw półgłówki slamsowe! lubię rower Lubie rower.Dużo razy wpisałem się na topiku "100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy".Wiele razy wpisałem sie na stronach 30-33.Przeczytajcie ii napiszcie co o mnie myślicie. 13:35 rogerek Nie wiem co myslec o Tobie ale wiec co sadze o Haircutterze. Ukrywa sie gosc pod wieloma nikami, sam sobi zadaje pytania i sam na nie odpowiada. Przykladem jest Ulficzka czy jak jej tam jest, wg mnie to tez Haircutter. Uwazam go za chorego psychicznie dupka ktorego rajcuje gdy moze ogolic kobiecie wlosy. Wiele razy pytal o odczucia gdy kobieta pozbywa sie zupelnie dlugich wlosow. W zyciu prawdopodobnie boi sie wielu rzeczy, a gdyby mial stanac w obronie kogos pierwszy by wzial nogi za pas. 17:42 wygrywasz konkurs na NAJBARDZIEJ DEBILNY TOPIK ROKU 15:18 goska_b rogerek, z ust mnie to wyjales. To chory i zakompleksiony czlowiek. W realu boi sie pewnie przeskoczyc przez kaluze. 15:53 rogerek goska_b boje sie nawet pomyslec jak wyglada ten czlowieczek pewnie ma wylupiaste oczy i dziury miedzy zoltymi zebami a tutaj zgrywa styliste 16:04 Poirytowana Ana A co, waszym zdaniem lepsze są topici "Szukam dziewczyny"? Moim zdaniem facet ma zainteresowania, a że są dość specyficzne to wzbudzają tyle kontrowersji. To lepsze niż durna gadka osoby o nicku "lubię rower", który zaśmieca tamten temat o włosach wypowiedziami nie trzymającymi się tematu. Jak nie chcesz lubię rower to tam nie wchodź i tyle. Luzzzz! 16:29 rogerek Podejrzewam ze Poirytowana Ana to tez Haircutter 16:40 Poirytowana Ana A właśnie, że nie Ten Hair coś robi błędy, a ja nie;P No chyba, że nie zauważyliście, ale to już Wasza sprawa 16:49 rogerek Poirytowana Ana dolacz do koalicji przeciw Her Kuterowi. Nie mam nic przeciw zainteresowaniu fryzjerstwem, sam tez lubie poszperac w necie ale ten Her Kuter to wszystkich klepek w glowie nie ma

Gość gośka_b
pizda pizda pizda cipa ciapa hu huj huj huj huj huj huj pizda huj huj huj huj huj huj huj pizda pizda pizda pizda pizda pizda pizda cipa cipa kurwa kurwa kurwa i co ładnie to tak??

Gość goska_b
jedna litera ale roznica w wypowowiedziach duza. Ja sie pisze goska_b, bez polskich liter, a ta (ten) druga (drugi) to pewnie zemsta haircuttera. Jak tak pomyslalam, to w sumie czemu my sie go czepiamy. Facet ma swoje marzenia, swoja pasje. Problem tylko w tym, ze sam sie z tym zle czuje i nie chce sie przyznac ze wiele z tych opowiadan ze strzyzenia jest jego autorstwa. No i co z tego? Nie ma sie czego wstydzic, to net, nikt tu nie jest do konca soba. Ale jesli ktos nie akceptuje swojej odmiennosci, to juz jest problem. Wychodzi z tej swojej fabryki w Tomaszowie, wraca do pustego domu i zaczyna marzyc. I niech sobie marzy, ale czemu sie tego tak wstydzi?

Gość goska_b
bo mam takie widzimisie ;p;p;p;pp;p;p;p;p;p; cipo dupo huju żulu cipo pipo huju żulu cipo pipo huju żulu