Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi wiec sie pytam

samoistne poronienie...?

Polecane posty

Dziewczyny mam takie pytanie i chcialabym znac wasze zdanie, bo nie wiem co mam o tym myslec. Otoz spoznial mi sie okres 4 dni, a ze kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia, wiec juz myslalam i cieszylam sie, ze jestem w ciazy...az tu nagle na piaty dzien przyszedl okres, ale tak potwornie bolesny, ze musialam wyjsc z pracy i pojsc do domu, bo naprawde nie moglam wytrzymac tak mialam ogromny bol brzucha. Co okres troche boli mnie brzuch, ale niemocno. Po prostu pobolewa, a tu nagle tym razem tak koszmarnie wielki bol. Zwolnilam sie do domu i polowe popoludnia i caly wieczor przelezalam i nawet chcialam jechac na pogotowie, bo kurcze wydawalo mi sie cos nie tak, ale nasteonego dnia juz bylo o wiele lepiej...Dodam, ze krwawienie bylo normalne, nie za duze, nie za male, po prostu normalnie jak zwykle...ale ten bol... Czy myslicie, ze to moglo byc samoistne poronienie niezagniezdzonego zaplodnionego jajeczka? Dodoam jeszcze, ze przed okresem robilam 2 testy, ale oba wyszly negatywnie...

wg mnie jezeli poronilabys to inaczej by to wygladalo zreszta warto pojsc do gina, nie robias wtedy testu?

Kiedy poroniłam to miałam krwotok ze skrzepami.Mi lekarz często mówil że śilny ból może być również spowodowany ciążą pozamaciczną.

Ja tez mialam duze skrzepy...wieksze niz normalnie...ale raczej krwii wiecej nie bylo niz normalnie, tylko ten bol... Test robilam, ale jesli bylam w ciazy to bylo to jakies 5 tygodni, takze test jeszcze nie musi wykazac...