Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zizu2008

wysyp przed okresem, jak sobie radzicie? Ja sie zaraz rozpłaczę

Polecane posty

Gość Zizu2008

NIe mam juz jakiegoś strasznego trądziku, no ale to co sie dzieje przed okresem to jakis koszmar. Właśnie oczekuje na szanowny O i po prostu chce mi się płakac, mam taki wysyp na twarzy-zwłaszcza czole ze szok, wiem ze niepotrzebnie ruszałam pewne rzeczy i teraz mam za swoje no ale cholera za jakie grzechy?? Nic takie wrednego nie jadłam, wręcz przeciwnie-dieta całkiem ok. Smarowałąm sie Atredermem-siekiera straszna ale efekt jest taki ze są zaczerwienienia póki co i wyglądam jescze gorzej, Tormentiol tylko wywalił niektóre rzeczy na wierzch i juz sama nie wiem co robić. Wczoraj zrobiłam parówkę z ziół w nadziei ze sie skóra ciut oczyści. A dzisiaj jest koszmar. Pomóżcie, co robić?? Już sama nie wiem...

Gość Zizu2008
nie ma tu nikogo z takim problemem?? Czym sie ratować?? :( :( :( :( :( :(

Gość idź do dermatologa
dobrego albo ginekologa po tabletki jakieś, od zewnątrz niewiele zdziałąsz

Gość malenstwo77777
pomysl ze ludzie maja powazniejsze problemy niz pryszcze bo moga byc na prawde powaznie chorzy!!!!!!!

yyy...ale forum sie nazywa \"zdrowie i uroda\" a nie \"dla powaznie chorych\"... jak nie wiesz co dziewczynie doradzic w jej problemie..to... no wlasnie :-) oj kochana.. wiesz jak to jest, okres raz na miesiac, wiec wysyp raz na miesiac sie musi zdarzyc.. za duzo przy twarzy nie dlub.. rob parowki, peelingi i maseczki i bedzie lepiej :) a swoje trzeba odczekac

yyy...ale forum sie nazywa "zdrowie i uroda" a nie "dla powaznie chorych"... jak nie wiesz co dziewczynie doradzic w jej problemie..to... no wlasnie :-) oj kochana.. wiesz jak to jest, okres raz na miesiac, wiec wysyp raz na miesiac sie musi zdarzyc.. za duzo przy twarzy nie dlub.. rob parowki, peelingi i maseczki i bedzie lepiej :) a swoje trzeba odczekac

Smaruj sudocremem kilka dni przed spodziewanym okresem cale czoło mi pomaga czasami wyskoczy cos malego :P

Gość malenstwo77777
to spirytus salicynowy, no i wogole idz do lekarza moze jakies tabl.hormonalne ci przepisze jak to az tak duzo masz....