Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

Wkurza mnie że narzeczona cnotę straciła z innym a na mnie wymusza małżeństwo

Polecane posty

ostatni to są nieudacznicy, jak chcialbym być ostatni poszedlbym z jakąś staruszką

Gość oowddow
chłopak 25, a dlaczego dziewica ma chcieć Ciebie- skoro już nie jesteś prawiczkiem ? Co ta kobieta pomysli o Tobie ?

Gość
Kupuję :D Tylko, pamiętaj! Bogatą! :P

i szczerze lepsza taka co się puścila się na dyskotece i nawet tamtego nie pamięta niż taka co kochała i ma mnostwo wspomnień z młodych lat z innym facetem

Gość ja sie nie znam ale co tam
Ech, do niego nie dociera, że jest świnią, bo zabiera komuś lata z życia i karmi złudzeniami o miłości... Nie wytłumaczycie mu. Najpierw musiałby poszukać, gdzie zgubił mózg i własną moralność.

Gość kwa-kwa
zatem ponawiam pytanie - po co nadal z nia jestes?!

dla kobiet to nie ma znaczenia, mam 18 letnią sąsiadkę ktora ze mną próbuje się umawiać i wierz mi że według niej prawictwo to minus u faceta, ona wolałaby doświadczonego

Gość moja babcia jest wolna
reflektujesz?:)

Gość kwa-kwa
a jesli Ty rozdziewiczysz kobietke to przysiegniesz, ze bedziesz z nia do konca zycia?

no muszę jakoś sensownie zerwać a to będzie trudne bo ona nastawiona na ten ślub

Gość kwa-kwa
a ta Twoja 18-letnia sasiadka to glupia gowniara jeszcze i tyle! nie zna zycia i nie wie co mowi! ...ale Ty chyba lubisz takie naiwne i glupiutkie... :-)

Gość ona ma rację
dla kobiety ważniejsze jest to czy masz dużego(i grubego), jesteś wysoki, dobrze zbudowany, bogaty,masz dom pod miastem, dobry samochód, dobrą pracę a najlepiej swoją firmę i żebyś był niezbyt rozgarnięty(inteligencja u faceta to minus,idiotę łatwiej okłamywać). Mam nadzieję że spełniasz warunki- wtedy każda dziewica twoja :)

Gość kwa-kwa
nie oswiadczyles sie jeszcze, wiec mysle, ze to nie problem zerwac nie marnuj juz czasu swojego, a przede wszystkim jej!

Gość Mariolaskass
jesli sam nie byłes prawiczkiem nie wymagaj zeby dziewczyna była dziewica

Gość ja sie nie znam ale co tam
"i żebyś był niezbyt rozgarnięty" Spełnia na 1000% :D

Gość oowddow
bu hahaha 18 letnia sąsiadka hmmm ,niestety ma znaczenie dla kobiet z iloma spał ich mężczyzna... albo czy chodził na dziwki... taka prawda... zwłaszcza ma to znaczenie dla dziewicy a jeśli chodzi o wspomnienia- nie żyje się wspomnieniami...tylko tym co jest i będzie. Nawet nie mysli się potem o tym, co było kiedyś...

Gość Mariolaskass
a tak z doswiadczenia jak miałam te 16-19lat bedac dziewica miałam duze powodzenie ale u facetów którzy chcieli zaliczyc sobie dziewice i pozniej ja zostawic uwazali pewnie ze skoro młoda to nie bedzie jej tak na slubie zalezało i na dłuzszym powazniejszym zwiazku.teraz majac 23lata jak szukałam faceta na meza szukałam wsrod osób które maja jakies tam doswiadczenie czyli nie sa prawiczkami tearz mi łatwiej znalezc niz kiedys

pewnie ze taka co sie puscila na dyskotece jest lepsza, dodatkowo mozesz zlapac tez jakiegos wiruska, rzezączke czy cos innego 2 w 1, chlopak 25 szukaj dalej ale zacznij od podstawowki bo w gimnazjum moze juz nie byc dziewic, kazdy ma jakas przeszlosc, ale to juz przeszlosc,

przeszlość ma olbrzymie znaczenie szczególnie jak jedna osoba jest poszkodowana

Gość ale większe znaczenie
mają pieniądze:D mam nadzieja że jesteś bogaty :D bo jak nie to nie dla psa kiełbasa :D nie po to dziewczyna trzyma dziewictwo żeby potem za jakiegoś lumpa wyjść :)

az tak bardzo jestes poszkodowany ze nie bedziesz mial zony dziewicy? ona jest poszkodowana ze bedzie ma takiego glupiego faceta, jak ci nie pasowalo ze nie ejst dziewica trzeba ja bylo zostawic od razu a nei byc z nia dluzszy czas,

to jest jakieś rozwiązanie poprostu powiedzieć prawdę że nie chce używanej i tyle

Gość kaloszki
ja myślę że lepiej dla niej jeśli jednak ją zostawi, współczuję jej serdecznie

Gość Mariolaskass
JA Z KOLEI DZIAłAM TERAZ NA INNYCH ZASADACH SZUKAM MęZA I MIMO ZE NIE JESTEM DZIEWICA MNóSTWO FACETóW ZAPROPONOWAłO MI MAłżENSTWO I TO PO KRóTKIM CZASIE ZNAJOMOSCI Z TYM ZE MNIE ONI SIE AKURAT NIE PODOBALI I NIC DO NICH NIE CZUłAM ALE OZNACZA TO ZE MOJA METODA DZIAłA .A POLEGA ONA NA TYM ZE ZACHOWUJE SIE PRZECIWNIE DO TEGO JAKBYM CHCIAłA ZEBY SIE ZACHOWYWAł FACET ABYM JA NABRALA OCHOTY NA SEKS.CZYLI MOIM CELEM JEST ABYSMY CZYLI JA I PRZYSZLY MAZ POCZULI NA TYLE SILNE UCZUCIE ABYSMY CHCIELI SIE POBRAC JAK NA RAZIE METDOA SKUTKUJE 9 NA 10 FACETOW MYSLI O SLUBIE Z TYCH KTóRYCH ZACZEłAM ZARZUCAC SIECI.

Gość
Macie racje dziewczyny. Po ostatnim poście stwierdziłem, że ogólnie standardowy przedstawiciel gatunku męskiego to dureń. ale pocieszam się, że może próba nie byla reprezentatywna :P

Gość oowddow
Ale jeżeli to kobieta jest dziewicą, a Jej mąz bzykał przedtem inne to jest ok, prawda? Bo przeciez to leży w naturze faceta.I to jest całkiem sprawiedliwe Wg Waszej teorii szansę na przetrwanie i na szczęscie mają tylko związki, w którym facet jest prawiczkiem, a kobieta- dziewica lub gdy oboje mieli przedtem seks. Masakra, czy Wy się słyszycie ? Kto może wiedzieć, jaki związek ma szansę ? Chyba tylko Bóg. To, czy związek ma szansę zależy od tego, czy pasujemy do siebie, czy potrafimy znaleźć wspólny język, czy czujemy się ze sobą szczęsliwi, od tego jakie mamy charaktery i KIM JESTEŚMY. Mówię tu o cywilizowanych ludziach !! Bo człowiek, który ma rozum i jest cywilizowany nie zdradzi ukochanej kobiety , tylko dlatego, że Ona nie była dziewicą.

Gość one night
kwa-kwa .. widze ze rozsadnie gadasz :) pogadajmy ... kobiety tak bardzo bronia sie przed opinia "ze faceci marza o dziewicy" ze maja wymagania ze sredniowiecza itp, sama twierdzisz ze miec dziewice to wcale nie tak fajnie ( co zreszta masz racje ) , ale dlaczego w takim razie, idec tropem tolerancji i ze przeszlosc sie nie liczy, tak wiele kobiet z "obawa" patrzy na prawiczkow ( np po 25 roku zycia ) ? jednym z wymagan kobiet wobec faceta jest tzw "zaradnosc" czy tez "poczucie bezpieczenstwa", wiadomo o co chodzi, jest to temat rzeka, ale ja zwracam tylko uwage na kwestie uwarunkowan naturalnych, pierwotnych instynktow, kobieta wybiera najlepszego ze stada. w takim ukladzie jezeli facet rowniez wybiera najlepszy "okaz" ze stada, do rozmnozenia sie, to czy ta "nagonka na dziewice" nie jest uzasadniona?

Gość Mariolaskass
MNIE O DZIEWICTWO NIE ZAPYTAł żADEN MIMO IZ CHCIAł SIE żENIC

Gość Mariolaskass
DLATEGO TEZ JA ZADNEGO FACETA NIE OKłAMYWAłAM