Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palinetka

kobity, jak zadbac o b.sucha cere i o siebie?

Polecane posty

Gość palinetka

niedawno mialam urodziny 27 lat, na dzien stosuje krem garniera miodowy odzywianie i regeneracja(niestety z doskoku)malo pije, zle sie odzywiam i mam okropne since pod oczami. chce sie wziasc za siebie, odstawilam slodycze, mam bardzo niskie cisnienie, nie mam sily wstac kawa slabo dziala, nie pracuje, opiekuje sie synkiem 2 latka, i studiuje zaocznie, jak o siebie zadbac? wklejam link z kemem na noc...torebka.kafeteria.pl/katalog.php? mode=view&id=10447 na noc?

Gość palinetka
podnoszę.

Gość mogę z czystym sumieniem
polecić Ci krem ziaja oliwkowy do cery suchej. Sama taką posiadam i używałam wielu kremów tych droższych i tańszych ale ten jest najlepszy. Super nawilża i kosztuje kolo 4 zł

W wieku 27 lat i przy suchej skórze powinnaś użyć czegoś mocniejszego niż zwykły Garnier. Unikaj firmy Vichy, ale z Avene albo La ROche Posay powinnaś znaleźć coś dobrego. Fajnie nawilżający do suchej skóry jest z La Roche krem hydraphase http://www.nokaut.pl/oferta/la-roche-posay-hydraphase-xl-riche-krem-nawilzajacy-skora-sucha.html Jesli mozesz sobie na taki krem pozwolić to kup a nie pożałujesz.

Gość niebieskooookaa22
Nanobase odzywka do skóry suchej na noc wypróbuj od środka jesienią, wiosna i zimą tran a latem np. Capivit hydrocontrol albo Vit A+E spróuj Ziaja Calma HLC, Emolium krem i krem specjalny na lato krem z wysokim filtrem np. 50 do demakijazu może cetaphil emulsja(tańszy odpowiednik to Physiogel), a może mleczko Garnier różane, moja siostra sobie chwali mleckzo Len z Pollena eva

Gość niebieskooookaa22
aha, zamiast kawy porannej może pij herbate yerba mate, która pobudza nawet lepiej niż kawa, bo nei wypłukuje Mg z org., ale podnosi cieńśneinei na znacznie dłużej

Gość palinetka
dzięki za rady, przejde sie do apteki i zapytam o ten kremik la roche posay. uzywalam wczesniej vivhy, ale nie przypadl mi do gustu, vco do ziaji dla mnie to nieporozumienie, zostawia tlusty film i jakby mam uczulenie, od razu oczy mi łzawia i nie trawie tego zapaszku. Nie wygladam na 27 lat, daja mi 21;-)) ps- niebieskoooka gdzie mozna zakupic ta herbatkę? w bomii?

Gość palinetka
z ziaji mam peeling enzymatyczy calma, ale uzywam od przypadku do przypadku. do zmywania makijazu użwyam mleczka garniera różanego i pozniej zmywam to zelem olay i wodą a na koniec przeceram tonikiem aa oceanica do wszystich rodzajow skóry. Makijaz nakladam podklad nawilzajacy clinique 9 vanilkia i odrobina pudru brazujacego astora.

Gość palinetka
jaki krem pod oczy? polecicie, nie mam prawie wogole zmarszczek ani kurzych łapek(jeszcze)

Gość palinetka
Parisss a ten krem z hydra cos tam to wybrac w wersji bogatej czy lekkiej?

Gość niebieskooookaa22
nie jestem paris ;) ale w wersji bogatej jest dla cery suchej a w wersji lekkiej dla mieszanej... więc w bogatej ;)

Gość palinetka
dzięki za link, niestety ja jestem z gdańska, bede jutro w jednym z centrum i zajrze do sklepiku z herbatami moze maja tam.

Gość palinetka
podnosze moze cos dopiszecie