Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashantiii

czy mozna uzyskac taka cere??? bo nie wierze!!!

Polecane posty

Gość ashantiii

http://www.photoblog.pl/ninjin/12816401 hejka dziewczyny przypadkiem wpadlam na taka stronke i odpadlam laska ma cere kolor i w ogole za jaka moglabym sprzedac dusze diablu:p siedze i sie zalamuje i nie wiem czy jest fizycznie mozliwe zrobic cokolwiek aby miec taka cere? czy tez ( co by mnie jakos pocieszylo:D) to gl. zasluga dobrych swiatel i moze nawrt fotoshopa? jak jednak jest to mozliwe to chce wiedziec jak!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to o czym piszecie
nie podoba mi się, blada i sztuczna

Gość ashantiii
http://www.photoblog.pl/ninjin/11982326 ok ok nie pytam sie na tym topiku o preferencje i czy sie podoba czy tez nie tylko: czy mozna taki wyglad uzyskac z natury plus ew. kosmetyki jakies jezeli ktos uwaza ze tak niech mi napisze marze o takiej idealna:/ a na razie wygladam po prostu chorze blado haha:D

bardzo ładny kolor. z tego co wiem photoshopem można zrobić wszystko: od efektu solarki do trupiobladego. no i oczywiscie kazdy syfek mozna usunąć.

Gość halooo
czy wy wiecie co to photoshop?

wow!!! no nie wiem chyba jednak to wrodzone, mam w grupie dziewczyne ktora ma taka sama cere, nie uzywa ZADNYCH kosmetykow, siedze tuz obok niej i ciagle sie gapie:p chyba mysli ze na nia lece:D wiec chyba trzeba miec geny...jakikolwiek puder tylko dodalby sztucznosci, tak mysle

wiecie co obejrzalam jej archiwum i tam tez sa zdjecia z takich normalnych codziennych sytuacji i ona jest wszedzie taka blada:o wiec chyba to u niej naturalne jejku ile bym dala zeby tak wygladac, przy tym moje proby wybielania moga sie schowac:p

Gość arraya
kurwa dlaczego niektorzy sa tacy ladni ??? nie ma sprawiedliwosci na tym durnym swiecie:o:o

Moje sposoby na bladą cerę ^^ : Używanie maści cynkowej. Peeling ogórkowy. Filtr 50 nawet wiosną. i...słyszałam ,że kiedyś panie sobie krew upuszczały...ale ja nie próbowałam xD O i podobno jakieś fajne pudry wybielające są ,ale znaleźć ich nie mogę ;/

Gość ashantii
peliingi robie oklady filtry itd ale nie chodzi o sama bladosc ale o jednolity gladki kolor a masc cynkowa wysusza niesamowiecie!!!! nigdy bym jej na twarz cala nie nalozyla

Gość co do bladości
to zauważ, że kolory na wszystkich fotkach są przydymione, zmienione, raczej photoshop albo coś w tym guście. A gładka cera... kto wie... nie znam nikogo o tak idealnej skórze, wygląda jak porcelanowa lalka, ślicznie.

Gość ashantii
wiec jednka fotoshop?? oby:o bo az mi zal ://

Gość moja koleżanka ma jeszcze
ładniejszą cerę,idealnie gładką,brzoskwiniową, bez żadnego wypryska a pali,nie odżywia się zdrowo,pije i używa najtańszych kosmetyków,takich ze sklepu po 2 zł bo szkoda jej kasy na droższe. Ma piękną cerę! Jak to możliwe? Nie wiem czy to geny bo każdego kogo znam z jej rodziny nie ma ładnej cery,zwłaszcza jej mama,ma okropną,szarą,zniszczoną.

Gość ashantii
geny geny jakl bedzie dalej prowadzic taki tryb zycia to za kilka kilkanascie lat bedzie jak mamusia:o ludzie nie potrafia szanowac tego co im natura dala

Gość j w

Gość ninjin
hmm a moze byscie sie mnie zapytali co robie ze jestem taka blada ; x? a nie tutaj na forum sie rozpisujecie -.-? http://www.photoblog.pl/czekoladowafarba/9675537 o normalna sytuacja normalni moi znajomi -.- co mam na to poradzic ze słonce mnie nie chwyta poza tym tak, uzywam fotoszopa np do zamalowywania tła. bo w konuc fotoszop jest do tego, by z niego kozystac ; d

Gość ashantii
:D witamy no tak myslalm a uzywasz jakisc specjalnych kosmetykow? nie wiem...wybielajacych? jakisch podkladow? pudru?

laska z tego zdjęcia jest odpowiednio oświetlona. znam fotografa, który przy pomocy światła cuda potrafi zdziałać, do tego delikatny retusz i na zdjęciach ma sie cerę chińskiej lalki z porcelany.

Gość aaaaaaaasssssssss
ja mam taka cerę i wczale mnie to nie cieszy

Gość ashantiii
no to napisz jak to robisz uuhhhhhhhhh!!!!!

Gość aaaaaaaasssssssss
z taka sie urodziłam. Polecam pilingi czesto

Gość ninjin
noooo pilingi dobra rzecz. nie no nie uzywam kosmetykow wybielajacych : P poprostu jestem blada jak sciana po matce, a z natury mam czarne włosy : P poza tym słonce mnie nie chwyta : P

Gość znam sprawde znam
ta jest dla mnie za blada, ale mam kolezanke ktora niedawno urodzila dzidziusia i cere ma perzepiekna. bez podkladow ma idealnie gladka i bez przebarwien- jest tez pulchna wiec nie ma zadnych zmarszczek mimicznych