Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomidorka

sama nie dam rady - kto ze mną?

Polecane posty

tak cos słyszalam o tej diecie ja w zasadzie zadnej konkretnej nie stosuje

startowalam 07.01 z 80 kg, w zeszla niedziele mialam 71, a jutro rano sie okaze czy dalej cos leci he,he bo waze sie tylko raz w tygodniu

własnie ja tez podobnie dla tego nie chcialam stosowac czegos konkretnego co nakazywało by mi jesc np na sniadanie jajak w ten dzien kiedy nie miala bym na to ochoty - diety to nie dla mnie . a co cie skusilo do stosowania metody nie łaczenia ? a znasz metode montignaca?

po ubraniach czuje , ze chyba jest znowu troszke mniej, nawet ´w czwartek maz musial mi dorobic dziurke w pasku, ktorego jeszcze 10 miesiecy temu po porodzie w ogole nie moglam na sobie zlaczyc

podczytuje troche niektore topicki na ten temat tylko, ze ja mam wrazenie, ze kazdy organizm jest troche inny i po prostu trzeba sie obserwowac po czym dobrze sie czujesz, ja mam kilka przepisow na takie dania ale jakos do tej pory nie mialam potrzeby z nich korzystac, albo moj smak mi podpowie co mam prawie zjesc, albo jakos tak spontanicznie zrobie cos po czym jestem najedzona bez uczucia przejedzenia i to jest najwazniejsze

ja nie lacze podstawowych grup bialek i wegli nie wnikam w te podzialy na kwasne i pol kwasne warzywa i owoce, bo patrzac na ten podzial to nawet pomidorow nie mozesz z niczym laczyc

jestes mama:) masz syna czy córke ? ja kiedys stosowalam ta metode montignac ale tez jakos zrezygnowalam i teraz po prostu jem mniej i staram sie cwiczyc tzn bede cwiczyc :) staram sie nie jesc wlasnie bialego pieczywa makaronow i ziemniakow ale nie zawsze mi to wychodzi

a do stosowania tej metody skusilo mnie to, ze wczesniej zeby szybko schudnac (na chrzciny) stosowalam wlasna zasade jadlam wszystko! ale tylko o 12 w poludnie czyli w porze obiadu raz na dobe jadlam wszystko na raz na co mialam prawie ochote, a pozniej tylko pilam do nastepnego dnia w poludnie schudlam w 13 tygodni 16 kg tylko ze pozniej w okresie bozego narodzenia przez 2 tygodnie przytylam znowu 5 kg i dlatego, ze kocham jesc postanowilam sprobowac w ten sposob jesc 5 razy dziennie i chudnac i to na prawde dziala w co nigdy nie wierzylam musze przyznac

ja tez ubóstwiam jesc mozesz podac mi np co jesz na sniadanie - moze sie skusze na ta twoja metode albo np napisz co dzis jadlas

ja na razie jem 5 razy dziennie i nawte spore porcje zeby miec z czego obciac jak waga sie zatrzyma, ale na razie leci jutro 7 tydzien minie zobaczymy co przyniesie

ja przewaznie zawsze jem na sniadanie salatke tylko zmieniam dodatki do niej ale dzisiaj mialam smaka na bulki pelnoziarniste i byl dzien weglowodanowy a o to caly 6.00-2 bulki pelnoziarniste z odrobina masla-pol papryki czerwonej-pol paryki zoltej 9.00-jablko 12.00-frytki pieczone na blasze(okolo garsci) z surowka z kapusty-pora-ogorka swiezego-sos z pol kubeczka kwasnej smietany z lyzka majonezu balance(ale to sie podzielilo na 3 osoby) 15.00-2 nektarynki 18.00-3 dolne czesci z udka kurczaka bez skorki, jogurt naturalny

jak nie czuje glodu czasami wieczorem to wypijam tylko szklanke kefiru, zeby zoladek dostal kilka kalorii o stalej porze i nie pomylsal, ze bedzie przerwa zeby nastepne jedzonke odkladac

no nawet zaczyna mi sie podobac:) tylko ja nie znam twardych metod tej metody :) trudno bede pisac co jadlam a ty najwyzej bedziesz mnie poprawiac ok?

nie ma sprawy ja uzywam bardzo malo soli do surowek zaczelam ziolowa stosowac, a dzisiaj rano paryka smakowala mi nawet lepiej bez soli az dziwne

a znasz takie sosy knorra do sałatek w saszetkach? myslisz ze mozna je stosowac przy odchudzaniu bardzo je lubie:)

ja troche czytalam na ten temat tylko, ze jak sie zaczelam w to wglebiac to po przeczatniu jednej madrosci zaraz gdzies znajdziesz jej zaprzeczenie, po prostu lepiej obserwowac swoj organizm i zmieniac zasady wedlug potrzeb, dla mnie najwazniejsze jest to, ze nie mam atakow glodu i przez te 7 tygodni mialam 2 razy ochote na slodycze i oczywiscie zjadlam i nic si enie stalo, biorac pod uwage ile jadlam wczesniej to byla kropla he,he

ja tez je zawsze stosowalam i inne dziewczyny pisza, ze tez je dalej stosuja ja tylko mysle, ze lepiej dodac do ncih oliwe z oliwek i nie 3 lyzki jak zalecaja a 1 to wtedy moga byc na pewno

ja pochodze z Mazur, a teraz od 8 lat mieszkam w Niemczech i wlasnie jak zjade do 69 kg to pozbede sie tych niemieckich kiloskow bo z 69 tu przyjechalam ;)