Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjh088

DZIŚ DOWIEDZIAŁAM SIE ZE KOBIETA POWINNA MIEĆ MIMIMUM 95 CM W TYŁKU !!!!!!

Polecane posty

Gość hjh088
no tokasia ja mam to samo :)powaznie ..tez bym chciala mieć pełniejszą buzie..choc to dziwne dla niektórych :) a ile masz w tej łydce ze mówisz ze malenkie?:)tak z ciekawosci pytam ..chyba ze nigdy nie mierzyłas.

Gość pytanie do kasssiczek
Słuchaj kobieto,czemu raz piszesz ,że jesteś kobieca a potem zowu ,że chcesz być grubsza? Ile ty ważysz ,że chcesz sie tuczyć jeszcze? Biodra 96 cm są w sam raz . Po co ci więcej tuszczu ? Ile ty ważysz?

Gość i co uważasz że 95 przy takim
Przecież na szerokość bioder nie musi od razu tłuszcz wpływać, można mieć po prostu masywniejsze kości, szerszy ich rozstaw czy coś

Gość kassiczek
no powiem szczerze,ze nie mierzylam,ale naprawde bardzo male mam te łydki, mimo ze szczegolnie na silce je cwicze..hihi. Ponadto mam lekko kosciste kolana,a juz im wyzej tym wiecej..buzie mam rowniez b.szczuplą... No i chude ramiona i plecy imalutkie cycki...naprawde dziwna mam ta figure,bo jedynie biodra i tyłek mam normalne;) A Ty ile masz w łydkach??Ja postaram sie zmierzyc i zaklikam!!!

Gość hjh088
ja kochana mam 35 cm ale bardzo dłuuugie nogi..i wyglada to straznie chudo w sumie.. 35 cm oczywiscie najszersze miejsce łydki.

Gość rodzyneczek1
Nie nic bardziej anty-kobiecego niz kobieta bez bioder, czyli z mala roznica miedzy biodrami a pasem, a taki model sylwetki promuja w dzisiejszych czasach gejowscy projektanci...

Gość kassiczek
Do Pytanie do kassiczek: Otóż chciałabym przytyc w partiach które jak wyzej wypisalam sa szczegolnie chude:łydki, cycki, ramiona i buzia!! A napisalam ze chce przytyc,bo podobaja mi sie krągłości!!! Poza tym z 2 lata temu byłam grubsza i sie bardziej podobalam,a kiedy po slubie nastaly problemy w naszym zyciu -schudlam. Chcialabym wrocic do swojej poprzedniej wagi,ale jest mi bardzo ciezko. No ale licze,ze ciaza cos zmieni;) Dzieki dziewczyny!Pozdrawiam WAS!

Gość kassiczek
do hjh088: Słuchaj więc ja mam identycznie.Mam dlugie nogi i chude lydki -ok 3o paru cmi wyglada to strasznie.Bez obcasow jeszce ladnie,ale nie moge nosic obcasow,bo to mnie jeszcze bardziej wyszczupla...Pozdrawiam Cie!

Gość kassiczek
hjh088: Mam niecale 33 cm w lydce i nie wydaje mi sie,ze to norma,zreszta zalezy przy jakim wzroscie i dlug.nog;)

Gość gdzie one chude
ja mam 31 w łydce i 170 wzrostu, i żyję

Gość ufyddsasw
jestem niska - 160 cm - i mam 85 cm w biodrach. w pasie 58... rozumiem że wg tych wyznaczikó to ja kobiecości mam zero??? no chyba ze biust 65E ratuje moją koebiecość :-) a ta k ohgólnei lubię swoje ciało przywykłam przez te przwie 30 lat :-) i takie wskażniki jakoś mało mnei biorą... hihi

Gość kassiczek
to mnie pocieszyłyście;)) Dzieki kochane KOBITKI:*

Gość Profesorka
No ja za to mam w biodrach 84- wiec tragedia, w tali mam 65... Bylo u wspominane jeszcze o lydce- wiec moja to 34 w najgrubszym... No to tyle i powiem wam ze bardzo chciałabym przytyc ale nie potrafie :( Moj wzrost- 161 cm

Gość EHEE
mam 170 w biodrach 96 nie widze zeby to bylo idealne cialo

Gość klamkaaa
kasiczek masz 25 cm włydce?wiec super nogi masz.

Gość klamkaaa
35 znaczy sie a nie 25 ..sorki pomylilam sie.

Gość eduardoss
no to widze,ze duzo osob chce przytyc:))