Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

L*A*V*E*N*D*A

Dobra kosmetyczka w Poznaniu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y do czego. Do henny czy do zabieg贸w na twarz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A te Cosmo 29 maj膮 gdzie艣 na internecie podany sw贸j cennik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlena8500
Jakis czas temu (juz prawie miesiac) bylam w gabinecie kosmetycznym Anny Mazurek na ul. Ma艂achowskiego..MEGA!! Po wizycie u Pani Ani stwierdzam, ze poprzednie kosmetyczki robiac mi paznokcie juz na poczatku robily mi tygodniowy odrost! Poza tym baaardzo sympatyczna p. Ania i do tego te 100 KOLOROW ;) w tyg tygodniu mysle ze skusze sie na jeden ze wzorkow bo sa piekne recznie malowane ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paznokcie sa wstr臋tne. Najgorzej wydana kasa. Henna i tak z wzmocnieniem. Gdzie usuwaj膮 cellulit i wa艂eczki? Skutecznie... I nie w cenie 300 z艂 za zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 2017.09.18 Na Ratajach polecam salon Beauty Premium na Ratajach - p.Izabela kosmetolog z pasj膮, dobierze zabieg specjalnie dla Ciebie. Ma bardzo szerok膮 ofert臋 jezeli chodzi o zabiegi na twarz - peelingi medyczne, dermapen, zabiegi korea艅skie. Mozna tez u niej kupi膰 kosmetyki profasjonalne do uzycia w domu. Zawsze wychodz臋 zadowolona. Je偶eli chcesz 艣wietnie wygl膮da膰 przed imprez膮 to polecam zabieg korea艅ski tox peel - efekt wyg艂adzenia lepszy niz po botoxie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arletta340
Osobi艣cie mog臋 tylko potwierdzi膰 i poleci膰 Gabinet p. Ani Mazurek na Ma艂achowskiego bo tam by艂am i w sumie tam chodz臋 ju偶 d艂u偶szy czas gdy偶 cena jest bardzo niska a efekt lepszy ni偶 w niejednym renomowanym gabinecie/salonie.. By艂am na pazurkach za kt贸re baaardzo dzi臋kuje ale zastanawiam si臋 nad rz臋skami bo widzia艂am na stronie i u kole偶anki, kt贸ra jest mega zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy tylko ja mam wra偶enie 偶e to autopromocja ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 wydaje 偶e Arletta i Marlena to ta sama osoba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak maj膮 cennik. Wpisz w wyszukiwarce COSMO 29. Jest podany na ich stronie i na facebooku, na pewno znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagodakkslech
Je艣li chodzi o dobr膮 kosmetyczk臋 to wiem, 偶e bardzo dobrze tipsy robi膮 w https://www.dermexpert.pl/oferta,manicure-hybrydowy.html jeden z najbardziej profesjonalnych manicure hybrydowego z jakiego mia艂am przyjemno艣膰 korzysta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam pania Malgosie z K贸rnika .Robilam usteczka pieknie profesjonalnie i bezbolesnie.Mila doswiadczona profesjonalna.Kiedys pracowala w gabinecie na Ratajach teraz ma swoj gabinet w Korniku.plecam https://www.facebook.com/Lips_Gonia-194242301166805/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 偶yciu nie p贸jd臋 do jakiej艣 kosmetyczki po kursach w膮tpliwej jako艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Topowym salonem urody do kt贸rego ucz臋szczam ju偶 od d艂u偶szego czasu jest Libra http://salonlibra.pl/ na kt贸rego punkcie w zupe艂no艣ci oszala艂am! Na miejscu mog臋 liczy膰 na piel臋gnacje d艂oni, st贸p oczy a przede wszystkim twarzy. Dzi臋ki tym zabiegom czuje si臋 du偶o pewniejsza a przede wszystkim m艂odsza. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juta 30
Jestem normalnej postury, dok艂adnie wybieram to, co znajdzie si臋 na moim talerzu, troch臋 膰wicz臋, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Stosowa艂am r贸偶ne balsamy antycellulitowe, r臋kawice do masa偶u- i nic. Postanowi艂am zapisa膰 si臋 na zabieg endermologii. To naprawd臋 dzia艂a, po zabiegu cellulit sta艂 si臋 mniej widoczny. Polecam filmik: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Sprawdzi艂am, to dzia艂a. Polecam wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam gabinet Beauty Premium, zabiegi wykonuje najlepsza kosmetolog w Poznaniu. Po kilku zabiegach moja twarz jest niemal idealna, g艂adka, uj臋drniona, nie musz臋 juz uzywa膰 tony makijazu www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kade 30
Dziewczyny przez przypadek znalaz艂am ciekaw膮 wyszukiwark臋 gabinet贸w z depilacj膮 laserow膮. Mo偶ecie wyszukiwa膰 wed艂ug miast. 艁atwa w obs艂udze. Wystarczy wybra膰 nazw臋 miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzi臋ki temu wybra膰 gabinet kosmetyczny z oferuj膮cy zabiegi depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Bravur臋 Beauty Bar na Kamiennogorskiej-profesjonalnie,czysto,bogata oferta,masa urz膮dzen,i piekny wystroj.Wszystkie dziewczyny z tytu艂em mgr kosmetologii a szefowa dodatkowo po chemii kosmetycznej na AM.Cz臋sto maja promocje i specjalne pakiety.Wspolpracuj膮 z lekarzem medycyny estetycznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyczka 25
Jest taka strona http://depilacja24.pl/ i por贸wnuj膮 tam wszystkie rodzaje depilacji. mo偶na sobie poczyta膰 jaka depilacja wychodzi skuteczniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od niedawna korzystam z wyszukiwarki gabinetow Moment pl i umawiam si臋 na zabiegi nawet poznym wieczorem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 szukam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beauty Premium - najlepsze zabiegi z kwasami i zabiegi na rozst臋py po ci膮偶y www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mea123

A mozecie cos polecic na Ratajach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika
Dnia 31.12.2018 o 21:44, Go艣膰 Mea123 napisa艂:

A mozecie cos polecic na Ratajach?

Na Ratajach na osiedlu Tysiaclecia gabinet Beauty Premium. Chodz臋 tam na zabiegi na twarz, a od przysz艂ego tygodnia zaczynam na cellulit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyta

W Poznaniu mog臋 poleci膰 pani膮 Magd臋 Mazurek z Madame Art, robi艂am tam ostatnio zabieg odm艂adzaj膮cy. Efekt od razu by艂 widoczny, p贸jd臋 kolejny raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na drugie anka

Nie polecam Madame Art.

Dziewczyny przep艂uka艂y kase douglas i unimil. po pieczatkach laserowych tylko na wasze imi臋 i nazwisko nastawione jest rycie z臋b贸w w gabinecie. Gdy dotrze kasa Madame Art to pewnie jest to kasa na skup Doulgas np. Boucheron, la mer la praire.Po skorzystaniu z wielu zabieg贸w, nasy艂ana jest piramida Avon.W Salon wpi臋ty by艂 Gign聽 - do powik艂aniowej lub rakowej albo skwarowo-solaryjnej.聽

Ci膮偶a Madame Art - to przep艂uk w skup lasera lub ci膮偶a przep艂ukana.

聽Ju偶 nie korzystam z biur podr贸偶y - te偶 wpinali madame art, nie lata膰 kuriersk膮 lufthansa.聽

Do asymetrii twarzy i lek贸w pochy艂owych g艂owy. Polecam sie na膰pa膰 lek贸w. Gdy wchodz膮 do firmy to tylko poszukuj膮 do setu zabiegowego. Na kolejne agencje lista os贸b poszkodowanych laserowo. Do tej asymetrycznej twarzy wyrytej policzkiem.

W DE聽jest microdermabrasy (niekt贸rym wysusza twarz), botox, kwas hialuronowy.

Lotto w Poznaniu wpina Azyl. Jarachowskiego i Madame Art - (skup pusty, cz臋艣膰 poniszczy艂a zdrapki- ja r贸wnie偶 i nic).

Wycieczka聽 z Itaki na wyspy kanaryjskie mo偶e by膰 tylko promo Madame Art. Nie poleca

Madame Art聽 - przepi臋ciowo, nie skupili loterii 777. Nie skupywa膰 recept, bo to jest wypych placebowych recept z zabiegow.聽

Do skrajnego rycia salonu kosmetycznego i posiadania w艂asnego laseru (pr膮d i psucie)聽lub nasy艂ania lobbysty. Kolejne grupy chc膮 kas臋 z klientek, kt贸re nabi艂y madame art. Nie wiem, ilu lobbyst贸w musi salon op艂aci膰. \

Jestem nastawiona na skrajne rycie salonu z powodu poplacebowania preparat贸w botox i kwas hialuronowy. Jak widz臋 g臋by ostrzykni臋te czolnym Madame Art, to cyrkowe wje偶d偶a.

Do skrajnej desperacji zamkni臋cia g艂贸wna. Potem do placebowania gabinetu ginekologicznego. Potem do zaszczucia na z艂y wygl膮d i nasy艂ania lobbystki zrobionej (mo偶e to by膰 niestety makeup i fryzura), Do skrajnego zg贸wnienia imprezy. I do rozpisania campu pod skupem kosmetyk贸w.

Nie b臋dziecie mia艂y w艂asnego stylu . Zaffirska g臋ba oraz zielone paznokcie, do tego czo艂o nieco napi臋te, potem pastylki dorzucone na b贸l karku. do tego meso bb glow w dziesi臋ciu odmianach si艂y. Mia艂am kiedy艣 zaffiro, do艣膰 szybko by艂o mi ciep艂o.Przepakowane g臋by laserowe, do skrajnej laseryzacji. Nie wiem, ka偶dy hotel w ma艂ym kurorcie za zni偶k臋 lub brak bookingu mo偶e wam to wpi膮膰, gdy maj膮 ...one pe艂nomocnictwa Pll Lot lub Lufthansa.

Potem wypieprz膮 lobbystki aka Mcdonell, Grabowski, Nova i wepn膮 nowe. potem do pobyt贸w rzecznych i krzaczych madame art. po oparagonizowaniu pojawia si臋 Avon, tom Ford.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem

tu anka kowalska skorzystala z zabieg贸w za 50 000 z艂

tu krystyna kowalska skorzysta艂a z zabieg贸w za 20 000 z艂

tu moja klientka wika nowak ma 2 dzieci (stabowa艂am placebowo)

tu moja klientka anka nowak ma 3 dzieci (stabowa艂am placebowo)

latami prze sk艂ad rozsy艂owo przep艂uka膰 kas臋, niestety skupi艂am boucheron

moe courier lufthansa, stara 偶e kgb wy偶ej wpi臋te

GIGN - rycie rakowe, do b贸lu g艂owy, psute 偶arcie, takedowania i nie wieadomo co jeszcze, prosurogatczo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka

zgarn臋艂am 200 tysiecy za wypych hurtowni, ja si臋 poddaj臋, ka偶dy salon tylko wpycha w kremy i mazid艂a, ja ju偶 nie realizuj臋 dopustoszania salon贸w, kasa policji, doz, moze przelewy avon, moze rossman, skonczyla mi sie farbka, musze kupic pudrowa henne (nie wiem jaka trafie)potem nie ryjcie mi juz zebow,r贸bcie puste skupy , kas膮 wisz膮 - zosta艂o niszczenie zebow pod most adhezyjny lub zrycie szkliwa, pod korony zebowe lub niestety zeby jagodowe

聽pewnie tylko poplacebowa膰, nie robi臋 w tym roku okupu gabinet贸w tylko szkalll.......w Poznaniu pochod藕cie聽 sobie na liner brwi plus bb glow do madame art

a co艣 sprawa艣mierdzi, bo nasy艂any jest AVON

te偶 nie z praskiego okna, ba

Ty mi .uko z臋bow nie poryjesz na rzecz szcz臋k z madame art

Udost臋pnij ten post