Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość premiar
do 30 .09 maja być na koncie

Gość gość
Wow ale premiar zorientowany:)

Gość gość
Ale co musze się pochwalić ja tez mam premię roczna ha ha:) pewnie statnią:(

Gość gość
ostatnią:(((

Gość Mody22
Premia roczna premią roczną.Dostaniemy trzynastki,ale pytanie co z tym rokiem???Rok 2012 był kiepski,dlatego w tym roku zrobiliśmy kapuche (większość Kraju była zielona ).2013 był dobrym rokiem.Ciężko będzie pobić indeksy z 2013 roku.System premiowania też nie napawa optymizmem. Zobaczymy.Pozdrawiam :)

Gość Zniesmaczony92
Nie wiem czy zauważyliście ale tak sie dziele ze zrobili nam 3/4 i 1/2 etatu ale i tak karzą dopracować w ciągu 1 i 2 miesiąca wala po 160 h a potem karzą dopracować i być ciągle pod telefonem. 3 razy odmówisz to masz dyscyplinarkę. Mało tego okradają nas z urlopów bo pracujesz de facto na cały etat a urlopu masz za 3/4 albo 1/2...

Gość fdsfd
Zniesmaczony92 - urlop powinieneś mieć wpisywany 6h jeżeli masz na 3/4 etatu, więc Ci wychodzi tyle samo urlopu co komuś na pełny etat ;) więc za nim coś napiszesz znaj przepisy ;) o premiach miesięcznych można w sumie zapomnieć, bardzo trudno będzie osiągnąć max a 13stki dali 4% zamiast 3% jak w tym roku ale ten rok był dużo lepszy niż 2012 i trudno będzie o poprawę wyników, chyba że firma poprawi marketing i dostępność artykułów.

Gość Niedzielny robol
Poprawi marketing, no z pewnością, warunki pracy też poprawi i zarobki, a jakże . I najbardziej chodliwego towaru już nigdy nie zabraknie na centralnym. Jeśli ktoś ma jakieś życzenia również może wpisywać. O czym tu mówić i marzyć, jak te kilkaset złotych dla mniej niż połowy sklepów, szumnej trzynastki. Mają przez miesiąc wyliczać. To co k***a na abacusach to liczą ???

Gość zniesmaczony92
ok spoko znam przepisy ale każą mi pracowac na. cały etat poprzez godziny doliczone co wychodzi na pelny etat a urlop mam w wymiarze 3/4. gdzie tu uczciwość... gowno bedzie a nie marketing a kombinuja tak żeby jak.najniższym kosztem wszystkim załatwić ... doświadczonych nie awansują. lepiej zatrudnic nowych za płace minimalna. przejzyjcie na oczy. odejście z tej firmy nikomu jeszcze na źle nie wyszło. robią z ludzi niewolników i tyle... " praca jest dla ludzi a nie ludzie dla pracy" JP II

Gość Georgio
"odejście z tej firmy nikomu jeszcze na złe nie wyszło" popieram !!! Wystarczy postawić odważny krok i tyle :) Ta cała dyrekcja to banda i hołota, także ludzie nie wiem co tu jeszcze robicie !!!

Gość Niedzielny robol
Z pewnością banda o wątpliwym poziomie moralnym i nikłych kompetencjach zawodowych, Jednak Gandalf nikomu do tej pory palców nie obcinał : http://wyborcza.pl/1,75478,14547654,Zbrodnia_pod_Grojcem__Obcieli_mu_palce__bo_zadal_wyplaty_.html Dlatego ludzie siedzą w tej robocie, bo zawsze można trafić jak wyżej...

Gość gość
Czy ktos wie kiedy roczna wypłacą???????????czekam na nią:)

Gość gość
Do Georgio spadaj stąd:)

Gość gość
Gosciu powyżej, czytanie nie boli, na jysknecie napisali kiedy roczna wypłaca.

Gość hihot
sie ciesz ze ją dostałeś ! ja jeb...cały rok i co dostałem wielkie gów... jak można sklepy z warszawki i okolic porównywac w utargach z małych pipidów. Jeszcze te teksty regionalnych och ach jaki dzisiaj piękny był utarg i to zdjęcię chłopczyka z zacisnieta piescia SUKCES !!! chyba wasz bo przeciez nie mój !

Gość gość
Pamiętajcie - "jak się bawić to się bawić , jak pracować to pracować - ciężko z całych sił i bez wytchnienia" Epokowe słowa - do tej pory je przeżywam w szyderczym śmiechu:) Jak można takie rzeczy pisać - ciężko z całych sil i bez wytchnienia to murzyn na plantacji bawełny z*********ł , jak można take teksty pisać do pracowników. Kto to w ogóle pisał?

Gość fressnoo
Jestem nowym pracownikiem w JYSK i takiego burdelu nigdzie nie widzialem!!!! Co wypisuja Regionalni na Gąsknecie ze mamy zatrzymac klientow ; To co mamy rzucic sie na KOLANA i blagac zeby kupili szafe DRAPER????? Zarobki żenujace :) W moim DZYSKU PRACUJA 4 OSOBY!!!! To jest mozliwe?????

Gość gość
Tak to jest możliwe - i to się nazywa stawianiem na obsługę klienta!:) Tak o klienta dobro dbają ,że aż poredukowali etaty do skrajnego minimum. Nie daj Boże żeby ktoś poszedł na l4 bo dramat , tragedia , dno i nie ma komu robić.

Gość gość
Dla polskiej chołoty - związek zawodowy to przeciez kłoda pod nogi. W Dani to partner , a pracownik traktowany po ludzku. Polactwo musi kombinowac- dac zarobic totalne minimum , orznąć na tym i na tamtym pracownika - a jak się nie podoba to w*********j bo czekają następni.

Gość gość
Kogo obchodzą "Wasze" problemy i żale , ważne że ARCZII jest zarobionyyy !! :D

Gość gość
Witam jakie sa zarobki na 1/2 etatu sprzedawca we Wrocławiu??? Prosze podac kwote brutto. Jestem matka wychowujaca 2 dziecii i jestem ciekawa czy chodx na jedzenie zarobie...?

Gość gość
Ja jak zaczynałem jakieś 5 lat temu prace w JYSK (firmie o skandynawskiej kulturze pracy) to na dzień dobry dostałem na 1/2 etatu 600 zł :) buhahaha ... fakt że w mniejszej miejscowości ale czy da się za to wyżyć ?? całe szczęście że ten cyrk już za mną :)

Gość Pan E
Poznań, pierwsza umowa na 1/2 etatu - 1000 zł brutto.

Gość gość
Poszukuję osób chętnych do stworzenia własnej sieci konsumentów. Masz ogromną szansę dorobić lub stworzyć własny biznes. Nie szukam sprzedawców ale osób, które potrafią wykorzystać swój potencjał i są przy tym przedsiębiorcze. Praca nie polega na tzw. „chodzeniu od domu do domu”i wciskaniu ludziom różnych rzeczy. Wystarczy internet i trochę wolnego czasu np. godzinka dziennie na początek. Nie rezygnuj ze swojej stałej pracy! Pokażę Ci jak w ciągu kilku miesięcy zarobić naprawdę niezłe pieniądze… a później, kto wie, może nie będziesz już potrzebował pracy „na etacie”. Praca polega na reklamie FM GROUP - budowaniu własnej grupy dystrybutorów - konsumentów. Działamy w ponad 60 krajach i dalej się rozwijamy! Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę skontaktuj się ze mną, a wszystko Ci wyjaśnię i zdradzę tajemnicę jak zostać wolnym finansowo! Pamiętaj! Pracujesz ile chcesz, pracujesz z kim chcesz, firma niczego Ci nie narzuca, żadnych ukrytych kosztów! Zapraszam na moją stronę www.pieknoiuroda-fm.pl

Gość gość
Nie spamuj koleś!

Gość gość
Proszę o info jak będzie u Was TK

Gość gość
Hej.co powiecie jak będzie się czuło miętę do kolegi z pracy i będzie to odwzajemnione...? czy są za to zwolnienia ??? szukam pomocy i rady ...czy ktoś coś wie

Gość gość
Odpowiedź na twe troski jest jedna: "r****ć j***ć nic się nie bać" - że pozwolę sobie zacytować klasyka.

Gość Niedzielny robol
To zależy czy kolega tej samej płci czy odmiennej. Zresztą co się martwisz wyślij zapytanie do Servis Center. Z pewnością popracują nad rozwiązaniem problemu ;)