Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erghrsths

dziewczyny czy uzywacie plastrow z woskiem na zinmo do depilacji-co o nich

Polecane posty

Gość erghrsths

sadzicie?jest to dobra meoda usuwania wloskow? irytuje mnie ciagle golenie i chcialabym sie ich pozbywac na dluzszy okres czasu ale sama w domu anie u kosmetyczki, czy plastry sa okes?jesli tak, to jakich wy uzywacie?

Gość masakra to jest
uzylam raz - w okolicach bikini... Prawie wylam jak zrywalam. Potem chodzilam jak kowboj po dlugim spedzie bydla z wielkimi siniakami i z basenu nici :P

Gość erghrsths
haha, ja uzywalm kieys by usunac wasik ale zrobily mi sie rany, ktore goily sie 2 tygodnie, ale pomyslalam, ze moze to b.wrazliwe miejsc cos zle zrobilam dlatego taki oplakany rezultat:P

Gość totalna beznadzieja
Raz tez robilam sobie tak nogi i bikini...prawie nic nie wyszlo a niebieskie slady po tym superowym wosku nie moglam domyc przez kilka godzin.. to juz lepiej wybrac sie do kosmetyczki i zrobic to fachowo.

Gość totalna beznadzieja
erghrsths moze nie naciagnelas dobrze skory i powstaly ranki,bo tam akurat skora jest bardzo wrazliwa...plus jezeli jestes mloda w trakcie dojrzewania to wogule bym nie dotykala tam wloskow,bo im wiecej bedziesz depilowac tym bardziej pobudzisz wzrost wlosow,a jakj ustabilizuja ci sie hormony to i same znikna...

Gość masakra to jest
a mi sie zrobily ranki :P Krew sie lala po zerwaniu, zmarnowlaam pol rolki papieru toaletowego :P Nigdy wiecej! ;)