Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cscdcsd

Brzydkie dziewczyny mam dla was pocieszenie!!!

Polecane posty

Gość cscdcsd

Moja kolezanka, jest brzydka, ale jej mama i ona sama wmówiła sobie, ze jest piekna, matka powiedziała jej , ze ma nosic krotkie spodniczki, bo to zawsze zwraca uwage i ciagle chodzi w krotkich spodnicach, nawet zimą i fakt ogladaja się za nią, a ona to ogladanie za nia interpretuje tak "zobacz jaka jeste atrakcyjna, wszyscy sie za mna;) ogladają".Podoba mi sie jej podejscie, bo nie przejmuje sie ze jest brzydka:):)

Gość cscdcsd
🌼

Gość cscdcsd
tzn, chwaliła mi sie kiedys w ten sposob "Ewka, słuchaj, jak ide ulicą, to sie kazdy facet za mna oglada"nic dziwnego jak codziennie ubiera miniowke, ledwo za pupę:)

Gość 78338 facio3
ona chyba nie rozumie, ze faeci , sie za kazda, laska w miniowce obejrza..

Gość 78338 facio3
a tak poza tym ładnie sobie szydzic z koleznki??:)

Gość 78338 facio3
a wy jak sie pocieszacie brzydule??

Gość w ten spozob ze
pocieszamy sie tak ze zawsze znajdzie sie jakis 78338 facio3 który ma sznase tylko u brzydul

Gość 78338 facio3
hheheheheeh

Gość w ten spozob ze
i jest jeszcze taki patent jestem brzydka ale mam brzydszą kolezanke od siebie, nazywa sie chyba ewka, ale nie pamietam, bo jest tak mało warta uwagi

Gość cdsadcsdc
hehe niestety ja jestem ładna;)i to bardzo nie musze ubierac, miniowki, zeby sie za mna ogladali, nawet gdy ubieram korzuch sie patrza:)

Gość w ten spozob ze
spróbuj jescze worek od kartofli, tez sie beda patrzec... patrza sie bo prominiujesz głupota na kilometr i swicisz

akurat ci wierzymy, hahaha tu na forum kazda wg siebie jest baaardzo ladna i wszyscy sie za nią ogladają, a prawda jest taka ze to inni oceniają twoja urodę a nie ty :O

Gość co robisz w piątowy wieczór
vis-a-vis komputera

Gość cdsadcsdc
zmartwie was jestem fotomodelką i naprawde własnie to "inni doceniaja moja urode" i ze tak powiem, wyglądam ładnie"zawodowo" Jednak, załozenie, krokiej spodnicy to jest naprawde niezły pomysl, zeby faceci sie patrzyli, chyba nie zaprzeczycie, o brak sprytu mojej kolezanki nie mozna oskarzyc:)

Gość cdsadcsdc
zarac wychodze i ide do znajomych na film,wiec trzymajcie sie:)

Gość w ten spozob ze
hahahahaha zapomnialas dodac ze reklamujesz leki na wzdcia ale sory, na pewno tego nie przeczytasz, bo wlasnie wychodzisz po taym jak ktos slusznie zauwazyla ze zalegasz w domu w pt wieczor hahahhaha ale zalozna pipka

Gość
a może się patrzą, bo ma grube nogi? :P gdybym ja założyła mini to tylko by mnie wyśmiano :/

Gość w ten spozob ze
prawda jest taka ze glupia ewa dowartociowuje sie kosztem brzydszej kolezanki, zal jej nawet ze tamta nosi mini, bo widocznie przynajmniej zgrabne nogi widac a na dodatek ma wybujała wyobraznie o pracy modelki hahahaha, a moze wlasnie leci do hollywood robic kariere, dlatego tak nagle wyszla:)

Gość fusik1
Dlaczego kazda laska twierdzi, ze ogladaja sie za nia faceci? Chodze po ulicach i naprawde nie zauwazylam, aby faceci co chwile odwracali glowy za jakimis dziewcznami. Czy to proba dowartosciowania sie:D

Gość fusik nic nie rozumie
a tam fusi nic nie rozumiesz ewa caly rok nosi kozuch dlatego sie za nia tak oglądaja

A moze z nudu pisza bo i smutno ze sa takie a nie inne,przykre tylko ze nie pisze o sobie ze jej ze soba zle ,tylko obgaduje kolezanke.JEZELI WOGULE NIA JEST,BO KTO TAK ROBI? zazdrosne dziewczyny-nie ladnie;D

Gość ddddddddupa
a mzoe dziewczna, pisała prawde , jesli tak głupia masz kolezanke!!