Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość mądra żona
:) wierz mi...spradzałam ten program u siebie na kompie..znam się trochę na komputerze i wiem że w pasku start go nie wykryjesz...Mało tego zainstalowałam drugi progam który rzekomo miał wykryc szpiega i go NIE WYKRYŁ :) tak wiec spokojnie instaluj go i działaj.. Program robi zrzuty co kilka sekund nie ma możliwości zmiany hasła a nawet jak zmieni to Ty będziesz to widziała... Wiem również , że można takiego szpiega zainstalować komuś na kompie a następnie zrzuty wysyłać na swoją pocztę..czyli wiesz co u danej osoby się dzieje nie wychodząc z domu..No ale to już "wyższa szkoła jazdy " :) Z mojego punktu widzenia nie powinnaś mu ot tak odpuścić..Rozwód na porozumieniu stron..Daj spokój Ty nie masz nic na sumieniu, wiec niby czemu masz iść mu na rękę ------->Do Amanta Bredzisz chłopie, że to nielegalne..:) Nielegalne jest gdy np pracodaca zainstaluje szpiega pracownikom bez poinformowania ich o tym, gdy już o tym powie nie ma żadnych przeszkód w używaniu..No a w domu to mój drogi "wolna amerykanka" Zawsze można powiedzieć, ze weszło się na pocztę jak była otwarta , bo się nie wylogował :)

Gość mądra żona
Jak to jego???Chyba ich...mieszkali tam przez 10 lat..Poza tym wyprowadziła się , ponieważ sama tego chciała.Nie było nakazu sądowego, więc jak tam wróci to chyba włamania nie bedzie w świetle prawa hm? Zapewne nadal jest tam zameldowana , więc nie mydl oczu.

Gość mądra żona
oj Amant Amant....jak sobie wyobrażasz sytuację małżonków mieszkających razem nieważne czy u niej czy u niego...jeśli chodzi np o listy i takie tam pierdoły.. Zresztą niech ona się wypowie.. Ja w każdym razie wcale nie bałabym się tam wejść i zainstalować, bo niby co jej zrobi? Zresztą jest jeszcze opcja nr 2 "wybaczyć " mu wprowadzić się tam na nowo..i wszystko spokojnie zbierać(dowody) A później zrobić to co pisałam :)

Gość szczesliwa do dzis
zainstalowalam program, ale niestety jest w pasku wzystkich programow, wykasowalam go stamtad pozniej ponownie zainstalowalam i czytal mimo ze wykasowalam, wiec super, rany wszystko sczytuje, wszystko extra tak to jego mieszkanie, jednak jestem zameldowana, ale go nie chce, podjelam decyzje w poniedzialek ide tam y zainstalowac u niego szpiega rany program jest fantastycznyi i ja tez uwazam, ze to zadne przestepstwo

Gość szczesliwa do dzis
komputer takna marginesie tez jest wspolny wiec mam prawo tam isc, moze chcalabym jakies pliki, fotki itp wykasowac lub przefrac na plytke, a tlumaczyc mu sie nie msze kiedy ide

Gość kwa kwaa
Trochę łatwiejszy sposób, nie wiem czy wyświetla wszystkie hasła ale możecie spróbować: górny pasek: Narzędzia ---> Opcje ----> zakładka Bezpieczeństwo---> wyświetl hasła---> pokaż hasła Pozdrawiam

Gość gratuluje
szczesliwa do dzis, no to fajnie i do dziela;-)!

Gość szczesliwa do dzis
ale gadac i tak nie bede, po prostu nie moge, nie teraz

Gość szczesliwa do dzis
kwa kwaa jaki gorny pasek, sorki nie jestem mistrzem w kmpie

Gość kwa kwaa
lewy górny róg monitora zakładka narzędzia ;)

Gość szczesliwa do dzis
monitora, hmmm jestem naprawde ciemna, tzn otworzyc moj kmputer tak i prosze nie smiej sie

Gość szczesliwa do dzis
rany na chwile zapomnialam o wszystkm a nie moge, najpierw usmialam sie z amanta jak proponje swoja osobe, teraz kiedy gapie sie na monitor i nie niwdze nic poza ikonami

Gość gratuluje
otworz komputer, wejdz na internet i na gorze po lewej stronie

Gość kwa kwaa
tak tak, zapomniałam dodać, że przy otwartej stronie internetowej :)

Gość gratuluje
kwa, fajne to, tez sprawdzilam u siebie czy mam tam swoje hasla:-) szczesliwa do dzis, jeszcze pomyslalam, ze moze przypadkowo sama wpadniesz na jego haslo, zastanow sie moze;-)

Gość ewinka hi
o kurde, czytalam twoj topik z zapartym tchem. i cala drze teraz. ale swinia z tego faceta :/ kwa kwa dzieki za info jak spr hasla ;)

Gość ewinka hi
a, I GRATULUJE CI ODWAGI I POSZANOWANIA WLASNEJ OSOBY :)

Gość ewinka hi
mini monitoring jest super, niesetety widac go po wejsciu w panel sterownania - dodaj usun programy. jest na liscie :/ ja go usunelam wchodzac tam...

Gość ewinka hi
do szczesliwa do dzis: lepiej sprawdz jego hasla metoda kwa kwa (na stronie internetowej wejdz w narzedzie, opcje: bezpieczenstwo, wyswietl hasla. bedziesz miec i loginy i hasla. a te zrzuty z mini monitoringu beda zapisywac sie na kompie w domu Twojego meza wiec bedziesz kiedys muusiala po nie wrocic. chyba ze jestes peewna ze on nigdyu nie wchodzi w panel sterowania dodaj usun programy..

Gość ewinka hi
usunelam go a on i tak robi zdjecia wiec chyba dziala poprawnie ;p ylko jak go teraz usunac na serio/ po co mi te zrzuty z wlasnego kompa?? hehe

To że autorka twierdzi że jest to legalne to nie znaczy że tak samo bedzie twierdził prokurator i sędzia:P.A żeby program był solidny to mus być jak wirus albo robal -niewidoczny:P.Do tego takie dowody mogą nie być uznane w sądzie:P.No i zgodnie z prawdą byłoby to po rozstaniu:P.A ciekawe jaka autorka jest stara:classic_cool:.W każdym razie jak te metody zawiodą można zastosować moją co prawda alimentów z tego by nie było ale prynjmniej by mogła się zemścić:classic_cool:.A jak się nie podoba brak kary za zdradzanie to radzę wstąpić do rządu:classic_cool:.

Gość gratuluje
Amant, to jest ich prywatny komputer, wiec nie widze problemu, przeciez tez moze z niego korzystac i mniej lub bardziej przypadkowo cos znalezc;-) zreszta ona widziala ich razem i pewnie nie tylko ona, wiec facet i tak sie raczej sam w sadzie przyzna:-)

Gość mądra żona
------->kwa kwaa :)) To co jej doradzasz to akurat kanał banał :) ale jeśli on miał romans a jest choć ciut sprystny robi tak: Wchodzi w Narzędzia --->Usuń dane użutkownika---> klika i po wcześniejszym zaprogramowaniu o usuwaniu wszyskich haseł i w ogóle stron jakie odwiedził NIC NIE ZNAJDZIE więc ten sposób jest dobry dla dziecka powiedzmy 10 lat :) Mówilam Ci , że szpieg jest super;)

Gość kwa kwaa
Mądra żona- ja nie twierdzę, że to idealny sposób, po prostu jeden z możliwych, łatwo-dostepnych dla zwykłych laików (którym jestem także i ja ;) ) ale sposób ten może być skuteczny bo skoro facet był na tyle "sprytny" by trzymać kartkę z wyznaniem i nr tel w portfelu to może i nie usunął swoich haseł w zakładkach. A co szkodzi spróbować? ;) Pozdrawiam