Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość evangeline
A gdzie w opcjach sprawdzić hasła i loginy? Wchodzę w narzędzia i mam tylko opcje internetowe, tam nie bezpieczenstwo tylko zabezpiecznia ale nie ma żadnych haseł ani nic z tym związanego

Gość szczesliwa do dzis
www.wenusjanki.pl to jest forum dla zdradzonych, moze Ci jakos pomoze w tym momencie. Tam sa wspaniale kobiety. Zajrzyj tam jak bedziesz miala taka potrzebe.

Mam tylko pytanie. Czy jesli mialabys z nim dziecko, staralabys sie jeszcze powalczyc o wasze malzenstwo ?

Gość gratuluję..
Gratuluję i życzę Ci szczęścia.. Nie każdy ma tyle odwagi. Jeśli jednak nie macie dzieci, to pogoń dupka gdzie pieprz rośnie. Ja bym jeszcze zbierała haki na niego, dowody zdrady. Uważam, że absolutnie nie powinnaś dopuścić do rozwodu bez orzekania o winie. Dla niego to korzystne, w ciągu 5 lat od rozwodu jak będzie w niedostatku, czy zachoruje na ciężką chorobę (a tego nie da się przewidzieć przecież) to Ty będziesz zobowiązana płacić mu alimenty. Strona winna ponosi też koszty rozwodu. Ja bym go udupiła za to, co Ci zrobił, a rozwód bez orzekania winy to teraz największy prezent dla niego. Nie daj mu tego.

Gość gartuluje
szczesliwa do dzis i jak tam u Ciebie?

Gość podnoszeeee

Gość podniesmy to razem

Gość ddk
upuuuupupup

Gość ywana
Och!!!!!!!!!!!!!!Przeczytalam wszystko..lubie Cie bardzo za to jaka jestes.Swietnie to wszystko rozegralas ,przemysl tylko co z tym rozwodem,czytaj uwaznie i sluchaj rad.Ja rowniez mysle ze rozwod powinien byc z jego winy(nie ulatwiaj mu zycia).Zycze Ci wszystkiego najlepszego,trzymaj sie.Podziwiam Cie.

Gość MUSISZ
autorko trzymac pion, zadnych kontaktow z nim , az minie SZOK

Gość gratuluje
szczesliwa do dzis napisz co u Ciebie?

Gość ywana
Szczesliwa do dzis-martwimy sie o ciebie-pisz!Daj znac co u ciebie

Gość hm tak mysle
weszlam na narzedzia, ocje internetowe itd zaznaczylampokaz hasla ale gdzie one teraz sa?

Gość szczesliwa do dzis
hej wszystkim wszystko o kolei napisze, za godz wybieram sie do niego, dopiero dzis bo mialam sporo spraw do zalatwienia chce mu zainstalowac ten program ale wczesniej tez sprawdze w narzedziach internetowych, opcje itd ale kiedy u siebie to zrobilam to nie wiedzialam z kolei gdzie szukac mam tych hasel rany czy kwa kwa jestes, bo nie bede miala u niego czasu szukac gdzie to sie pojawilo bylabym wdzieczna za podpowiedz

Gość szczesliwa do dzis
kwa kwa, madra zono rany bo nie mam czasu wszystko napisze jak bylo i co tyle tylko ze jeszcze z nim nie rozmawialam, ale juz wiem, ze wine zrzuce na niego

Gość szczesliwa do dzis
?????????????????????????????????????????

Gość szczesliwa do dzis
mam pol godz, gdzie jestescie

Gość szczesliwa do dzis
jade wroce jak zainstaluje program, bo po zmianach w opcjach narzedzia itd nie umiem znalezc, nie wiem gdzie pokazuje hasla, napisze jak tylko wroce

Gość koniecznie napisz
podoba mi sie twoj zapal i szybkosc dzialania sprobuje wejsc w te narzedzia moze mi sie uda to ci napisze

Gość gratuluje
jak masz teraz otwarty internet, to na gorze masz te narzedzia i wejdz w ostatnia opcje i tam beda m.in. zabezpieczenia (dalej pokaz hasla), ale nie pokazuje wszystkich hasel, tylko niektore

Gość i co i co i co

do autorki - gratuluję takiej odwagi i życzę powodzenia a tak na marginesie o te hasła z paska narzędzi to u mnie się takie coś jak pokaż hasła nie pokazuje mam tylko poziomy ????

Gość ciekawe czy udało się jej

Gość gratuluje
A jest na tych poziomach haslo zabezpieczenie/bezpieczenstwo (u mnie to przedostatnie, na gorze) albo podobne? Niestety nie jestem w stanie lepiej opisac, bo mam system zagraniczny (nie jest w jezyku polskim).

Gość no wlasnieeee

Gość gratuluje
Jak wejdziesz na narzedzia, to pozniej na ostatni poziom nakliknij opcje, a pozniej dalej na zabezpieczenie albo podobne. Jak ktos ma system polski, to pewnie lepiej doradzi.

Gość gratuluje
Znalazlam opsi ewinka hi: "na stronie internetowej wejdz w narzedzie, opcje: bezpieczenstwo, wyswietl hasla."

Gość podnoszeeeee