Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 10 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość szczesliwa do dzis
Ywano masz racje, bo komputer kupilismy wsponie, wiec moze powiedziec, ze polowa jego, o tym z tego wszystkiego nie pomyslalam, ale chyba raczej mi go da, mze kupic w kazdej chwili

Gość Licz sie z tym
ze momentalnie jezeli Ci odda to poleci gdzies hasla zmieniac a jakby sie pytal po co to jakis pilny projekt w pracy i ze mozesz mu oddac np za 3 dni

Gość sprobuj pomyslec......
daj se spokoj z kompem, olej to, czekaj na sprawe jak dordzila ci mama, idz ze znajomymi na piwo, wyluzuj

Gość ywana
Nie moze wyluzowac bo musi miec wiecej dowodow.A o tym komputerze to powiedz mu na koncu i tak jakby to nie mialo wiekszego znaczenia czy on ci go da czy nie.Powiedz ze ten u rodzicow jest zepsuty i jak mu zalezy to za kilka dni mu go oddasz(chociasz nie wiem czy ten scenariusz pasuje do sytuacji)Dobrze byloby gdyby udalo ci sie go miec cholera!!!

Gość przlaczalam sie i ...
podnosze no i jak no i ak cholernie ciekawy temat, niestety nieciekawie ulzylo wie autorce do tej pory nie pisalem, tylko czytalem i myslalem i dalej mysle jak cos wymysle napisze

Gość podnoszeeeeee

Gość ywana
Czekam na Ciebie.udalo sie z tym komputerem?Daj znac.

Gość ywana
Wszystko jest takie skomplikowane..Boje sie czy nie skomplikowalo sie jeszcze bardziej.Gdzie jestes?

Gość szczesliwa do dzis
a pierdole, kurwa co za chuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale od poczatku przyjechal ten skurwiel jak napsalam wczoraj wam pokrecil sie na pecie, co zaczal mamrotac, ze tyle w pracy robtyi cos tam cos tam i nagle zapytal czy moze skorzystac z neta bo musi wyslac jakis zalacznik, na to ja oczywiscie i poszlam przygotowac sobie torbe na moje ewentualne rzeczy, ktore msialam zabrac z jego domu i wtedy przy szukaniu torby mnie olsnilo, przciez on teraz siedzi pzy moim kmpie, na ktorym jest zainstalowany mini monitoring,ktory caly czas dziala, i ze najpradopodobniej bede miala jego haslo serce zaczelo mi walic, kurwa przypadek, cala se spocilam, na powrot rece zaczely mi drzec opisu stanu mojego podniecenia wam oszczedze kiedy skonczyl zapytal czy mozemy isc, ale ja juz nie moglam wiedzialam, ze musze szybko natychmiast usiasc do mojego kompa, rodzicow nie bylo bo jak on przychodzi to oni wychodza powiedzialam, ze sama podjade za godz, bo chce cos jeszcze zrobic i odjechac do ciotki wiec ok, wyszedl, kedy zamknelam drzwi, znalazlam sie momentalnie przy necie, nie moglam myszkiutrzymac tak mi rece drzaly, jak jakis przestepca sie czulam otwozylam program i mialam haslo kurwa wyobrazcie sobie ze ten pedolony chuj mial takie haslo, a idita oworzyl maila tego nowego, o ktorym nie wiedzialam, pamietacie,wiecie jakie haslo, wiecie zbladlam olenkama22, macie pojecie kurwiarz jeden nie no nie przezuje, nie spalam prawie, nie pojechalam do niego, nie moglam sie skupic, po tym jak odczytalam jego poczte, po tym jakzobaczylam foty tej dziwki nagiej z nim, o rany nie moge ja go kurwa tak udupie w sadzie, juz nic nie musze robic zdjecia wydrukowalam, listy wydrukowalam, spotkali sie od jakichs 2 lat, kurwa 2 lata wszystko we mnie peklo, mam dwody, mam cudowne dowody, i wygrana w sadzie chuj nie rozmawiam juz z nim przypadek, take zycie, los spawil, ze pdal mi swoje haslo na tacy wyobrazace sobie, 2 lata, robli sobie zdjecia nawet odczas pieprzenia, jego chuja mam na zdjeciu jak ..... fuj i on pozniej zemna sie kochal alez czuje sie podle ide palic sprawe mam wygrana kochani wygramlam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szczesliwa do dzis
zapomialam dodac, mial skurwiel czelnosc tuper sprawzic od niej maila i jeszcze dziwce odpisac, u mnie w domu

Gość szczesliwa do dzis
nie do wiary ja czekalam na nego z obiadem, rbilam sie na bostwo nie chce myslec 2 lata ponizal mie, wysmiewal sie ze mnie, jak tak mozna, nie nie miesciemi ie to w glowie nie wierze w Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie piernicz...
Boga do tego nie mieszaj... :O

Gość szczesliwa do dzis
a i jeszcze dzwoni i pize ze zyc beze mnie nie moze hehehehehe

Gość że tak powiem o żesz
kurwa. :O Niewiarygodne. Ale Bóg jest, podal Ci go na tacy.

Gość nać
nie ominęłam żadnej Twopjej wypowiedzi Szczęśliwa do dziś, czytam z zapartym tchem i przeżywam to razem z Tobą, jak większość osób tutaj. Jesteś naprawdę niesamowicie dzielną kobietą, chwała Twoim rodzicom, że Cię tak wychowali i chwała Twojemu charakterowi! Ja myślę, że postąpiłabym tak samo, jak Ty! I już nie musisz tracić na tego idiotę swojego cennego czasu, już nie musisz łazić tam do niego, żeby wynosić komputer z mieszkania :D wygrałaś , to Twój czas, obyś tylko nie popadła w jakieś złe stany psychiczne, tego Ci życzę najbardziej, bo ten kurwiarz mimo, że zawalił się jego cały porządek będzie miał mniej obrażeń na psychice, bo ma tą swoją dziwkę...ja pewnie na Twoim miejscu próbowała zrobić jej ogromny bigos, tyle że to czasem wychodzi na niekorzyść, ale no nie potrafiłabym tak bezczynnie siedzieć...wspolczuje Ci, ze znalazlas sie w takiej sytuacji, ale przynajmniej wiesz, ze ten facet od siedmu boleści nie byl wart nawet dwoch dni malzenstwa z Tobą. niech idzie sie pieprzyc z ta swoja kurwa i olej to! masz dowody, masz wszystko. ZYCZE CI, ABYS ZNALAZLA MEZCZYZNE, KTORY BEDZIE CIEBIE WART, A UWIERZ, ZE TO JESZCZE NIE GATUNEK WYMARLY. SA NORMALNI FACECI, PAMIETAJ O TYM. naprawde.

Gość nać
ej, a co on jej pisał, jak był u Ciebie?? I chciałam jeszcze powiedzieć Ci, że powinnaś zmienic nick na "szczęśliwa od dziś" a nie do dziś :P

Gość Załamana maksymalnie
Do autorki--> kochana czytalam tu wszytsko od pierwszej strony, ale się nie udzielałam. Po tym co przeczytałam dzis o tym haśle itd i tych fotkach:o jestem w szoku! To mogło się zdarzyć każdej z nas:( Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji, pewnie bym wyła w poduszkę non stop nie mam pojęcia jak bym się czuła wiedzać, że 2 lata ufałam i wiedziałam że on nie jest do tego zdolny, a nagle odkryłabym że on mnie taki szmat czasu zdradzał!!! PODZIWAM CIĘ!! Jesteś wiele silniejszą kobietą niż ja!:) I chwała Ci za to! Przykro mi, ze ktoś kogo kochałaś i ufałaś zrobił coś takiego bo wime, że zadnego z nas nie miaściłoby się w głowie, że jej facet może ja zdradzić, ale cieszę się że znalazłaś w sobie tyle siły by pobawić się w detektywa:) zdobyć dowody itd. Życzę powodzenia i powinnaś faktycznie zeminic nicka na SZCZĘŚLIWA OD DZIS!:)

Gość szczesliwa od dzis
ja teraz tylko placze napsze pozniej

Gość pomarańczowy królik
szczęśliwa do dziś, ja też czytam twoją całą historię od początku i z zapartym tchem, myślę że jak już wszystko minie, uspokoi się i ułożysz sobie życie na nowo, to mogłabyś napisać jakąś książkę, powieść, kryminał, na pewno stałby się bestsellerem. Trzymaj się dzielnie i narób tyle kłopotów temu gnojowi, ile się da. Pozdrawiam cię mocno!!!

Gość szczesliwa od dzis
nic nie napial, tylko otworzyl poczte, moze czekal na maila od niej, nie wiem niewiarygodne, ale dlaczego nie rozumiem dlaczego, to pytanie zadam mu dopiero w 1szej sprawie moze w seksie dobra, ale ja tez umiem to i owo, i on w koko chcial niewazne wygralam

Gość szczesliwa od dzis
przepraszam za chaos mojej pisaniny ksiazke hehehe dobre, nigdy o tym nie myslalam, jestem mocna hmm w gebie, ale zeby pisac, siwetny pomysl za zapomnienie, moge ppisac, dla siebie dzieki

Gość mmaaggddaalleennaa
Ja rowniez sledze twoja historie od poczatku, pare razy nawet odpisywalam pod innym nickiem. Jestem w starsznym szoku, po tym co napisalas dzisiaj, 2 lata-to sk....wiel! nawet po twojej wyprowadzce sie wypiera, szmaciarz Wiedz, ze jestem cala dusza z Toba, a z tego co widze to nie tylko ja, trzymaj sie mocno, pozdrawiam i sciskam z calego serca!!!

Gość pomarańczowy królik
i nie porównuj sie do niej, tzn nie zastanawiaj sie w czym ona lepsza od ciebie mogła być, bo tak naprawde to on sie czuł słaby przy tobie, że nie dorasta tobie do pięt, i musiał sobie znaleźć idiotkę, która będzie na niego patrzyła jak na boga i z która bedzie mógł robić co zechce. Chciał sie dowarotściować, bo przy prawdziwej kobiecie czul sie slaby. Na pewno spotkasz jeszcze faceta, ktory będzie cie nosił na rękach za to jaka jaesteś, i będziesz szcześliwa i bedziesz sie śmiać z tego wszystkiego

Gość ixiaa
jak wiele może zmienić w naszym życiu mała kartka u mnie był to dźwięk komórki, o której nie wiedziałam,a którą zapomniał schować

Gość ixiaa
a teraz konieczność istnienia trudna jest do zniesienia

Gość szczesliwa od dzis
ixiaa napisz cos wiecej, skuplam sie na sobie tylko, co sie stalo?

Gość ixiaa
ja nie potrafię o tym pisać - jeszcze nie ale czytam i twoja siła działa na mnie kojąco

Gość wertyunjk11111
weż te zdjęcia wyslij do jej sklepu i dak każdmu na wycieraczke w jej bloku i siedz cicho, że niby nic nie wiesz o tych zdjęcuach

Gość ixiaa
na pytanie dlaczego odpowiedział " bo byłaś za dobra"

Gość szczesliwa od dzis
zdjecia jako dowod chce pokazac, sedziemu pierwszemu z zaznaczeniem, ze on pierwzy je widzi, skad je mam, powiem prawde ixiaa dziekuje, ja tez jestem calym sercem z toba, moze ktoregos dnia zechcesz napisac,ie zapomnij o mnie, bede odswiezala ten post