Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kredkova

praca w promod czy pullbear???

Polecane posty

Go艣膰 promodddka
zgadzam si e z Judith Ja pracuje od poltora roku. s膮 dni lepsze i gorsze ale chyba jak wszedzie. ogolnie jestem zadowolona. kasa jest ok a i zespo艂 w pracy mam bardzo zgrany. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 promodzianka Kasia
bo dziewczyny, atmosfera w ekipie jest najwa偶niejsza, jak jest kwas mi臋dzy nami to nie b臋dzie nic. Wa偶ne jest wzajemne zrozumienie i pomaganie sobie, nawet kiedy kierownik jest jak Hitler (nie twierdz臋, 偶e m贸j kierownik jest) warto czasem z nim pogada膰 nie tylko o pracy. Przecie偶 to my pracujemy na wi臋zi, kt贸re nas 艂膮cz膮, praca jest dla nas jak drugi dom i to od nas zale偶y czy b臋dziemy sie dobrze w nim czuc! Jeste艣my ekip膮, razem tworzymy zesp贸艂, kt贸ry wsp贸lnie pracuje na wyniki. Najlepsze wyniki, bo wiecie, 偶e op艂aca si臋 by膰 najlepszym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ????????
ale cisza... przed burz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Judit1234
hehhe u nas na po艂udniu zmiany ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Promodynkajedynka
no na lepsze tylko pewnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotttek
to zale偶y, bo chyba nie z VM:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnnnnnnnnnnnn
a w centrum zmiany..? wiecie co艣? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promod mojjedyny
Centrum? Tam ci膮g艂e rotacje, kierowniczki z zewn膮trz - ma艂o maj膮 dobrych pracownik贸w w ekipie??? Tylko zmiany, kasa, zmiany i kasa..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdcgy
czy RR Ilona K.ju偶 przejrza艂a na oczy czy nadal za艣lepiona?proponuje pogada膰 z Kasi膮 L. Taka rada dla Ilonki...pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsbb
widocznie kto艣 jeszcze si臋 na nachapa艂 tyle ile powinien, za艣lepienia w tym syfie mo偶na dosta膰, wieczne rotacje. Beznadzieja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdghdhdb
A o co chodzi z Ilonk膮 i czym za艣lepiona? opowiadajcie bo jestem ciekawa co tym razem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdcgy
nie M贸j interes podpowiada膰 Ilonie,niech poszuka i si臋 zastanowi...mo偶e warto poobserwowa膰 Swoich pupili!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hvgfhg
te偶 jestem ciekawa, czym mo偶e by膰 za艣lepiona Ilona K. Osobi艣cie jestem z regionu Kasi L. - nie do pokonania - ale Ilona kiedy艣 j膮 zast臋powa艂a i nie mo偶na by艂o narzeka膰, no mo偶e poza rzadkimi odwiedzinami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsbb
a ja jestem z regionu Madzi B. i te偶 narzeka膰 nie mog臋 :) pozytywna osoba. Ale polityk臋 firmy pozna艂am na tyle, ze wiem z czym to si臋 wszystko je. A Ilona wlasnie slyszalam o jej wizytach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maska78
a region po艂udniowy.. do dzi艣 wys艂a膰 Beacie karte argument贸w!! Kto ma jakie艣 艣wietne pomys艂y ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenstwo55
hehe wszyskie musimy wysylac te argumenty, do Marty z tego co kojaze tez. Wiesz jak, nie mozemy sie przeciez nudzic. zawsze znajda cos co nam umili dzien w pracy :-)

Udost臋pnij ten post

hej, w poniedzia艂ek id臋 na spotkanie rekrutacyjne do Promod, czytaj膮c forum jestem lekko przera偶ona.... (jestem ze 艣l膮ska). Czy w og贸le warto si臋 wybrac? bo tak naprawd臋 potrzebuj臋 pracy na ju偶....jestem zdesperowana co do pracy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malenstwo75
wiele zalezy od ekipy. a w ktorym miescie masz rozmowe??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguleczka88
dziewczyny co powiecie o nowej regionalnej z poludnia Marcie?? jak dla mnie troche nawiedzona :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiniaaaPromodynia
Czy w kazdym regionie "pilot" po swojej zmianie musi zdzwonic i sie spowiadac z parametrow i sprzedazy karty jesli jest ponizej oczekiwan i tu uwaga: TT 7%, art 1,5 i minimum 1 karta?????? czy tylko polnoc oszalala?? powoli trzeba pakowac zabawki i uciekac, to juz nie jest ta firma co kiedys. Nie mozna spokojnie wyjsc do domu, tylko czlowiek drzy czy bedzie musial dzwonic i tlumaczyc sie, codziennie tak samo, bo co innego powiesz?ze robilas wszystko, ze pracowalas z tootal lookiem, z przecenami, ze latalas jak idiotka za babami. Przez takie spowiadanie czuje sie jak smarkacz, ktorego trzeba pilnowac na kazdym kroku i rozliczac !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promod dziewczyna
nie t臋dy droga... taki nacisk powoduje niestety spi臋cie na sklepie i zamiast naturalnej obs艂ugi jest wciskanie na chama a klientki to czuj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiniaaaPromodynia
Dokladnie! Taka presja zle wplywa na atmosfere w sklepie, dziewczyny sie stresuja. Najgorzej jest jak sa na pograniczu, typu art 1,5 i zostalo pol godziny pracy, to tylko drza zeby nikt nie podszedl do kasy z jedna rzecza. Klientki czuja ta presje. Moim zdaniem tlumaczenie sie z dnia na dzien nie wnosi nic, co innego podsumowanie tygodnia, miesiaca, bo wtedy mozna wycignac jakies wnioski, podsumowac prace, co sie udalo, a o nie. A nie w przypadku jednego dnia. Ba! jednej zmiany 8godzinnej, badz 5godzinnej. Paranoja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguleczka88
Macie racje. Niewiem jak u was ale u nas nawet stale klientki zauwazaja ze cos jest nie tak; ze biegamy za kobietami jak szalone zwlaszcza kiedy ONA jest i nie w nas juz takiej naturalnosc. Jest coraz gorzej. Ja tez powoli szukam nowej pracy. Mimo 偶e mam fajne dziewczyny i atmosfera jest super to jednak nowa reginalna niestety to psuje. Zawsze cos nie tak a poza tym wredna jedza :-) Przerost ambicji

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny. Dosta艂am w艂a艣nie prac臋 w promodzie w Katowicach na 3 stawach wiecie mo偶e co艣 o pracy w tym sklepie? Kierowniczka wydawa艂a si臋 by膰 bardzo mi艂a i "ludzka", wi臋c mam nadziej臋, 偶e b臋dzie dobrze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czikita123456
Nie chc臋 Ci臋 martwi膰, ale ona wydaje si臋 normalna tylko na pocz膮tku. W rzeczywisto艣ci A. i to mega franca i jeszcze nie raz b臋dzie jej mia艂a do艣膰. Uwierz mi, wiem co m贸wi臋. Nic nie robi, wszystko trzeba robi膰 za ksi臋偶niczk臋. A regionalna nie lepsza. Tak偶e powodzenia :D

Udost臋pnij ten post

No to mnie teraz zmartwi艂a艣... a tak sie cieszylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bhliyfvulujhgbhy
Szczerze m贸wi膮c chyba nie ma takiego miejsca w promod, gdzie kierownictwo jest normalne.. Nawet, je艣li wykazuj膮 ludzkie odruchy, ich wizja na co dzie艅 jest nie do zniesienia..

Udost臋pnij ten post

Pracowa艂am te偶 w innym sklepie i te偶 by艂o bardzo cie偶ko. Wsz臋dzie kierownik du偶o wymaga i trzeba ca艂y czas co艣 robi膰 i nigdy niie wida膰 ko艅ca. Mo偶e po prostu wsz臋dzie tak jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keniaaa
jutro ide na spotkanie w sprawie pracy w PROMODZIE wlasnie do mnei zadzwonili, boziu na prawe jest tak zle jak m贸wicie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pirtrtrutu
Nie uprzedzaj si臋, zale偶y gdzie trafisz:) G贸ra i tak b臋dzie wyznacza艂a cele na 300% , ale jak b臋dziesz mia艂a normaln膮 kierowniczk臋 b臋dzie w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post