Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkova

praca w promod czy pullbear???

Polecane posty

Gość gość
o matko jaki wstyd! kiedyś promod na rynku odzieżowym słyną z tego że nie zwalnia pracowników, teraz wstyd,naprawdę nic dobrego tu już nikt nie wymyśli. to jest koniec tej firmy.

Gość gość
No wlasnie doświadczenia w odzieżowce nie mam, jednak w sprzedaży posiadam, pracowałam wczesniej dorywczo w sephorze i douglasie wiec zastanawiam sie czy jest w ogóle sens składać CV...

Gość gość
Dziewczyno, jeśli potrzebują kogoś na soldy to złóż cv a doświadczenia mieć nie musisz...będziesz i tak od brudnej roboty:D jeśli taka stawka za godzinę Ci odpowiada :P

Gość gość
Jeśli jestem bardzo ładna (modelka) to łatwiej będzie mi dostać pracę i potem awansować, czy dziewczyny są zazdrosne?

Gość gość
Yyy??? Chyba ktoś próbuje zmienić temat dyskusji....

Gość gość
Dokładnie :p czytając te komentarze dalej chcesz iść tam pracować dziewczyno?

Gość gość
Szukam dorywczej pracy, a ze mam bardzo blisko to zainteresowałam sie ogłoszeniem :) widziałam ze wymagają Cv i LM, wiec postaram sie cos sklecić ;)

Gość gość
Prosze Cie.. a w pracy z klientem wazniejsze jest podejscie czy wyglad? Oczywiscie ze podejscie. Na ladne oczy nie ma awansow.

Gość gość
Czy na wypowiedzeniu przysługuje promoderia?

Gość gość
Chyba nie

Gość gość
czym jest promoderia? :)

Gość gość
Darmowe ubrania

Gość gość
Żeby tylko ubrania..

Gość gość
Promoderia to co sezon darmowy strój roboczy w ilości jednej pary spodni, spódnicy, koszuli i t-shirtu. Poza tym do wyboru torba albo buty. Wymagają od nas stroju firmowego to nam go prezentują bo to porządną firma jest :D

Gość gość
Dziewczyny, nie przejmujcie się tym wszystkim. Ważne żeby mieć regularnie dobry seks, a reszta jakoś się ułoży:-)

Gość gość
"co sezon stroj roboczy"? Pierwsze slysze, no chyba ze pracujesz w sklepie Premium, bo reszta nic takiego nie ma, jak chcemy miec stroj roboczy zamiast tych badziewnych firmowych koszulek, to same musimy go sobie kupic. Taka super firma... pozdrawiam

Gość gość
To jest kolchoz a nie firma

Gość gość
To co się dzieje w biurze Promod przechodzi jakiekolwiek pojęcie!! Na maile nie odpisują...telefonów nie odbierają ale czas pisać głupoty na innych stronach to mają że nie zamykają innych sklepów...tylko po co tak kłamać jak Radom w kartonach za chwilę będzie??!!!

Gość gość
Na prawdę nie rozumiem w 100% skąd ten jad, złości na pracę w promod. Skoro jest wam źle zwolnijcie się. Nie każdemu odpowiada taka praca, takie obowiązki, nie każdy dogaduje się z ekipą czy regionalną. Przecież droga wolna. Mam dziwne odczucia, że osoba która pracuje w firmie, na jakimkolwiek stanowisku powinna albo cieszyć się swoją pracą w PROMOD i w jakiś sposób albo się w niej spełniać, albo dorabiać do studiów, albo po prostu z niej odejść. Pracuje w firmie długo, i jestem bardzo zadowolona z pracy. Czasami wymagania owszem są duże i każdemu brakuje sił. Owszem cisną nas o wyniki, ale to jest po prostu biznes. Dziwicie się , ze zamykają sklepy jeśli nie które z was mają gdzieś swoją pracę?? To jest prosty biznes, zaróbcie kasę i będziecie miały jakikolwiek argument do dyskusji (kasa,parametry). Wypisujecie takie rzeczy w swoje wolne chwile od pracy , zamiast odpocząć i naładować baterie. Poruszyłyście temat też słabych przecen, tutaj wszystko zależy od podejścia. Jeśli Ciebie nie przekonuje 30% zniżka, to jak przekonasz do tego klientki?? Uważam, że powinnyście robić swoje, a jeśli praca wam nie odpowiada po prostu odejść. Ciągle mówicie o wysokich wymaganiach i złym traktowaniu, ale czy wy jesteście w swojej pracy takie fer to na pewno dyskusyjna kwestia. Skoro w odwiedzinach tajemniczego klienta wychodzą bardzo absurdalne sytuacje. Teraz na pewno usłyszę, że udziela się tu ktoś "z góry" żeby załagodzić sytuacje, ale i tak wam nie będę potrafiła udowodnić, że jest inaczej. Dziewczyny, taka jedna mała rada dla was. W wolne dni odpoczywajcie i ładujcie baterie, a nie traćcie czas na kafeterii. A po 2 róbcie swoje, ale profesjonalnie a wtedy same zobaczycie, że to przynosi i efekty $$$ i efekty pochwał i lepszego kontaktu z kierownikiem sklepu lub regionalnym. Jeśli ktoś spyta jak tu trafiłam, to z plotek. Wiele tutaj opisanych sytuacji jest "wyolbrzymionych". A fakt , iż jakąś ekipa zwalniają lub wymieniają to z poważnych powodów, a nie błahych ( na zasadzie "ktoś komuś nie pasuje").

Gość gość
Nie sądzę żeby ekipa z Radomia miała gdzieś swoją pracę albo źle wywiązywała się ze swoich obowiązków i nie zależało im a kiedyś i mi na robieniu $$$...a jednak sklep zamykają więc wybacz ale w wielu kwestiach się z Tobą nie zgadzam.

Gość gość
Dziewczyny, ile już sklepów Promod zamknęli w Polsce? 10-15?? Pytam, bo byłam w Silesii i zdziwiłam się, że zlikwodowany :( Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Gość gość
Ta dyskusja trwa tak długo, ze nie moge sie nadziwić, że wciąż pracujecie w promod. Podobno jest najniższe bezrobocie w historii. Kompletnie nie rozumiem, po co tak długo sie męczyć i cierpieć, skoro łatwo można zmienić pracę? A może po prostu chodzi o hejt i intrygi? Żałosne.

Gość gość
Nie chodzi o hejt i intrygi.. Tylko Promod naprawdę sie zmienia negatywnie!!! Nie chodzi o ciśnienie o wyniki bo każdy wie ze najważniejszy jest zysk !! Ale kiedyś nie było takiego burdelu w biurze, teraz z nikim nie można sie skontaktować, błędy w dokumentach, brak odpowiedzi na maile, nowe regionalne mają jakieś chore wyobrażenia i nie potrafią nawet pochwalić dobrych pracownikow tylko wytykają błędy.. Kolejne sklepy sie zamykają... Firma stała się niestabilna... Zresztą to że odeszła cała "góra" o czymś świadczy... I zawsze byłam przeciwnikiem takich wypowiedzi na forum, ale teraz z niektórymi wypowiedziami muszę się zgodzić...bo to że zamyka sie sklep, który wcale nie ma najgorszych wyników i jest jedynym sklepem Promod w mieście nie świadczy dobrze o firmie, a osoby które pracują nawet nie znają prawdziwego powodu dla którego sklep sie zamyka ...

Gość gość
Akurat ja w wolne dni odpoczywam a te głupoty piszę w pracy :D hahaha :P a tą mądra i jakże długą wypowiedź pisała rr ;-)

Gość gość
Oczywiście ze pisała to rr... bagno a nie firma...

Gość gość
Do 2 posty powyżej - same udowodnilyscie, że zaslugujecie na bezrobocie albo 500+. Dno.

Gość gość
A w jaki sposób udowodniłyśmy ? ...

Gość gość
Tak to jest jak sie prace po znajomosci dostaje... ogarniete dziewczyny zapieprzaja a te smieszne kierowniczki jak I.G. moloch robia ale w koncuuuuuu sie skonczyly machloje :)

Gość gość
Ja jestem bardzo ciekawa która to taka mądra z tym 500+, moze sie pochwalisz gdzie pracujesz.. O ile jeszcze gdziekolwiek pracujesz ..:)

Gość gość
też jestem ciekawa... a pisanie, że ktoś zasługuje na bezrobocie to dopiero dno.. pracowałam w róznych miejscach i jedyne co moge powiedziec to to, że dziewczyny, które pracują w promodzie są bardzo pracowite. I dziwię się, że ktoś tam potrafi na dłuższą metę pracować. Pracowałam tam 4 lata i w ciągu tych lat przewinęło się mnóstwo osób, które rezygnowały po 3-7 miesiącach, bo miały dość ciągłych pretensji i harowania za dwóch- jedna osoba robiła dostawę, sprzątała i obsługiwała klientów. A potem pretensje, że to i tamto niezrobione. Ja też przejrzałam na oczy. Szkoda tylko, że tak pózno bo pieniądze za tą prace to śmiech na sali !!!!!