Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemonthree

Każdy facet to ch** tylko w innym opakowaniu.

Polecane posty

ZÓÓÓZIA----> co że ty niby już taka stara że nie masz szans na znalezienie tej odpowiedniej osoby ;) żaden wiek nie jest zły na miłość :)

30 lat to super wiek :D z wcześniejszych wypowiedzi zabrzmialo jakbys miała sporo więcej ;)

kazdy jest fajny do slubu a potem pokazuje swoje prawdziwe ja

ja tez nie planowalam ale czasami wszystko uklada sie inaczej ale uwiz mi po slubie dopiero zaczyna facet pokazywac jaki naprawde jes wczesniej tego nie sprawdzisz a tk na marginesie jestem mezatka od 6 lat

Gość malibuPlaza
ehhhh....znam to powiedzenie jak pacierz, mama mi to mówi juz od 22 lat.... jak byłam mlodsza to myślałam, ze to tylko takie babskie gadanie. Teraz już tylko obserwuję facetów i z przykrością muszę stwierdzić, ze mama ma zawsze rację....

aks sobie czytam i czytam i mysle sobie jak was tych z ktorych wylewa sie tyle milosci ( mowa graf ,andrzejz al.., mateusz)wspanialych spotkac skoro wy ciage przed kompem siedzicie. spotykalam sie z facetem fakt on byl przystojny, zaradny ale niestety pokrewienstwa dusz brak, jakos tak trwalismy przy sobie chyba troche z przyzwyczajenia, az tu pewnego dnia zjawil sie jego brat i zatrzymal sie u nas(zupelnie inny od mojeg faceta i z wygladu i z charakteru) nie ukrywm byl brzydki i niziutki 164cm ale cudownie mi sie z nim gadalo, moglam z nim rozmawiac godzianami i zaurczylam sie w nim. pamietam ze mialam dylemat co mam zrobic bo i z wygladu zaczal mi sie podobac---- dalej juz nie bede opisywac w kazdym razie moje zdanie jest takie ze nawet najpiekniejsza osobe mozna znienawidzic jesli ma paskudny charakter i wyda nam sie szkaradna i najbrzytsza pokochac za jej piekne wnetrze i wcale to nie jest klamstwo

Gość 789natalie789
moze zaraz mnie wszyscy zjadą ale mam to gdzieś ..... mam zajeistego kumpla .. kocgam go .. jak przyjaciela .. swietnie się rozumiemy .. dogadujemy .. itd .. uwielbiam jego towarzystwo .. i na 100 % bylabym z nim .. gdyby nie fakt .. ze nie podoba mi się z wyglądu.... moze to jest krzywdzące .. wredne .. itd. ale nigdy nie bede z kolesiem, ktory mi się nie podoba fizycznie i mnie w jakis sposob nie pociąga... i tu nie chodzi o jakis ideal .. musi miec w sobie cos.. to bedzie wywolywalo u mnie .. dreszcze .. ot co.

kafe late ----> nie siedze ciągle przed kompem, aż tak na głowe jeszcze nie dostałem. Fakt cięzko spotkać mnie spacerującego po mieście, czy siedzącego w barze co wieczór z kumplami lub samemu. Zawsze można próbować umówić się np. przez kafe lub coś innego czego większość ludzi nie preferuje ...

Gość asanka
graf a skąd jesteś?

Gość asanka
a ile masz lat?:)

Gość asanka
Opole:)

to znowu nie aż tak daleko ;) A latek mam sobie 22

Gość asanka
no tak...rzut beretem:D ja niestety mam 31 lat:(......

taki los już ;) kiedyś gdzieś pisałem, że zaczynam żałować że tak późno sie urodziłem ;)

Gość asanka
:(ja wolałabym mieć 22 lata😭 graf>>>>ale przecież wiek nie jest przeszkodą w rozmowie co?;)

Gość asanka
Ja nie zartuję,chciałabym być w twoim wieku.A ten czas tak mi szybko upłynął.... Mając 22 lata nie musisz się martwic o dziewczyne bo wszystko przed tobą,masz dużo czasu.

Gość No taaaak
\"ale nigdy nie bede z kolesiem, ktory mi się nie podoba fizycznie i mnie w jakis sposób nie pociąga... i tu nie chodzi o jakis ideal .. musi miec w sobie cos.. to bedzie wywolywalo u mnie .. dreszcze .. ot co. \" Mam identycznie, to normalne.

A ja naprawde chciałbym mieć już kilka lat więcej. Może to przez wydarzenia z mojego życia z ostatnich 3-4 miesięcy, nie wiem

oj danwo mnie nie bylo dawno :P ... sie namnozylo odpowiedzi :P z gory przepraszam ze nie odpisywalem :P nadrobie zaleglosci ;) Wiec tak na poczatek ... ===> Kafe Late ... prosto mnie spotkac :)... powiedz ze bylem tu przez ostatni tydzien :P trzeba bylo mnie szukac :P pisac, dzwonic, nawiedzac, udac sie do baru lub pod garaz, na uczelnie :P... wloczylem sie po swiecie ;) A wieczorem jak juz uporam sie ze wszystkim i mam mocno dosc to gdzie mam siedziec jak nie na kompie? akurat juz nie mam do kogo pojechac wiec nic innego mi nie pozostalo... :( ===> Czarniutka ... moze ze zlymi sie zadajesz ;) nie no fakt ale musisz wziasc pod uwage ze faceci mysla z lekka inaczej (chodzi o budowe mozgu)... ponoc facet jest zakochany kiedy laska mu sie podoba, a dziewczyna jest zakochana kiedy ma poczucie bezpieczenstwa... ostatnio gdzies uslyszalem to tyle chorej teorii :P w praktyce... masz racje, ale jednakjest sporo wyjatkow... u kazdej ze stron... Milej nocy wszystkim...

Nie zawsze nowo poznana dziewczyna podoba się na pierwszy rzut oka ;) Mnie na początku \"omotała\" urokiem osobistym i charakterem, jej wygląd mnie bardziej zainteresował podczas drugiego spotkania. Więc to różnie bywa, wszystko zależy od człowieka .... ;)