Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforya

ILE PARTNERÓW SEKSUALNYCH MIAŁYŚCIE?

Polecane posty

Gość lilalla
nic mi nie pozstaje jak ci tego zyczyc!

Gość ej to ja
a tobie szczescia tez zycze. szkoda, ze naklamas, ale teraz musisz to znosic i nosic w sercu ten bol i nie powiedziec mu prawdy, bo bardzo bys go zranila

Gość lilalla
wiem:( i moze mi nie wierzysz ale przykro mi z tego powodu i zle mi z tym..no coz nie pozostaje mi nic innego jak miec to na sumieniu!

Gość ej to ja
w kazdym razie zycze ci szczescia, bo wrazliwa i uczuciowa, czula z ciebie dziewczyna

Gość upupupupuppppppppppppppppppppp

Gość w gore w gore w gore w gore

Gość ja mialem 10 partnerek

Gość jak sami widziecie
przeszlosc moze byc problemem do rozwalenie zwiazku. nie wolno klamac, wiec jedyna rada do wszystkich dziewczyn, ktore jeszcze nie zdazyly nagrzeszyc i zeszmacic sie: prowadzcie sie dobrze i nie ulegajcie zlym pokusom, bo potem wasz przyszly facet bedzie sie wami brzydzil jak pozna prawde

Gość uppppppppp

Gość to jak dla mnie jedan wielka..
bla bla bla

Gość zagrypiona
"bedzie si e brzydził jak pozna prawdę" , a niby jak? spyta mnie " kochanie z iloma facetami spałas przede mną?" czy jak? Bo ja mam już trójkę z przodu i jakos nikt mnie nie pytał nigdy, powiem więcej , ja tez nigdy nie pytałam. A gdyby mnie ktos spytał pomyśłałabym , że jest chory psychicznie , bo za takim pytaniem nawet przy odpowiedzi 1 czy dwa , może iśc kolejne denne pytanie : -dobry był? -jak to robiliście? -miałaś z nim orgazmy? -robiliście coś dziwnego? -był anal? -robiłaś mu loda? -jak mogłaś mi to zrobić? ( podkreślam MI) ............. A chwileczke , przypomniało mi sie , że miałam kiedys takiego faceta, który mnie spytał.... hahaha i własnie , cały ten związek(2 lata) dręczył mnie takimi pytaniami. BYŁ ZAZDROSNY O PRZESZŁOŚC! Dlatego wiem, co mówie , tacy faceci mają HOOPLAA we łbie. Potem juz miał takie jazdy, że jak na mnie ktos w markecie spojrzał to jazdy mi robił,poza tym : o sąsiada, o kolegów z pracy, o robotników w moim domu nawet. Związek ten zakończył się w sposób następujący: zadzwonił do mnie do pracy , poprosił o rozmowę z moim jednym kolega i zapytał go konkretnie: z kim ja sie pieprzę w pracy? POjeb total , takich debili trzeba sie bać!