Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforya

ILE PARTNERÓW SEKSUALNYCH MIAŁYŚCIE?

Polecane posty

Gość ej zagrypiona
w pracy czasem mi sie nudzi to sobie tu popisze, a jak wracam do domu to juz mi sie nawet nie chce wychodzic, w likendy czesto studia, a jak mam wolne to jade do klubu z przyjaciolmi, ale na glosnej bibce nikogo raczej nie poznam, albo ide sie po prostu w likend upic z kumplami

Gość ej zagrypiona
faktycznie duzo grzeje tylek przed kompem, a moje relacje przyjacielskie w sporej mierze ograniczaja sie do gg imprez i pubow :(

Gość jednego-męża
a mam 22lata

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

Gość 14 partnerow

Gość ciezko o porzadna
same puszczalskie tu

Gość bazylia86
Porzadna? Jak to smiesznie brzmi:)

Gość bazylia86
Może jakieś nowe dziewczyny się wypowiedzą o ilości swoich partnerów seksualnych?:)

no przecież pisałam już żę liczę... nie poganiaj mnie:P:P:P jak policzę to napiszę;-)

ja nie powiem bo i tak każda liczba będzie skrytykowana w sensie - za duzo to się puszczam, za mało - nie wiem co to życie :) miałam ile miałąm, mi wystarcza ;)

Gość ej zagrypiona
ja powiem tak. facet po przejsciacj nie ma prawa wymagac od kobiety swietosci i tez nienawidze hipokrytow, co przelecieli stad panienek a potem dziewicy najlepiej by sobie szukali

Gość zagrypiona
a mnie sie nie podoba , ze ktos taki uzywa nicka związanego ze mną!, a ja taka chora jestem,. człowieku litości , zanjdź sobie nick" marze o dziewicy","zakonnicy szukam", albo inny co? Nawiasem mówiąc, przypuszczam , że gdyby mnie jakis facet spytał ilu miałam partnerów, to pomyśłałabym , że jest kompletnym idiotą i koniec znajomości. Takie pytania zadaja chłopcy gdzieś, no nie wiem do 23-25 lat , potem to juz nie!

Gość esy-floresy -i smutesy
1

Gość ej to ja
no tak, bo ci starsi faceci nie zadaja, bo mieli juz potem wiecej kobiet. ja jestem prawiczkiem i nie chce kobiety z bujna przeszloscia. i mlody jestem jeszcze, 21 lat mam. to takie trudne do zrozumienia, ze chce dziewczyne, ktora sie dobrze prowadzi

to głupi jesteś kto ciebie trudnej sztuki obłapiania, a później dziewcze kopnie cie w doopsko bo nie portafisz w cipkę włożyć

Gość MistrzSeksu
Dobra rada mistrza pomysl co chcesz zrobic zeby do ciebie wrocila!!!jak zobaczysz ze to wogole nie wyjdzie zrob na odwrot a ze wiem ze nie wyjdzie to od razu zrob na odwrot!!!!wszystko czyli zamiast sie jej zwierzac itd niezwierzaj sie jej zamiast na nia patrzec niepatrz sie na nią zamiast napisac jej sms ze chcesz ja lizac macac calowac i uprawiac seks napisz jej ze niechcesz z nia uprawiac seksu i ze niechcesz ja macac lizac itd wtedy ją odpalisz ja tak robie!!!!!umawiam sie i pisze do lasek ze niechce robic tego iu tego jak ja zapraszam czyli same erotyczne zboczone rzeczy opisuje bo przeciez moge bo zekomo tego nie chce a jak juz przyjezdza odpalona niepatrze sie na nią pozdro!!

Gość ej to ja
do was to pewnie panienki same sie pchaja i leca na was, nie wiem jak to robicie, ze nic nie musicie robic

Gość 79
10!!! puknęłam się w łeb zrobiłam badania jestem cudownym, minussssem!!! teraz żyje wstrzemięźliwie i nastepny mężczyzna bedzie juz tym na zawsze i zaprosze Pna na badania oczywiście po 3 miesiacach znajomości!!! a Was zapraszam na fora dla nosicieli hiv i nie tylko, poczytajcie i pomyslecie!!!

A badałam się na HIV,owszem.Z prostej przyczyny-mój chłopak był nosicielem. HIV to nie przeszkoda w uprawaniu seksu,nie oszukujmy się.

Gość ej to ja
w zyciu bym nie poszedl do lozka z nosicielka

Ja nie "poszłam do łóżka" z nosicielem tylko byłam z nim dwa lata zanim się zaraził. Kochać to być obok,a nie uciekać.

Gość lilalla
e ja mialam 6 teraz jestem z tym co bym moim 3..mysli ze oprocz niego mialam 1..ale jak widac nie jest to prawda..mozecie po mnie jechac mam to gdzies tak sie ulozylo..ja dla niego jestem jedyna...i kocham go nad zycie mimo ze nie mial procz mnie innej jest najcudowniejszym kochankiem na ziemii i nie wyobrazam sobie pojscia do lozka z kims innym!Kocham go bardzo i on kocha mnie i nie chce psuc czegos takiego moja przeszloscia-bo gowno powinno go obchodzic co sie dzialo gdy nie bylismy razem.Nigdy go nie zdradzilam i zawsze go szanowalam bedac z nim obecnie to sie nie zmieni.

Gość ej to ja
ciekawe czy on z czasem nie zapragnie miec innej. miec tylko jedna kobiete w zyciu, ktora spala z innymi facetami - to jest wyzwanie, nie wiem czy bym tak potrafil

Gość lilalla
tez sie nad tym zastanawiam..czasami on mi wlasnie zarzuca ze spalam z tym 1...ja sie denerwuje i krzycze ze mial sporo czasu by "byzknac" inne...zreszta nie wiem czy on mowi powaznie ze mial tylko mnie..jesli faktycznie tak jest to co mam sie pociac ze nie mial wiecej?? to moja wina??nic na to nie poradze..ale kocham go i i ufam mu..zastanawia mnie ten fakt ze moze bedzie chcial sprobowac jak to jest z inna...ale ufam mu:/ to wszystko jest takie trudne:(

Gość ej to ja
ja na jego miejscu pewnie bym sprobowal, dlatego nie dopuszcze w swoim w zyciu do takiej sytuacji i do takiego zwiazku. albo bede z jedna dziewica, albo z wieksza iloscia kobiet

Gość ona18latek
ja mialam 8 partnerow seksualnych

Gość lilalla
tak sobie myslalam czasami ze gdybym zorientowala sie ze mnie zdradzil..to ten jeden raz bym wybaczyla(ot czysta ciekawosc..no chyba ze by sie powtorzylo)..wczesniej on mnie zostawil dla innej i moje losy toczyly sie tak jak toczyly..potem sie zeszlismy..ja go kochalam i bolalo mnie to rozstanie ale trudno..tylko z drugiej strony co to za sens bycia ze soba jesli sie zdradza?? ja bym mu nigdy tego nie zrobila bo go kocham..co do lozka naprawde jest nam z soba rewelacyjnie..mamy podobne temperamenty..ale tak jest teraz nie wiem co by bylo za 10 lat..nic nie jest takie proste:(

Gość ej to ja
dlatego uwazam, ze kobiety z pewna przeszloscia powinny wiazac sie z facetami, ktorzy maja podobna przeszlosc, wtedy bedzie najuczciwiej i najbardziej sprawiedliwie

Gość ona18latek
"ej to ja" masz racje to byloby sprawiedliwe.ale wkurza mnie jask faceci niektorzy mieli nie jedna laske a ich kobieta to musi dziewica byc i z nim to 1 raz zrobic,pojebane!