Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Najgorsze są noce..

Polecane posty

Gość mieszaczka
andrzej bo ja cie widzialam na wlasne oczy jestesprzystojny i jestes inteligentny wydaje ci sie, ze to tragedia, ze jestes impotentem? nie widze problemu

Jasne :O Samobójstwo to nie jest odwaga tylko właśnie tchórzostwo. Odważny jest ktoś to stawia czoła przeciwnościom losu i cieszy się życiem, mimo wszystko. Więc Ty z odwagą masz niewiele wspólnego, niestety...

Skoro impotentem jesteś, to już twoje zachowanie mnie nie dziwi. Niedobór testosteronu w organizmie. To akurat da się leczyć. Ale nie, bo przeciez ciebie wyleczyć nei można, ty jesteś taki biedddddddyny :O

Nie rozumiem o co wam chodzi ? Chce niech sobie pisze. Malo to tutaj dużo większych bzdur. Wiadomo mniej więcej po pierwszych paru postach o czym będzie pisał.. nie podoba się nie czytam. Ot i cała tajemnica aby Andrzej nie dzialal na nerwy.

Gość mieszaczka
andrzejku. wiele ludzi cie lubi. nie masz matki? nie masz rodzenstwa? to zalozysz swoja rodzine w wieku 24 lat nikt prawie jeszcze nie ma nowej rodziny

Gość mieszaczka
nie rozumiesz otto im nie dziala na nerwy andrzej tylko fakt, ze chca mu pomoc a on nie pozwala andrzeja lubia inaczej nie tracilyby czasu

Gość mieszaczka
Dla WAs to zabawne dla mnie mniej, nikt sie z tego nie smieje tylko nie penis jest w czlowieku najwazniejszy a ni w mezczyznie

Andrzej Ty sam swoim postępowaniem odpychasz potencjalne kandydatki otwórz sie do ludzi wiecej uśmiechu!!!

Gość mieszaczka
a ja akurat nie lubie myrevina ale nie czepiam sie go :p

Gość mieszaczka
andrzej -kliknij we wszytski linki u ariane to poczujesz sie lepeij wy reszta tez

Ludzie uwazaja mnie za pogodnego zawsze staram się byc miły dla dziewczyn szanuje je co ja zrobię ze odrzucały mnie bo twierdziły że jestem v\brzydal?? nie znacie mnie a oceniacie jednoznacznie niedługo pewnie umre ale życzę wam wszystkim jak najlepiej choć was nie znam zebyście byli szczęsliwi

Gość mieszaczka
nie znacie mnie a oceniacie jednoznacznie oceniam cie swietnie andrzeju-dociera to do Ciebie? czy ty w ogole czytasz to, co my piszemy KLIKNIJZE W TE LINKI Z LASKI SWOJEJ

oceniam Cie na tyle na ile pokazujesz siebie, w 90% przypadkow Twoje wypowiedzi sa nasączone pesymizmem i zabiciem sie to jest naprawde dolujace nie widzisz ze ludzie Ci probuja pomoc?:/

:D ten gosc jest swietny, grafoman, ktory nie rozumie co sie do niego mowi/ pisze.... proponuje zaczac tworzyc, melodramaty na ten przyklad, moze oskar cie czeka.....

Gość mieszaczka
ARIANE a gdzie jest ten dom co sie tak budowal? lubilam w to klikac

Ariane:) mi juz nic nie pomoze ja tylko wyjasniam motywy Dla Was samobójcy to idioci,ludzie zakompleksieni ja nie mam kompleksów, wiem że byłem w zyciu uczciwy i kazdemu mogę spojrzeć w oczy zawsze starałem się być dobrym człowiekiem nie jestem gorszy przez to że myśle o śmierci

Gość mieszaczka
andrzej pytam cie wyraznie co by sie musialo takiego stac zebys porzucil mysli samobojcze raz na zawsze?

mieszaczka-> ten link jest pod tym adresem habitat.pl Andrzej jak Ty mnie wkurzasz tym swoim gadaniem nic do Ciebie nie dociera, my swoje a Ty swoje, co Ty chcesz przez to osiagnac? czemu nie potrafisz słuchac innych?...

i te uogólnienia, ze samobojcy dla nas to idioci, a skad Ty mozesz wiedziec kim jest dla mnie samobojca? to tragedia gdy ktos decyduje sie na cos takiego i mam nadzieje ze Ci te głupie mysli wyjda z głowy!! kobiete znajdziesz w koncu swiat nie ogranicza sie tylko do tego, jest jeszcze rodzina, przyjaciele

Gość mieszaczka
rzeczywiscie fajne jest to klikanie