Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mufka_1986

Po jakim czasie spotykania sie powiedział, że mu zalezy??

Polecane posty

Dziewczyny po jakim czasie spotykania się z facetem powiedział Wam, ze chce z Wami być, że mu zależy? Bo tak sobie słucham o moich kumpelach, że spotykają się z jakimiś gościami, nawet po 5 mcy a póxniej nagle koleś ni stąd ni zowąd mówi, że nie bedą się dalej spotykać... tak jakby w ogóle te spotkania nic nie znaczyły, choć wiadomo, że my kobiety szybciej się angazujemy i jak facet spotyka się z nami dłużej to traktujemy to jako związek, chyba, ze nie ma zaangażowania uczuciowego a spotkania sa jedynie zabiciem czasu. I tak się zastanawiam co będzie jak będe sie z kims dłużej spotykać, zaanagazuje sie a koles mi powie, że nie ma sensu...

Gość u mnie to tak
mój zaczął się angażować coraz bardziej po 2-3 miesiącach, po 5 powiedział, że mnie kocha. teraz jesteśmy razem jakieś 8 miesięcy i on coraz bardziej się angażuje, czyli mu zależy. ale na początku traktowaliśmy (oboje) siebie z dystansem, mimo że byliśmy "razem"

a mojemu zaczęło zależeć po naszej przerwie, wtedy już po tygodniu powiedział że mnie kocha,a rok później oświadczył się :)

Gość u mnie bylo tak
po 6 dniach od naszego 1 pocalunku powiedzial ze mnie kocha hehe szybki byl i jestesmy juz razem 3 lata :)