Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 letni prawiczek

czytajac wypowiedzi kobiet jestem zalamany

Polecane posty

Gość 29 letni prawiczek

zdalem sobie sprawe ze prezgralem zycie koncertowo:O

Gość 29 letni prawiczek
skakanke:O

Gość 29 letni prawiczek
zdalem sobie sprawe ze to rzeczywiscie zalosne 30 lat :O

nie jestes , ja niedawno mialam pierwszy raz z moim chlopakiem oboje bylismy zieloni w te klocki:) ja mam 23 lata - sporo jak na dziewice;P a on 28 ale bylo super i warto bylo czekac na ta wlasciwa osobe

mialo byc ze 'nie prezgrałes" zamias "nie jestes" bo widze ze mi do kontekstu nie pasuje;P

Gość 29 letni prawiczek
dziewczyna jak jest dziewica to ja tylko nobilituje a z facetem bedzie ze uznaja go za pedala zboczenca lub poprostu dziwaka:o

Gość 29 letni prawiczek
dlaczego nie mam tego za soba wyjasnienie zastanawialem sie dlugo i doszedle do wniosku ze majac matke alkocholiczke chyba balem sie spotkac podobna kobiete no i brak potrzeby bycia z kims bliskim :O

teraz juz rozumiem twoje potepowanie i wiesz co wcale nie przegrałes, jest duzo takich facetow z roznych powodow nie uprawiali jeszcze seksu ale to ich nie skresla. Nie bierz do siebie wszystkiego co pisane jest na tym czy innym forum. Bałes sie kobiet i nie dziwie sie tobie ale moze czas to zmienic, moze powinienes wziąść sie w garsc i zacząć życ własnym życiem. Nigdy na nic nie jest za późno.

Gość 29 letni prawiczek
nie wyjme z glowy co kiedys przezylem jak ktos spiewal hehehehehe

Gość nie przejmuj sie...
dziewice wola prawiczkow, a dla kazdej kochajacej kobiety bedzie to obojetne czy jestes czy nie:-) jak dla mnie to plus:-)

Gość pieprzycie głupoty
zupełnie jakby w życiu liczyło sie tylko to co kto ma między nogami.....płytkie to myślenie dziś tylko rozmyślasz o braku doświadczenia a jak spotkasz tę kobietę to po kilku miesiącach juz nawet nie bedziesz się nad tym zastanawiał i będziesz sie dziwił jak idiotycznie kiedys miałeś dylematy.... życie nie ogranicza sie jedynie do seksu i rozmiaru oprzyrządowania i to piszę ja babka, która całowała sie pierwszy raz w wieku 18 lat i uprawiała seks pierwszy raz w wieku 23 lat....

Gość kuklux
Masz po prostu uraz do kobiet Twoja matka nie obchodziła się z Tobą należycie... Rozumie Cię doskonale i nie dziwię się wcale że jesteś sam.. Radze Ci jednak spróbować znależć dziewczyne na początek nie koniecznie do seksu , która pomoże Ci odbudować zaufanie do kobiet.... 30 tka to taka granica poza którą już z roku na rok będziesz wykazywał coraz mniej zainteresowania jakim kolwiek związkiem.... Niczego jeszcze nie przegrałeś nie trać szansy.....i nadziei...

Gość 29 letni prawiczek
ja juz swoje problemy zrozumialem i staram sie nad tym zapanowac.Jednak bycie DDA to nie taka latwa sprawa nie mozna pozbyc sie tego od tak .

A wedłu mnie, to jak chłopak jest prawiczkiem, to go właśnie nobilituje:-) Ale pieprzycie głupoty mądrze napisał/a i jeszcze ta osoba, że dziewice wolą prawiczków. Myślę, że to prawda.

nieuzywanego miec to juz niestety rzadkosc ciesz sie chlopie

Gość 29 letni prawiczek
no dziekuje za wsparcie ma nadzieje ze uda mi sie calkowicie zapanowac nad zyciem