Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joellla82

kremy LA ROCHE POSAY na noc

Polecane posty

Gość joellla82

Chciałam sie zapytac czy znacie może jakis krem z tej firmy ,ktory bedzie sie nadawal na noc . Na dzien mam Hydraphase Legare, ale na noc jest dla mnie za "suchy". Lubie odżywcze kremy zostawiające troche tłustą warstewkę. mam skore mieszaną , ale policzki dosc suche.

A czy ten hydraphase też się Tobie tak "kulkuje" ? ZObacz cos z Avene oni mają dość tłuste kremy.

Gość joella82
Nie kulkuje mi sie, lubie go. Ale na noc jak już pisałam jest dla mnie za mało odżywczy. Generalnie staram sie trzymać jednej firmy. Tzn mam całą linie la roche bo wszedzie jest ta sama woda termalna i wolałabym zostać przy tej firmie. Jaki wiec krem na noc? Co sądzicie o nutritic? Lub active c?lub toleriane? Lub hydrophase riche?Ktory z nich najlepszy bedzie na noc?

Gość sunsilkk
najlepiej będzie jak wejdziesz na wizaż i w wyszukiwarce wpiszesz firmę która Cię interesuje, znajdzisz mase informacji i opinii, także polecam

Ja mam wlasnie Hydraphase Richie i strasznie mi sie kulkuje na twarzy, ja lubię dużo kremu kłaść, ale nie mgę bo zaraz mam kulki :O

Aha, i on tez nie jest tłusty. Sama tak lubię i myślałam, ze on taki jest, ale się myliłam. Oni musieli go ulepszyć bo wiem, ze kilka lat temu moja siostra go używała i po pierwsze nie miał takiego ogórkowego zapachu, a po drugie był tłustszy.

Gość joella82
hm.. jeszcze jakies typy z tej firmy?

Gość fenixa
ja slyszalam ze ten toleriane krem jest dobry, ale nie wiem czy na noc. Tez szukam czegos tej firmy.

Gość joella82
toleriane? Ale on jest taki troche tłustszy?Bo ja lubi jak wieczorem nakładam troche treściwszy krem!Nie taką lekką emulsje jak na dzien

Gość joella82
hej , kto ma jeszcze jakieś opinie?

Gość joella82
buuu, chyba nikt nie uzywa La roche na noc..:( Trudno sie mowi, szkoda że panie farmaceytki też niewiele wiedzą..

Gość ziuta 1
Bo wiesz panie farmaceutki nie sa pod tym kątem uczone- uwierz mi , bo sama nią jestem. I trudno tu od nich tak dużo oczekiwać. A samemu nauczyć sie nie jest tak łatwo. Ja dopiero teraz zaczynam tym się troche interesowaći poznawać dla samej siebie. W kazdym razie sa apteki - np często ceframu gdzie do produktów typu La Roche, Vichy, Avene są dodatkowe konsultantki- kosmetyczki i one świetnie podpowiadają- przynajmniej u mnie w mieście taka jest,a moje miato( Białystok) wcale takie duże nie jest.

Gość ziuta 1
Cefarmu miało być.

Gość joella82
kurcze, to gdzie ja moge znalezc taka apteke w warszawie..? hm...Najlepiej gdzies po prawe stronie wisly..

Gość joellla82
cyz jeszcze ktos mi cos poleci.?

Gość fobia84xxl
sprobuj może Active c, on jest dosc tłustawy, tyle ze drogi, ale ladnie rozjasnia buzie i nawilza

Gość joella82
w końcu kupilam dzis Nutritic pod namową farmaceutki. Zobaczymy jak sie sprawdzi, powiem jakby co:)

Gość joelllla82
Ha:) Bardzo fajny ten kremik, tylko troche drogi- 54 zł za 40 ml.Ale jest taki gęsty jak lubie i bardzo wygładza buzke! Polecam

Gość joella82
cały czas mi sie podoba:) Polecam