Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem tak

Śmieszą mnie ludzie, którzy nagminnie używają słów...

Polecane posty

Gość powiem tak

- "powiem tak". :D

Mnie z kolei śmieszą tacy, którzy mówią \"przepraszam za wyrażenie\", po czym bez skrępowania \"rzucają mięsem\". :D

Gość powiem tak
i jeszcze - "dokładnie" :D

fajny temat:-D mnie smieszy \'z perspektywy czasu\' choc \'powiem tak\' chyba smieszniejsze heh

a mnie śmieszą ludzi, którzy używają słów \"bynajmniej\" i \"przynajmniej\" zamiennie, bez zwracania uwagi czy to pasuje do kontekstu oraz ludzie, którzy uzywają słów, których znaczenia nie znają

Gość O tak
A mnie smieszny wielu ludzi :D , np. - Dziecinki w wieku 11-16 lat ktore bluzgaja i udaja Bog wie kogo :D - Ludzie ktorzy klna, bo mysla ze to jest "fajne" i wolgole jak zaklna to inni ludzie beda ich po stopach calowac za to. - Panienki typu "Nie patrz sie, bo dam Ci w pysk..." :P - Dzieci ktore mysla ze sie zakochaly i placza z tego powodu a tak naprawde to tylko wytwor ich wyobrazni... - Smieszy mnie zachowanie Mateusza.H ktory myslal ze jestem glupia i nie dowiem sie ze mnie oklamuje :D - I smiesza mnie faceci, ktorzy lapia kilka srok za ogon (znaczy sie szukaja kilku panienek na raz) bo tak naprawde nie mysla czym to moze sie skonczyc... I wolgole wiele by tu wymieniac :D

Gość powiem tak
no proszę, całkiem nieźle Wam idzie ;)

to straszne , że jeszcze sie zdarzaja tacy ktrzy mówia : Ty Byku! a nie lepiej powiedziec : Ty krowi małzonku? albo stwierdzają na zakończenie dysputy: i to by bylo na tyle co i na przedzie!

Jestem człowiekiem dla , którego skarbem jest język polski , a że jestem równiez znawcą kabaretu i osobnikiem prezentującym poczucie humoru podobne do Marii Czubaszek - autorki tego stwierdzenia, które zostało stworzone na potrzeby kabaretu, a jest bezmyslnie powtarzane---dlatego upoważnia mnie to do nazwania kretynem każdego kto je wypowiada w innym niz humorystycznym kontekście. Poniała?

"że tak powiem" - leszek z BARU - pamiętacie? "umówmy się" - michał wiśniewski

Gość Mistrz cienkiej riposty 2
ja na swoje zawsze mówię: dzieci kurwa dzieci ruszczcie dzieci kurwa dzieci swoje dziecinne kurwa dziecinne dupy

albo jak przed powiedzeniem czegokolwiek "mówią" : - yyyyyyy - yyymmmm - eeeeee itd

Gość hehh9393
ja mam kolezanke ktora zawsze mówi tak "nie chciałabym być niegrzeczna,ale.................(i tu wli coś tak niegrzecznego że wsyzscy robia wieeeeeeeelkie oczy)

brat mojego Męża zanim powie co ma powiedzieć zawsze wtrąca \"powiem Tobie tak...\" a Teść opowiada o \"faktach autentycznych\"

Gość huyuuur
mnie ze tam powiem denrrwuje mnie iz ze ktos poniewaz wogóle gebe otwiera