50kg 0 Napisano Marzec 16, 2008 Hej! mogę się przyłączyć? :) Moim celem jest 50 kg czyli 2 kg mniej niż obecnie. Zaczynałam od 59 kg, doszłam do 51 ale ostatnio zbytnio sobie pofolgowałam. Chcę zrzucić resztki opony i trochę z ud, moja dieta to MŻ/SB plus 30-40 min ćwiczeń dziennie. Potrzebuję grupy wsparcia, która będzie mnie pilnować, chyba będę tu pisać co zjadłam. Uff, ale się ciągiem rozpisałam :) Acha, mam 164 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alay Napisano Marzec 17, 2008 Wstalam pelna sil i energii do walki ze zbednymi kilogramami ;D Jak na razie waze 62kg przy 165cm (bylo juz 60kg,ale oczywiscie znow musialam po udanej dietce sobie jakos wynagrodzic jej trudy i 2kg wrocilo). Moim celem jest 55kg Wieczorkiem zdam relacje jak poszlo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 witajcie dziewczyny alay ciesze sie ze mas zpelno zapalu, u mnei to samo!!! nie ma takiej mocy ktora mnie powstrzyma od zrzucenia tych beznadziejnych kilogramow ja tez juz wazylam 57 kilogramow a teraz sie wazylam i jest 61, 5 bo oczywiscie nie dbalam o to co udalo mi sie osiagnac teraz nam sie uda juz na zawsze:) pozdrowionka, zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 U mnie rano 51,8. Na śniadanie poszło mleko 0% z 3 łyżkami musli - z 250 kcal? Chciałabym zrzucić chociaż kg do świąt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 50 kg ale masz fajnie, Ty tak malutko musisz juz schudnac, tez bym chciala byc w takiej fazie:) jak bedziesz sie pilnowac, to schudniesz do swiat ten kilogram, ja zjadlam dwie kromki z wedlina, wiem ze to srednio dietetycznie, ale ja mam takie zalozenia, ze jem wszystko tylko miej, i to tez przyniesie skutki pozytywne jak najbardziej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duska69xd Napisano Marzec 17, 2008 heyka ja tez sie moge przylaczyc ? zaczelam od dzisiaj ale nie wiem czy wytrwam bo nie mam motywacji ! :( pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 Buniaa --> niby fajnie ale właśnie te ostatnie kg lecą najwolniej i włącza się myślenie typu \'już prawie schudłam to zjem sobie kawałek ciasta, wypiję wino, wtrząchnę chipsy\'. Mogłabym sobie darować te 2 kg ale moim marzeniem jest zobaczyć równe 50 na wadze :) Muszę się po prostu bardzo pilnować :) A Ty do jakiej wagi dążysz? Jeśli będziesz miała silną wolę, wytrwasz w diecie i dodasz ćwiczenia kg powinny szybko lecieć w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Jestem tak jak mówiłam:) Widzę że nasze grono się powiększyło:) Ja jak na razie nic jeszcze dzisiaj nie zjadłam, chociaż koleżanki próbowały mnie częstować słodyczami:D Teraz sie zastanawiam co zjeść:P Jak rano się ważyłam było chyba ok.74,5kg, czyli tak jak wczoraj:/ ale teraz jest 73,5 i się zastanawiam czy cokolwiek jeść bo nie chce stracić tych rezultatów:P Ale się rozpisałam:P A wam jak idzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 witam po poludniu zapraszam na kawke, duska ---> pewnie zaczerniaj sie i przylaczaj sie, razem zawsze razniej!!! 50 kg---> faktycznie masz racje, ostatnie kilogramy leca najwolniej i najtrudniej sie zmotywowac, u mnie bylo tak ze jak juz wszyscy nie chwalili ze tak ladnei schudlam to spoczelam na laurach, choc byla to dopiero polowa tego co chcialam osiagnac, a i tak sie stalo ze polowa jeszcze wrocila tak dobrze sie siedzialo na tych listkach:) ja tez bym chciala tak 50 kg moze 51 zobacze jak bede wygladac, a ile pamietam mas zpodobny wzrost do mojego, mam nadzieje ze cwiczenia dolacze rowniez:) flower15---> jak to nic nie jadlas?? nie rob tak, bo to chyba nie jest zbyt dobra taktyka, trzeba jesc a juz najpewniej sniadanie, po malutko ale trzeba jesc, hehehe ale w sumie jak zlecial 1 kg w ciagu pol dnia:D, mi juz na dzis zostalo do zjedzenia jeszcze jablko na kolacje, fajnei byc taka nieobzarta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Nie jadłam z powodu braku czasu, a wolałam się słodyczami nie obżerać:) Na razie zjadłam rybę z chlebem i jestem najedzona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 Haha, podoba mi się stwierdzenie \'siedzieć na listkach\' :) Zjadłam dziś dodatkowo sałatkę z tuńczyka bez pieczywa - z 200 kcal i kabanosa z wasą i kawałkiem papryki -powiedzmy, że też 200 w planach jabłko i mandarynka - 100 czyli razem jakieś 750 kcal, mogę sobie pozwolić na jakiś obiad w granicach 250... Super :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja dzisiaj planuje zjeść jakieś 500-550kcal:) Już ponad 400kcal zjadłam, a planuje zjeść jeszcze 2 jabłka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Marzec 17, 2008 Witam was dziewczynki te nowe tez udalo mi sie wejsc tu na chwile po poludniu ( ale jestem juz gotowa i zwarta na cwiczenia w fitness klubie) zeby sie wyspowiadac z tego co dzis jadlam 8- dwie wasy z twarozkiem 12- jedna wasa z twarozkiem 15:30 kasz gryczana i kurczaczek gotowany ( piers) planuje jeszcze zjesc po cwiczeniach jakas surowke jesli bede glodna :) dobra ja lece na cwiczenia :) odezwe sie jeszcze wieczorkiem i poczytam wasze posty - trzymam za nas wszystkie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 flower bo ja nie wiedzialam ze planujesz diete niskokaloryczna, tzn bardzo niska:) ale tak juz na caly czas czy przez pare dni?? ja tak jak 50 kg okolo tysiaca chcialabym zjadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 samiusienka---> witaj, bardzo ladnei sie trzymasz:) ja juz jestem tak dzis glodna, ale z poprzedniej diety, skutecznej gdyby nie te pochwaly;) wnosze pory posilkow 9- 13-17, w miare mozliwosci oczywiscie, wiec musze poczekac jeszcze do 17, ale to juz tylko godzinka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja nie planowałam ani nie planuje diety niskokalorycznej tylko tak jakoś wyszło mało jem i wychodzi z tego mało kalorii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 aha flower15, teraz juz wszystko rozumiem:D w sumie na poczatek to dobrze tak malo, skurczy sie troche zoladek i sie oczysci troszke:) ja pije kolejna zielona herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja tak samo popijam zieloną herbatkę:) Kupiłam sobie śmietankowo-truskawkową pycha:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 Flower, ta herbatka brzmi super, jakiej to firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 To w herbaciarni kupiłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 To w życiu nie znajdę ;) Chyba, że mieszkasz w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Nie to we Wrocławiu kupowałam, ale w zobacz w jakiejś herbaciarni powinno być:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 brzmi naprawde smakowicie, ja pije zielona z opuncja, tez mi smakuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Mmm już 3 kubek dzisiaj pije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 ja tez juz po 3 kubkach i po jablku, tak wiec juz dzis skonczylam zjedzeniem, pasowaloby pocwiczyc jeszcze, ale mecze sie z praca mgr wiec nei wiem czy bedzie mi sie chcialo oderwac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 ja też już jabłko zjadłam i koniec na dziś bo już 17:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 Twarde jesteście, podziwiam :] Ja koło 19 zjem coś w stylu SB, np. pieczone plastry pomidora z oregano, cukinią, pieczarkami i czosnkiem, przykryte plasterkami sera light, polecam :) Łatwiej mi wytrzymać na diecie jeśli muszę się 'spowiadać' na forum z tego co zjadłam. Przeraża mnie myśl, że być może całe życie będę musiała się tak pilnować, brr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Marzec 17, 2008 Jakie całe życie przecież tak mało ci zostało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buniaaa 0 Napisano Marzec 17, 2008 50 kg ale to pysznie brzmi mniam, a ja taka glodna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ale nawet po schudnięciu trzeba się pilnować. Niestety nie należę do osób, które mogą bezkarnie stołować się w fastfoodach i cukierniach :) Zmykam do domu, narazie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach