samiusienka 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 a ja na spacerek z psem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 U mnie jest jeszcze gorzej niż kiedyś:( Nie mogę sie pozbierać po tych świętach i wytrzymać na żadnej diecie:( Od jutra chce być na głodówce, ale mam wrażenie że mi się nie uda:( Macie jakieś pomysły, żeby sie zmusić do przestrzegania diety?? Bo ja już nie mam pomysłu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 flawer jak bedziesz mowic ze ci sie nie uda to ci sie naprawde nie uda - musisz wierzyc ze dasz rade :) ja w ciebie wierze . Powiedz sobie \" jestem silna - dam rade musze wygrac sama ze soba \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 A czy głodówka nie będzie zbyt drastycznym rozwiązaniem? W sumie nie mam pomysłów... Na mnie działa chyba tylko ostra krytyka, uświadomienie sobie własnych niedoskonałości. Po ostatniej takie akcji 3 dzień trzymam dietę (pomijając wino) ;) Jak widać brutalne ale skuteczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flower15 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Mi krytyka nic nie pomaga niestety:( A głodówka to jedyne wyjście jakie mi pozostało. Mam nadzieje że mi sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 No i osiągnęłam wagę 50,1... Różnicy oczywiście nie widać :P Kusi mnie pociągnąć dietę aż zobaczę 4 na przodzie, hmm, póki co podietuję jeszcze ostro do soboty. Plan: jogurt naturalny jabłko, mandarynka jajko na twardo, 2 serki topione light 2 kotlety warzywne panierowane szczypce kraba RAZEM 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 Witam,witam wszystkie babeczki ! :) Dawno mnie nie było ale nadrobiłam zaległości w czytaniu :) Muszę się pochwalić,że schudłam przez tydzień 3kg :) wow :P 50kg dzięki za napisanie o tym pasie,myślałam,żeby go sobie kupić ale już wybiłam to sobie z głowy:PMuszę intensywnie robić brzuszki :P zazdroszczę Ci tej talii osy!!Ja mam taką oponę,że szok :(( Dzisiaj jeszcze nic nie ćwiczyłam,mam takiego lenia,że szok :( Postaram się poćwiczyć wieczorkiem...może mi się uda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 ej co jest z Wami?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Adka - wow, 3 kg w tydzień! Gratulacje, tylko nie rozpędzaj się bardziej bo zbyt szybkie zrzucanie wagi fatalnie wpływa na organizm :) Na boczki polecam raczej hula hop i ogólną utratę wagi, odkąd nie kręcę i tylko męczę brzuszki bardziej wystają mi mięśnie i brzuch wydaje się trochę wydęty. A dziś czeka mnie piwo z koleżankami więc plan dnia jest z góry skazany na porażkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Oo w końcu ktoś się odezwał :) Witam Cię 50kg :) Jestem na diecie garściowej i sama jestem w szoku,że 3kg mi ubyło :) No muszę sobie kupić to hula-hop i nauczyć się nim kręcić :P Robię te brzuszki i robię,a brzuch cały czas mam jakbym piłkę połknęła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 adka a jak czesto jesz te posiłki garsciowe dziewczynki ja tylko sie melduje ze nadal trwam w diecie - tylko ze strasznie jestem chora i w zasadzie nie siadam do kompa , ale myslami jestem z wami jutro wejde na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 samiusienka teraz jem co 3godz ale pierwsze 3dni diety jadłam co 2,5godz :P Pozdrawiam laski :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 samiusienka teraz jem co 3godz ale pierwsze 3dni diety jadłam co 2,5godz :P Pozdrawiam laski :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 ojj dwa razy mi wyszło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 Ej laski co nic nie piszecie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 Hej :) Nie pisałam bo wczoraj cały dzień biegałam po mieście. Tzn. metaforycznie biegałam, aż tak się nie odchudzam :P Na wadze bez zmian, 50,1-50,3, fajnie jest. Zaraz idę wymyślić jakąś kolację ale nie mam dziś weny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 witam oczywiscie mam pytanko:) mam w domu wage łazienkowa ale taka zwykła chyba nie zbyt dobra bo raz pokazuje mi ina wage a wystarczy ze przestawie ja w inne miejsce i juz moj ciezar jest inny - strasznie mnie to denerwuje , bo nie wiem ile na prawde waze . zastanawiam sie czy nie kupic sobie nowej - tylko jaka ? myslalam o elektronicznej, co wy na to? jakie wagi macie wy? dzis zjadlam jajako sok z kiszonej kapusty i marchewki kromke z serem zóltym warzywa z patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 Miałam kiedyś zwykłą wagę i działała dokładnie jak Twoja - wahania wagi zależnie od miejsca, w którym stoi. Wybierałam więc zawsze jakiś płaski kawałek podłogi ;P ale tak naprawdę nie wiem czy pokazywała prawdę. Teraz mam elektroniczną, mierzy różne bajery i wydaje się dokładna ale też przecież nie wiem czy jest wiarygodna ;) Może zamiast wydawać kasę na nową zważ się na wadze lekarskiej, podobno są najbardziej wiarygodne i porównaj wynik z tym, co pokazuje Twoja waga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 samiusieńka ja też miałam zwykłą i takie same problemy z nią jak i Ty masz :P kupiłam sobie cyfrową i jestem z niej baardzo zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 5, 2008 dzieki dziewczynki do lekarskiej wagi nie mam dostepu ale chyba kupie sobie taka cyfrowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 Witam z rana wszystkie kobitki :) Tylko co tu tak pusto?Coś zaniedbujecie to forum chyba :P Pozdrowionka ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 6, 2008 Adka, proszę Cię, o 8 rano przewracałam się dopiero na drugi bok ;) Idę zaraz poćwiczyć, stwierdziłam, że najlepiej działa na mnie taniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 Ale tu cisza... U mnie kg więcej :P Może to wina okresu. A może wczorajszej 200 gramowej paczki chipsów... ;) Plan dnia: jogurt nat. + musli 2 kotlety warzywne jabłko, mandarynka sałatka brokułowa z fetą omlet z pieczarkami 1000-1100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do adki Napisano Kwiecień 7, 2008 co jadasz w ramach diety garsciowej ,mozesz napisac swoj jadlospis ?dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 praktycznie wszystko tylko garściami co 3godz. Nie jem białego pieczywa i tłustych potraw i słodyczy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 50kg jak robisz te kotlety warzywne? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
50kg 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 A nie wiem, moja matka je robi ;) Jak nie zapomnę to spytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adka188-78 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 melduje sie ze jestem i kilo mi ubyło :) odezwe sie wieczorkiem bo teraz spadam na zakupy szukac butów slubnych - widzialam dzis swoja suknie jest juz uszyta piekana pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiusienka 0 Napisano Kwiecień 7, 2008 no ładnie nikogo nie było tutaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach