Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co za dolina...

Mój chłopak idzie do więzienia...

Polecane posty

Gość ATISIA :p
Witajcie Napisze Wam teraz Moją historiie. Byłam z chłopakiem 3 miesiące, Zakocha w nim po same uszy i po 3 miesiącach został złapay na przestępstwie i dostał 3 miesiące sankcji oczywiście po tych 3 miesiącach wyszedł. Wszystko było pięknie ładnie zapowiadał się nam niesamowity związek chłopak pisał mi takie rzeczy w listach ze głowa mała nigdy zaden facet nie wyznał mi takiej miłości jak on po takim krótkim czasie. Wyczekałam na niego te 3 miesiące nie powiem na początku jest bardzo cięzko ale po jakimś czasie idzie się przyzwyczaić. Chodziłam na widzenia do niego cadziennie siedziałam z jego rodzicami i pomagałam mu i w ogóle. Pisałam codziennie po 2 listy jezdziałam pod więzienie po to zeby go chodz na chwile usłyszeć i wogóle a on jak wyszedł wyprwil mi taki bal ze głowa mała wyszedł jeszcze gorszym człowiekiem niż był potraktował mnie jak zwykłą sz.... nie docenił nic co zrobiłam a pisał niewiadomo co. ja z całą rodziną moją się skłuciłam o niego bo kazdy mi tłumaczył ze nic dobrego z tego nie bedzie a ja twardo ze nie i Mówiłam to bedzie Mój Mąż i co teraz mam nic... Słysze tylko od ludzi jak on się bawi z innymi kobietami do mnie wraca jak coś potrzebuje a mi zawsze miękła dupa i wybaczałam wszystko po ostatnim jak mnie zostawił stwierdziłam ze już nie warto wracać do niego. Nie wiem jak bedzie w wszsych przypadkach ale jak nie jesteście pewne swoich facetów to nie czekajacie wiem ze to boli ale bedzie wam łatwiej jak on bedzie siedział go zostawić niz jak bedzie na wolności to staraszne jak on mnie skrzywidził i to jest taka przestroga i BŁAGAM NIE WIERZCIE W TO CO ONI PISZĄ BO W 99% KAZDY PISZE TO SAMO A MY IM POTRZEBNE TAM JESTEŚMY PO BY IM LISTY PISAĆ I ZEBY A WIDZENIE PRZYJŚĆ

Gość tez magda8292893
ja piernicze, jak tu wchodze i czytalam te historyjki to mam niezla polewe. no gratuluje wyboru zyciowych partnerow, kryminalisci siedza w wiezieniu a wy chodzicie na wiyty. jednak historia ot mnie juz calkiem rozlozyla n alopatki, dziewczyna pisze ze jej facet siedzi z aprobe zabojstwa, nie no super. luzik. za pare lat zalozycie temat "moj facet mnie bije" albo "moj facet zostawil mnie w ciazy" ehhh, gdzie sie tacy ludzie rodza.

Gość Skazaniec
Co wy wiecie o wiezieniu i o tym jka tam jest jak sie ma ma ukochana i dzieci na wolnosci.Wiezienie to jest psychiczna tragedia dla kogos kto mial wszystko prace dom rodzine a zrobil cos jak byl mlody i przez opieszalosc sadow po 10 latach dostal wyrok o ktorym nawet nie wiedzial bo takie jest prawo moze pisac o przerwy w kaze ale to wszystko trwa jak sie juz siedzi to nie ma zadnej obrony wszyskie wnioski co sie sklada traja wiecznosc zostaje sie zatrzymany i go zamyknietym dostaje kadzienki i 9metrow kwadratowych na 4 osoby jak mozna dzwonic tylko po 10 minut dziennie zeby porozmawiac z rodzina a najgorsze jest jak trafisz jak sie gdzies spiesza albo jak nie moga akurat rozmawiac bo godziny telefonu nie mozna samemu dopasowac idziesz kiedy ci kaza albo nie dzwonisz wczale to wtedy idziesz skruszony do celi i zalamujesz sie brakiem kontaktu corka sie pyta tatusiu kiedy przyjedziesz a czemu cie nie ma a ty ze lzami w oczach mowisz tatus pracuje pojechal za granice itp do tego wszystkiego dowiadujesz sie od swojego dziecka ze czasami jakis pan lezy w twoim lozku i spi z mamusia wyobrazcie sobie ze jest to rozmowa telefoniczna z budki w ZK i wchodzi klawisz i mowi panowie konczymy i pomyslcie sobie co sie wtedy dzieje z czlowiekiem konstukcja mu siada i (runej) poprostu runoł. Zastanawiacie sie jak to sie dzieje ze sie wieszaja i wogole. Nie przezyliscie tego.Najwieksza kara nie wyrok tylko bezradnosc kiedy sie siedzi.idziesz do telefonu na 2 dzien albo na trzeci i dowiadujesz sie ze dziecko roabilo glowe albo wybilo zeba i znowu slyszysz :panowie konczymy: i ta bezradnosc cie zabija jak tak ma wygladac resocjalizacja to wymiekam. a ciag dalszy : wychodzisz i co masz nic kobieta cie zostawila wyprowadzila sie do mamusi oczywiscie za namowa najlepszej przyjaciolki bo przeciez z tamten to lepsze ciacho. zabrala dzieci oczywiscie na co sad przyznaje ci widzenia z dziecmi w obecnosci kuratora bo jestes kryminalista albo u tesciowej w domu. dopuki tego ktos nie przezyje tomoze sobie tylko gdybac.

Gość Skazaniec
Myslcie kobiety co robicie jak wasi mezowie czy partnerzy odsiaduja wyroki. ja to przezylem w najgorszym wydaniu najwiekszemu wrogowi bym tego nie zyczyl.pozdrawiam czlowiek bez zycia wszystko co kochalem zabrala.

Gość kudłata małpa 1983
Skazaniec nie wszystkie są takie. Współczuje Tobie, ale myslę ze jeszcze ułozysz sobie zycie. Musisz próbować zaufać jeszcze komuś, bo zycie ma sie jedno. Mój poszedł siedzieć po 9 latach od popełnienia przestepstwa. Siedział za granicą rok i przez ten okres widziałam go raz. Dzwonił raz w tygodniu po trzy minuty. Wytrwałam, choc nie było łatwo. Od trzech lat znów go mam przy sobie. Bardzo go kocham i nie żałuje ze czekałam. Pozdrawiam. Trzymaj się :)

Gość gość
Mam wrażenie że niektóre osoby piszące nie mają pojęcia o czym piszą.Jeżeli macie pisać takie głupoty to dajcie sobie spokój.Jeżeli ktoś idzie siedzieć to na pewno nie za niewinność ale nie oznacza to że taką osobę trzeba od razu skreślić.Moj facet w najbliższym czasie też idzie siedzieć czeka za aktem oskarżenia i wyrok na pewno nie będzie mniejszy niż 3 lata i wiem że nie będzie nam łatwo zarówno jemu tam jak i mi na wolności ale jeśli się kogoś kocha to czas nie gra roli.

Gość gość
Idiotka lyknela scieme kryminalisty

Gość gość
On siedział tylko trzy miesiące, a jak ktoś siedzi parę lat ? Do więzienia można się dostać przez przypadek. Nie wszyscy w więzieniu to kryminaliści.

Gość gość
Jeżeli kogoś nie dotyczy ten temat to niech nie wypowiada się na tym forum bo chyba pomylił strony a idiotą jest ten kto nie wie nic o tym temacie a pisze...

Gość gość
Ja nie czekałam mimo że kochałam, rozum wziął górę. Znalazłam dobrego męża i co z tego jak myślę o tamtym . Czasami mąż żartuje ze mnie że nie mam serca i chyba ma rację bo serce oddałam 22 lata temu innemu i nauczyłam się żyć dniem dzisiejszym bez dużych oczekiwań od życia . Pozdrawiam.

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla Czekających Kobiet. Znalazłam tam pomoc i zrozumienie.

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających na swoich partnerów w ZK Polecam, czekałam i odnalazłam tam wsparcie w trudnych chwilach...

Gość gość
Kobieto po jaką cholerę się wypowiadasz, skoro nie rozumiesz tematu rozmowy?!

Gość gość
Bad boy i wiezienie a kobieta go kocha i chce na niego czekac. Kurde jakie to niesprawiedliwe. Bycie porzadnym dobrym mezczyzna to lipa.

Gość gość
Jak przystojny to będzie klękał do dzidy.

Gość natalkamisiaczek
Dziewczyny mój chłopak idzie do aresztu na kilka miesięcy. Prosze nie oceniajcie mnie że nie powinnam z nim być.Bardzo się kochamy i wiem że jemu i mi zależy na tym związku. Proszę pomóżcie mi i podpowiedzcie jak najszybciej mogę się z nim skontakować

Gość gość
Musisz się dowiedzieć jaki ma numer sprawy i prokuratora i napisać wniosek o widzenie. A póki co musisz cierpliwie czekać aż zadzwoni :)

Gość natalkamisiaczek
A wiecie z jakich kart najbardziej opłaca się dzwonić z ZK?

Gość gość
i tym sposobem widać jakie macie upodobania tyle fajnych facetów to się uczepiła jak rzep ogona...

Gość gość
natalko a za co on ma tą odsiadkę?

Gość natalkamisiaczek
nałożyło się kilka spraw i wyrok jest w toku :(

Gość gość
Drogie samotne Panie i samotni Panowie.....Pora wziąć sprawy w swoje ręce, zrobić w końcu coś dla siebie i znaleźć drugą połówkę! Pomoże Wam eDarling. JEST DROGO!!, bo 237 zł za 3 miesiące, ale akurat w tym wypadku jest to zaleta, bo nie będzie tu kłamu jak na innych portalach randkowych, tylko poważni ludzie i poważne zamiary. Sprawdźcie sami: https://link.do/XR31w

Gość gość
Czy zna ktoś tańsze opcje połączenia dla dzwoniącego z karty telefonicznej na komórki? Najtańsze jak dotychczas jakie znalazłam to z kart DoGadania na startówki Izzi. Ale może są jeszcze tańsze opcje? Ola