Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaa troche ona 23

na maseczka ma w swoim skladzie parafine wiec jak mozliwe sa tak pozytywne recen

Polecane posty

Gość zdziwionaaa troche ona 23

zje na jej temat ? dodam - ze maseczke nalezy zostawiac na noc a nie spukac, wiec parafina dziala jak w kremie, zapychac powinna?

Gość nie demonizujmy parafiny
..... jeśli to maska do cery suchej, to moim zdaniem ok.... parafina po prostu zapobiega wysychaniu, tworzy warstwę na skórze.... jak ktoś ma skórę tłustą to może go zapchać, ale na suchą działą nie żle

Gość brzmi niexle
mam tę maseczkę i jest naprawdę ok ale bez przesady, już dawno nie wierze w "kosmetyki cud"

Gość przede wszystkimm
dlatego że nie stosuje się jej co dziennie i dwa razy dziennie jak kremu, a stosowanie raz na jakiś czas nie spowoduje zapchania się porów, oczywiście niektórym zapcha

Nie ma to jak dowiedzieć się czegoś na temat danego składnika i teraz szukać go wszędzie niczym Sherlock Holmes :P Wyluzuj, nie ma rzeczy jednoznacznie dobrych i jednoznacznie szkodliwych.

Gość autorka tematu
chinka - tak dowiedziałam się jakiś czas temu i po odstawieniu wszystkiego co ma parafinę, skóra baaaardzo mi się poprawiła. mam ją mieszaną, ale korci mnie ta meszka, z jednej strony, a z drugiej mam obawy.

Gość autorka tematu
ta MASECZKA * mnie korci :P oczywiście.