Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazonaaa

PROGRAM O OPETANIU DZIEWCZYNY Z NIEMIEC NA 2-KTO OGLADAL??MAKABRA

Polecane posty

Gość Przerazonaaa

Gość Przerazonaaa
Byly nagrywane podczas egzorcyzmow PRZERAZLIWE WYCIE 6 Diablow... To bylo straszne!!!! slyszalam od jednego ksiedza, ze podczas egzorcyzmow glosy ,a raczej WRZASKI, WYCIA sa okropne!Ale vzeby az tak???????? wlos mi sie zjezyl, wierze w BogA, ale teraz wiem ,ze trzeba sie modlic...

Gość joanna_zuzana
oglądałam... jestem przerażona chyba pójdę na święta do porządnej spowiedzi...

Gość Przerazonaaa
Heh, ja sie modle, jestem wierzaca, ale wiem ,ze modlitwa i wiara to "lek" zeb y cos sie nie przyplatalo... moja babcia raz brala udzial w egzorcyzmach, mowila ze to straszne przezycie.Byl to jej pierwszy i ostatni raz..

Gość Przerazonaaa
no a co do spowiedzi-ide jutro tez, nie bylam pol roku...

Gość Estymona
Ależ wy naiwne jesteście.... Aż mi was żal. Zobaczycie coś w tv i nagle czujecie taki przypływ wiary tak? Bo się dzieci wystraszyły. Kretynki...

Gość joanna_zuzana
też wierząca ale... no własnie ale :| ja też dobre pół roku nie byłam u spowiedzi tylko że czuję że to co robię jest powierzchowne.. ech ale z drugiej strony jestem przerażona, dziś chyba dłogo nie zasnę

Gość joanna_zuzana
estymona nie chodzi o to co było w tv chociaż zamiast wyzywać wziełabyś sobie to do mózgu i serca.... to były zbadane fakty

Gość Przerazonaaa
kto nie ogladal to w skrocie napisze: rzecz dziala sie w Niemczech,dziewczyna byla nastolatka miala chlopaka, byla bardzo wierzaca. Przyplatalo sie do niej 6 diablow (jeden byl ksiedzem, ktory podczas wychodzenia z niej powiedzial ,ze stal sie potepiony, bo nie sprawowal dobrze swojego urzedu,drugi, ze jest potepiony bo zabil brata itd). Dziewczyna rzucalo, miala nadludzka sile, walila glowa w szybe, jednak byla bez ani jednej rany i wiele innych. Podczas egzorcyzmow ona wydawala z siebie te przerazliwe wycia, darcia sie (wszystko bylo nagrane na tasme szpulkowa). Diably jednak ponownie w nia wchodzily. Zmarla z powodu wycienczenia organizmu. Dziewczyna byla ladna, byly pokazywane jej zdjecia. Byly to lata 70-te.

Gość Estymona
Dokładnie o to chodzi. I nie wezmę sobie tego do serca, bo nie wierzę w bzdury.

Gość joanna_zuzana
skoro dla Ciebie fakty to bzdury to nie mamy o czym dyskutować, ile masz lat Estymona?

Gość Przerazonaaa
estymona, nie ze czujemy nagly przyplyw wiary. chodzi o to, ze takie swiadectwa ukazuja, ze nasze zycie jest tutaj chwilowe i potem trzeba bedzie odpowiadac za swoje czyny. To przestrzega i upomina, bo przyznajmy sie- czasem sie zapominamy,.

Gość joanna_zuzanna
dla niektórych to mógłby "za trudny" reportaż... nie każdy potrafi zrozumieć sensu istnienia, cierpienia...

Gość ulenkaaaaaaaaaa
ogladalam...przerazajace te wrzaski najgorzy byl krzyk 'ona idzie!!'

Gość joanna_zuzanna
sad girl - widocznie Cię źle zrozumiałam, ja też byłam prezrażona, poczułam lęk, strach, to było nieprzyjemne... wiedziałam, ze przy egzorcyzmach następują krzyki ale nie zdawałam sobie sprawy jakie okropne, to trzebabyło usłyszeć na własne uszy...

Gość Miss Sunshine22
tez ogladalam ten dokument... w internecie sa udostepnione dwa nagrania z egzorcyzmow tej dziewczyny...ja jednak boje sie ich odsluchac. juz samo to, co slyszalam w reportazu mi wystarczy:/ ten, kto definitywnie zaprzecza takim zjawiskom musi byc strasznym ignorantem...

kuzwa ale naprawde to bylo przerazajace, i jak tu dzisiaj spokojnie zasnac...

fajnie obrzucił mięchem księdza jeden z \"demonów\", gdy ten kazał mu wyrecytować jakąs religijną formułkę. \"Ty brudna świnio, nie mogłeś nic innego wymyśleć?\" Niezłe :D

Gość Estymona
Ha! Wiedziałam, że zaraz odezwą się głosy w stylu ile mam lat i że to pewnie za trudny dla mnie temat ;)

Gość Przerazonaaa
estymona, te rzeczy dzieja sie i teraz... to nie jakas bajka, mit. trzeba sobie to uswiadomic, lepiej teraz, niz przed smiercia. Mam pytanie- czy ktos z Was mial relacje ustne od kogos, kto bral udzial w egzorcyzmach?albo kto znal jakas osobe opetana? prawdopodobnie takie osoby nie znosza wody swieconej i unikaja znaku krzyza. Czytalam kilka historii na ten temat i sytuacja za kazdym razem jest podobna-wycia, piana z ust (niezliczone ilosci, o tym mowila mi babcia), nadludzka sila (musialo byc duzo osob by utrzymac taka osob e).

Gość joanna_zuzanna
ja na dziś ma dosyć słuchania tego przeraźliwego wycia demonów... nie wiem czy się jeszcze odważę to kiedyś słuchać... nie rozumiem ludzi którzy nic sobie ztego nie robią skoro taka jest rzeczywistość, takie fakty, naprawdę trzeba być kompletnym ignorantem...

nie no ja tez bardzoo chcialm do konca zobaczyc ale po prostu nie dalam rady... serducho zaczelo walic i zrezygnowalam...

Gość Miss Sunshine22
a nie zastanowilo Was to, ze akta tej sprawy po nagraniu tego dokumentu utajniono na kolejne 40 lat? w procesie w ogole nie brano pod uwage tasm z egzorcyzmow...? dziwna ta cala sprawa...

Gość Przerazonaaa
przy mnie byla mama i pies to jakos dotrwalam do konca heh..

ja zetknąłem się z kimś takim, ale już niestety nie żyje. Bardzo przeżyłem jego śmierć, w końcowej fazie bezradny psychiatra powiedział że została już tylko modlitwa. Nie wnikam bo i tak każdego czeka kaplica, prędzej czy później...

Gość Estymona
Pfff....To weźcie trochę wody święconej z kościoła i lejcie na ludzi. Jak zaczną skwierczeć, to dalej ich egzorcyzmować :)