Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazonaaa

PROGRAM O OPETANIU DZIEWCZYNY Z NIEMIEC NA 2-KTO OGLADAL??MAKABRA

Polecane posty

Gość Przerazonaaa
do miss, bo jesliby wyszlo ,ze sad zrobil blad, ze oskarzyl rodzicow oraz ksiedza o spowodowanie smierci dziewczyny, moze musialby zaplacic odszkodowanie jeszcze zyjacej matce?nie wiem...

Gość joanna_zuzanna
Przerazonaaa przy mnie też był wielki obronny pies i mama ;) utajone to dość łatwo wytłumaczyć, niemcy jako naród niewierzący wolał utajnic niż ujawnic sprawę.... tyle nagrań świadków i nie brali ich pod uwagę? nonsens...

Gość Przerazonaaa
estymona, lanie ludzi woda nic nie da, musza byc egzorcyzmy, zeby to swinstwo powylazilo. czytalam tez, ze osoby opetane sa w stanie chodzic do kosciola, by sie maskowac!

Gość joanna_zuzanna
Estymona Twoje komentarze nic nie wnoszą do tematu mądrego i godnego przemyśleń więc się nie dziś że padają pytania o wiek... każdy wiek ma swój rozum

Gość Przerazonaaa
spoko, nie bede nikogo przekonywac. ja tam wierze i wole juz teraz pracowac nad swoja dusza heh:P nigdy nie wiadomo, kiedy przyjdzie na mnie czas:P

Gość Miss Sunshine22
no coz... choroba psychiczna ma to do siebie ze po zastosowaniu odpowiednich lekow ( btw bohaterka dokumentu dostawala glownie leki przeciwepileptyczne) choroba ulega regresji lub tez chory podlega czesciowemu wycofaniu... w tym przypadku tak nie bylo, choc dziewczyna byla leczona rowniez lekami psychotropowymi...jaki z tego wniosek?

Gość joanna_zuzanna
tak jak pisze przerazonaaa lanie wody od tak sobie i klepanie nic nie da... trzeba wierzyć ufać...

Gość Estymona
Estymona Twoje komentarze nic nie wnoszą do tematu mądrego i godnego przemyśleń No ja właśnie sobie przemyśliwam.

Gość joanna_zuzanna
wniosek - nie była chora w sensie cielesnym...

Gość Miss Sunshine22
na podstawie historii o tej dziewczynie powstal film- Egzorcyzmy Emily Rose...polecam

wiadomo , ze takie rzeczy dzialy sie i teraz dopiero zaczyna sie to wszytsko ujawiniac... przy mnie byla moja mama , ale tez przerazona i nie odwazylysmy sie zobaczyc do konca...

Gość joanna_zuzanna
Miss sunshine22 ja oglądałam ten film także, polecam obejrzeć, po takich historiach człowiek zmienia niektóre sprawy w swoim życiu i zmienia się punkt widzenia

Gość Miss Sunshine22
swoja droga... czy ona w koncu zostala uznana za swieta? bo jesli Kosciol niemiecki neguje jej opetanie... ciekawa jestem co o tym sadzi np Watykan...

Gość Estymona
Kod da Vinci był lepszy.

Gość Miss Sunshine22
ja chyba zaraz sprobuje zasnac...choc ciezko bedzie raczej:/

Gość Przerazonaaa
Wykolejony- nie wchodze dzis juz nigdzie, te wrzaski byly okropne brrrr,.do terAZ mam gesia skorke...

Gość joanna_zuzanna
idę się już położyć spać, mam nadzieję, że uda mi się zasnąć, dobranoc :)

Gość Przerazonaaa
DobrANOC :) Ja tez za chwilke uciekam.

Gość Miss Sunshine22
hahahah to powyzej- bardzo adekwatne do tematu;) atmosfera troche sie rozluznila:) lece spac... dobrej nocy wszystkim!

Gość joanna_zuzanna
ambipu - błędnie umieszczony post

Gość Estymona
To jedyny sensowny post.

Gość joanna_zuzanna
estymona jedyny? a o Twoich mądrych postach zapomniałaś? buahahaha

Gość Miss Sunshine22
Estymonko nasza droga...zmykaj kochanie juz spac:) juz wszyscy wiemy, ze sie nie zgadzasz na zadne demony- wieksze, czy mniejsze, co wiecej- uwazasz, ze one nie istnieja...ok. kazdy ma prawo do swoich pogladow, kazdy:) ale zycze Ci, zebys nigdy nie miala takich problemow jak miala bohaterka reportazu i tysiace ludzi na calym swiecie, ktorym nauka nie umie pomoc... czlowiek nie sklada sie z samej materii, zapamietaj to sobie. dobrej nocy Ci zycze i szczescia w zyciu. pozdrawiam:)

Gość Estymona
Dzięki ;) Wy też idźcie spać, bo zaraz będzie 3 i uchu, achu, demony wyjdą z piachu czy czego się tam boicie.

Gość rozowy coral
oglądalam ten dokument, egzorcyzmy emily rose rowniez. na dodatek glupia ściągnelam sobie tasmy z egzorcyzmow...na szczescie sluchalam ich tylko chwile, uslyszalam jakies wrzaski i wylaczylam, poza tym, nie znam za dobrze niemieckiego aby to wszystko zrozumiec. no i cóż...musze przyznac, ze jestem agnostyczka, jednak po takich przezyciach czesto staram sie przemyslec wszystkie kwestie 'za' i 'przeciw' w sprawie mojej wiary. takie uswiadamianie ludzi jest dobre; chcecie isc do spowiedzi, ja mozliwe, iz zrobie tak samo ;)

Gość coś jak Blair Witch Project
;)

Też potrafię tak wrzeszczeć, mimo ze nie mam stwierdzonej choroby psychicznej :)

ten, kto definitywnie zaprzecza takim zjawiskom musi byc strasznym ignorantem... Ale czemu zaprzecza? że chora kobieta może wrzeszczeć??? Poza paskudnymi wrzaskami, niczego w tym nie ma. Wasza wyobraźnia dorabia całą resztę.