Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyDynamites

Nowy JOY,DIETA NOWOJORSKA,Dieta gwiazd 14 dniowa

Polecane posty

marcysia- no juz w sumie wieczorem mi przeszlo oslabienie i pocwiczylam prawie 1h :) (30min rowerek,15min hula hop i A6W) Mam nadzieje,ze w drugim tygodniu diety bede jezdzila juz 1h na rowerku a reszta pozostanie bez zmian :) Przede mna jeszcze na dzis tylko koktajl ale tak strasznie nie chce mi sie go pic ze bede musiala naprawde sie do niego zmusic :P Oczywiscie wraz z dietka dbam o cialo- smaruje sie balsamami, funduje sobie naprzemienny prysznic a wczoraj bylam nawet na saunie i solarium :)

Gość marcysia86
no niezle jelinka :) full zestaw, ja to dzisiaj tylko 20 min cwiczen bo siedze w ksiazkach, wiec mysle ze na weekend odstawie internet i zaczne wkuwac ostro:P no i poza tym musze sie teraz juz zaczac uczyc zeby w piatek poszalec z moim nowym amantem:) moze sobie nawet pozwole na jakiegos drinka:P ale na pewno sie odezwe jak tylko sie troche rozluzni na studiach:) no to pozdrawiam i 3mam kciuki za nas wszystkie:)

Ah :) Wlasnie jestem w trakcie robienia obiadku :) Juz nie moge sie doczekac bo jestem dzis wyjatkowo glodna :P Potem sobie pocwicze ;)

chcialabym sie dolaczyc do was :) ta dieta wydaje sie calkiem logiczna, a ja bardzo bym chciala zrzucic szybko troche cialka. pilam kiedys takie koktajle i o ile dobrze pamietam, to one niespecjalnie syca... czy rzeczywisice sa konieczne? nie lepiej zjesc tunczyka? jak myslicie?

U mnie w domu wszystkich tak zapychaja ze potem nic przelknac nie mozemy :) Ale w joyu sa podane zamienniki ;)

aha... no to ok. sprobuje :) co prawda na sniadanie nic takiego nie mialam wiec wszamalam tunczyka ;) ale reszta juz bedzie ok. duze widzicie roznice w obwodach? a co z mlekiem do kawy? wiem ze nie wolno ale moze ktos uzywa i nadal widzi rezultaty?

Przede wszystkim, nie zaleca sie pic kawy na tej diecie ;) a uzywac mleka juz napewno nie mozna ;) Ja zdam relacje jak z wymiarkami po 7 dniu ;) Dzis jestem na 5 dniu ;) ale mam juz -3cm w talii napewno bo nie wytrzymalam i sprawdzalam ;)

aha. kawy nie odpuszcze. sesja przeciez ;) ale mleko, no coz - jak mus to mus

Gość dratewcik
z przyjemnościa do was powracam. diete zakonczylam piec tygodni temu. w dwa tygodnie zrzucilam 8 kg. obecny bilans to 11 kg:) bez koktajli i ostrych treningow. powiem szczerze, nie trzymalam sie wytycznych w 100%. maureen, kawe z mlekiem pije na "dzień dobry". jelinka, mam nadzieje, ze oslabienie juz minęlo bezpowrotnie. pozdrawiam i trzymam kciuki dziewczyny:)

Gość dratewcik
maureen, u mnie tunczyk przede wszystkim. aby nie byl taki dretwy lączylam go z pomidorem i koperkiem lub pietruszką.. ale tu mozna poszalec:)

Ja dzis koncze 5 dzien i znow bylo 45min cwizen ;) Zaraz sie wybalsamuje i uciekam spac ;) Osbłabienie faktycznie minielo bezpowrotnie i teraz mam juz sily na wszystko choc energia nie tryskam ;)

dratewcik, a te kolejne 3kg zrzucone to przez te 5 miechow tak?? I na jakiej diecie bylas?? Bo to dosyc znaczaca zmiana ze na tej diecie 8kg przez 2 tyg a potem przez 5 tyg tylko 3 kg :) Tego wlasnie sie boje,ze waga poprostu przestanie spadac.

Chyba facet mnie rzucil ;( Chce mi sie ryczec i zrec,ale nie bede jadla...Schudne i mu cos udowodnie...:(

witam, przepraszam że nie odpisałam ale nie miałam jak. Więc wysy[pka zaczeła się od brzucha później sie rozniosła. Cwiczyłam podczas diety i to nawet sporo bo przynajmnije pięć dni w tygodniu, ale może i to było za mało. Nie wiem ale na szczeście juz znika. A te dwa kilo, no może faktycznie za dużo jadłam ale już i one spoadły więc jestem zadowolona. Pozdrawiam wszystkich:)

hej laski :) mialam zaczac ale jakos tak nie poszlo - impreza byla i dalam ciala. od jutra bym chciala zaczac... ale... ja sie troche boje... tych koktajli... ze moze od nich utyje :/ mam dokladnie dwa tygodnie zeby zrzucic jak najwiecej. waze nie tak znowu malo bo 67kg takze efekty moga byc. ostatnio dosc sporo jadalam wieczorami, wiec na takiej diecie to duza zmiana, wiec sie chyba cos ruszy dziewczyny... powiedzcie tak szczerze: warto? prosze podbudujcie jakos. napiszcie jak z waszymi wymiarami... czy w udach cos spadlo? ja cwicze dziennie 45min na stepperze, moge cos dolozyc wiecej. opiszcie prosze samopoczucie... prawda jest taka, ze na zadnej innej diecie pewnie nie dam rady, a na jakas przejsc musze. ale pomimo wszystko potrzebuje jakiejs zachety... bardzo dziekuje

Ja jutro podam wymiarki po tygodniu swoje, mojej mamy i jej faceta :) Bo dzis jestem na 7 dniu :)

zaczynam :) dziewczyny, szczegolnie te, ktore maja ksiazke... patrzcie co znalazlam i rozwiejcie watpliwosci: na jednej stroce jest wywiad z kirschem i opis jego metody. no i on tam mowi o zalozeniach diety, o treningu i - co bardzo interesujace - o menu: \"Diet Kirsch offers five meals per day. He explains, \"We start every day with a shake and supplements (protein and mineral supplements and pills). At 10 a.m., eat an egg white and spinach frittata with turkey bacon. For lunch there is sesame salmon on a bed of field greens. And finally for dinner (at 4 p.m.), there is turkey lasagna. We finish the day with another protein shake.\" He advises to stay away from certain foods: \"I call them \"David Rules A-F,\' which is an acronym for: Alcohol, Bread, Carbs, Dairy, Extra Sweets, like sugar or artificial sweeteners, and Fruit or added Fat. These are the foods you have to exclude from your diet for the first two weeks. But after 14 days you can incorporate one these foods back into your diet each day. It\'s like a rotation. For example, on Monday you have pasta, on Tuesday you have a dessert, and so on. \" \"Generally, you can eat anything that swims or flies. I suggest cutting down on red meat because it\'s higher in fat. Eliminating meat also helps clean your body out. I also recommend that your chicken be organic. Eat organic as possible because there are no steroids. The key is not to eat anything that is going to bloat you.\" There is also a recommended schedule for eating. He says, \"You should work to get all of these meals in between the hours of 7 a.m. and 7 p.m. It helps keep you lean and hard.\" As for snack foods, he suggests asparagus, red peppers, raw almonds, and celery. The menus are in his book. http://www.cbsnews.com/stories/2005/08/05/earlyshow/health/shapeup/main761326.shtml tlumaczenie moje: irsch proponuje piec posilkow dziennie. wyjasnia: \"zaczynamy kazdy dzien z koktajlem i suplementami (jakies tam mineraly i witaminy - przypis tlumacza :P). o 10 RANO JEMY BIALKO JAJA I FRITATE ZE SZPINAKU Z BEKONEM Z INDYKA. na lancz mamy sesamowego lososia pod pierzynka z zieleninki. I W KONCU NA OBIAD O 4 LASANIA Z INDYKA. konczymy dzionek z kolejnym koktajlem.\" kirsch radzi trzymac sie z dala od nast. produktow: \"nazywam to , bo jest to akronim od: alcohol, bread (chleb), carbs (weglowodany), dairy (nabial), extra sweet like sugar or sweetner (slodzenie cukrem lub slodzikiem), and fruit (owoce) or added fat (lub dodany tluszcz). to pokarmy ktore musisz wykluczyc z diety przez pierwsze dwa tyg. ale potem wlaczasz je ponownie, kazdego dnia po jednym. jak w rotacji - np. w poniedzialek masz makaron,we wtorek deser i tak dalej.\" \"ogolnie mozesz jesc wszystko co plywa lub lata. proponuje redukcje czerwonego miesa, bo zawiera tluszcz. ponadto eliminacja miesa pozwoli ci oczyscic cialo. kurczaki zalecam organiczne, poniewaz prawdopodobnie niebeda zawieraly sterydow. kluczem jest niejedzenie niczego co moze spowodowac wzdecia :)\" polecany jest rowniez plan jedzenia od 7 rano do 7 wieczorem. to pozwoli ci byc szczuplym. jako przekaski kirsch proponuje szparagi, papryki, migdaly, seler. moje pytanie dotyczy czesci napisanej przez mnie capsem. przekaska o 10 moze wiec zawierac warzywa? podobnie przekaska o 4, to wcale nie musi byc7 migdalow? bo juz nie wiem. jak u was wygladaja te przekaski? i jak to jest w ksiazce? czy ja moge na przekaske zjesc bialka dwa z ogorkiem zielonym? to prawie sama woda, indeks glikemiczny niski, wegli malutko...a przynajmniej nasyci troche i nacieszy wzrok.

tam mialo byc: nazywam to "zasada davida od a do f" bo jest to akronim blablabla nie wiem czemu sie nie wyswietlilo?

maureen- ja na razie trzymam sie scisle jadlospisu, na przekaske jem 2 bialka jaja i to wszystko na podwieczorek 10 migdalow i to rowniez wszystko. Wymiary po tygodniu (startowalam z 165cm i 67kg) -3kg waga -3cm talia -4cm brzuch -2cm tylek -1cm udo -1cm łydka Jestem zadowolona tym bardziej,ze jestem przed okresem wiec jestem troche napuchnieta :)

o kurcze!! ale masz efekty!!! a cwiczysz cos? nie no, przed okresem :) to ja mysle odejmij sobie nawet jeden kg wiecej! o mamo! teraz to mnie podbudowalas. a jaki masz koktajl?

tam na tej stronie jest tez info, ze d.kirsch zaleca 90 min trening kazdego dnia. i ze moze to byc w dwoch ratach. co prawda rekomenduje polowe cardio i polowe lekki silowy ale ja mam plan dwa razy po 45 min na steperze. kurde juz wypilam kawe z mlekiem :( od jutra naprawde przestane. to TYLKO 14 DNI. DAM RADE

maureen- cwiczylam z tych 7 dni w 4 dni ;) po 45min (30min rowerek i 15min hula-hop) i w sumie to wszystko ;) W drugim tygodniu mam zamiar cwiczyc kolo 1h30min ale nie wiem czy mi to wyjdzie ;) Jestem leniuchem,choc efekty mnie motywuja strasznie ;)

Moja mama, wymiarki po tygodniu (dzis dostala okres wiec tez napuchnieta jeszcze) Waga: -4kg Talia-5cm Brzuch nic Tyłek -2cm Udo -3cm Łydka -3cm Pod biustem -5cm Ręka -2cm

aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alez mam wyrzuty o ta kawe!!! ty wiesz co? ja to sobie wydrukuje i powiesze na wysokosci oczu!!!! uau. ide na stepper

A to wymiary faceta mojej matki. Waga: -7kg Brzuch -15cm Tyłek -7cm Ręka -2cm Klatka piersiowa -2cm Tyle ze on z nas mial najwieksza nadwage bo wazyl az 115kg i to jest jego pierwsza dieta w życiu, wiec chudnie najszybicje Wnioski sa wiec takie ze im wieksza nadwaga tym wiecej i szybciej chudniesz (bo facet matki schudl najwiecej startujac z waga 115kg, mama byla na drugim miejscu bo startowala z waga 88kg, a ja na ostatnim bo startowalam z waga 67kg) Sama jestem ciekawa wynikow po kolejnym tyogdniu :)

hej.. no co jest? nikt oprocz jelinki i mnie? no ja w kazdym razie zgodnie z planem poki co. i stepper byl. moze dam rade jeszcze raz, a co :)

Gość Żabidełko
Siemanko wszystkim, ja dziś jestem w drugim dniu diety. Zanim napisałam, przeczytałam wypowiedzi na tym forum. Dużo łatwiej w grupie i ze wsparciem ;))) Dzięki, że jesteście. Mam pytanko, ja stosuję dietę z książki, ale z tego co zauważyłam to dodatek gazetowy prezentuje troszkę inne zasady. Więcej jedzenia jest w książce. Nie mogę sama porównać, bo nie mam tego dodatku tylko książkę. Wiecie może jak to jest? może ktoś, kto stosuje dietę z tego dodatku wrzuci mi menu na dzień lub dwa dla porównania ;)))) Pozdrowionka i 3majcie się dzielnie

Gość a ja mam proste pytaniue
podajcie mi co mam jesc tylko takie menu bez koktailow proteinowych bo nie mam,chodzi mi o proste menu zgodne z regulami tej diety

Gość a ja mam proste pytaniue
żabidełko podaj jadłospis książkowy na kilka dni

No wiec dzien 8 nie byl taki jak planowalam. Cwiczen tylko 40min i bardzo nieregularne posilki...zapomnialam z rana wypic koktajlu , zjadlam tylko bialka jaj okolo 11 i potem o 16 wypilam koktajl ,zjadlam od razu prawie koktajl i jakos o 19 zjadlam migdaly, a z kolacji zrezygnowalam. Dzien 9 (czyli dzis) Tez nie za bardzo mi wyszedl bo przyjechal do mnie chlopak i rozne pysznosci mu szykowalam i raz po raz cos podjadlam. Moze nie bylo tego duzo bo np pol mandarynki czy kilka migdalow wiecej, albo pomidorek gratis,ale jednak bylo i jestem na siebie zla. Za to nie cwiczylam dzis wogole bo caly dzien na dzialce robilam wiec nie mam juz sil na cwiczenia. Jesli chodzi o przykladowy jadlospi z joya to dzis np wygladal on tak rano -koktajl 2 sniadanie - salatka jajeczna wg davida obiad-kurczak na ostro w pomidorach podwieczorek-10migdalow kolacja-koktajl Jutrzejszy dzien to rano-koktajl 2 sniadanie- tunczyk w sosie wlasnym 80g chyba obiad -halibut w pomidorach podwieczorek-10migdalow kolacja-koktajl Jesli chodzi o zamienniki za ranne koktajle to sa to omlety z bialek jajka Zamienniki za kolacje to roznie np piers z kurczaka, klopsiki z lososia itp.. Jeszcze tylko 5 dni :) I znow zdam relacje jak wymiarki uciekly ;)