Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko26

Zdjecia na naszej klasie

Polecane posty

Gość sloneczko26

Zerwal ze mna jakies dwa tygodnie temu, a teraz wklada na nasza klase zdjecia z jego ostatniej imprezy z kolegami, gdzie obsciskuje sie z jakimis dziewuchami. Wie, ze je zobacze. Po co to robi? Przeciez sam chcial tego rozstania!

Gość bo może po prostu...
nie myśli o Tobie? Chce się pochwalić jaki to on imprezowy i tyle. A Ty co, uważasz że chce zazdrość wzbudzić w Tobie? :O

Gość chce cie dobic
i pokazac ze dobrze mu bez ciebie.....zycie....

Gość sloneczko26
nie wiem, ale wydaje mi sie to dziecinne!

Gość sloneczko26
tym bardziej glupie, ze nigdy wczesniej sie nasza klasa nie interesowal, a teraz jest tam codziennie wlepiajac jakies glupie komentarzyki pod zdjeciami! duren!

Gość To tylko kobietom
się wydaje, że mężczyźni robią coś celowo po rozstaniu, a oni zaraz zapominają. Nie doszukuj się żadnych podtekstów. Pewnie nawet nie pomyslał, że będziesz tam zaglądać, bo on pewnie Twojego profilu nie sprawdza

Gość do haguna
ale palant :o

Gość sloneczko26
wczesniej sie nie interesowal nasza klasa wcale! zalozyl tam profil, bo ja go namowilam. od kilku dni zachowuje sie jak smarkacz i wypisuje jakies bzdety pod zdjeciami!

Gość chce cie dobic
to nie czytaj tego jak cie to denerwuje.zostawil cie i zyje swoim zyciem.o tobie juz pewnie zapomnial ale ty dalej zyjesz nadzieja....smutne...

Gość sloneczko26
nie zyje nadzieja, tylko uwazam, ze moglby uszanowac moje uczucia i nie kurwic sie po naszej klasie. widocznie nie dojrzal jeszcze do takiego zachowania i tyle!

Gość skoro nie jestes juz jego
dziewczyna to co cie to obchodzi. Moze robic, co chce o nie ma co dorabiac do tego ideologii. Przestan najlepiej sprawdzac jego profil

Gość __hmm__
powinnas sie cieszyc, ze facet zrobil Ci przysluge i sie juz nie musisz meczyc z niedojrzalym palantem zamiast plakac i biadolic, jaki on zly i niedobry zajmij sie soba i swoim zyciem

Gość sloneczko26
nie jestem jego dziewczyna i ma prawo robic co chce- ale chyba trudno jest tak zapomniec o kims po dluzszym zwiazku? to tylko pokazalo mi, jakim naprawde jest palantem i tyle!

Gość sloneczko26
racja! jest przeciez tylu facetow!

Gość bo może po prostu...
ale dlaczego od razu palantem? :O Przecież teraz jest wolny, może robić co chce. Weź sobie daj na wstrzymanie :O Wcześniej się nie interesował naszą klasą bo był z Tobą. Może teraz szuka tam kogoś innego dlatego zagląda? W każdym razie - przestań się grzebać w przeszłości. Bo to nic dobrego nie przyniesie.

Gość To tylko kobietom
Wg mnie sama siebie oszukujesz. Twierdzisz, ze nie żyjesz nadzieją, ale śledzisz jego poczynania na naszej klasie i dopatrujesz się jakiś podtekstów. Być może szuka Twojej następczyni i traktuje naszą klasę jak kolejny portal, na którym można kogos poznać? Zapomnij, nie zaglądaj, nie doszukuj się

Gość sloneczko26
oszukuje sie? wydaje mi sie, ze nie jest latwo przekreslic dlugotrwaly zwiazek z dnia na dzien!

Gość To tylko kobietom
Pewnie, że nie jest łatwo, przynajmniej kobiecie. Ale nie podsycaj uczucia, tylko staraj się je tłumić :)

Gość sloneczko26
tak wlasnie zrobie! sral go pies- tylu facetow na swiecie!