Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość agela586
prawde sobie rzec - najpiękniejsza rzecz :P subtelny xyzed :)

Gość zawzieta baba
agela moze nie wiem moze masz racje.naprawde bylo kurwa dobrze do tych cholernych swiat teraz przerabiam wszystko na nowo i na nowo prubuja poskladac sie do kupy

Gość agela586
poza tym to co napisałam już sama zawzięta pisała, tylko podsumowałam i połączyłam w całość ..

Gość zawzieta baba
no nie wiem mozecie sie teraz licytowac kto z was subtelniejszy ale prawda jest taka ze kuzwa macie wszyscy racje

Gość agela586
zawzieta- prawda jest taka ze to WYGASłE uczucia tworzą w związku GORąCą atmosfere - i jak sama widzisz coś w tym jest. im więcej nienawidzisz tym więcej kochasz no i pozostaje jeszcze ulubiona przeze mnie NADZIEJA:)

Gość zawzieta baba
ja to pisalam?? masz racje miotam sie miedzy wlasnymi uczuciami ale naprawde lepiej zeby sie nie odezwal juz ani slowem bo wtedy latwiej dojde do siebie

Gość agela586
my mamy racje Ty to wiesz i my to wiemy:) w głębi sama sobie z tego świetnie zdajesz sobie sprawę ale cieżko ci przejść nad tym ot tak do porządku dziennego i nie dziwie sie

no tak ,gdyby nie nadzieja to by dzieci nie było ;) :D :classic_cool:

Gość agela586
zawzieta jestes o krok do przodu - dobrze wiesz ze i tak sie odezwie - zaakceptuj to jako fakt dokonany bo dobrze wiesz że tak się stanie wiec skoro to wiesz to przygotuj się do tego psychicznie i kiedy ten moment nastąpi powiedz mu tylko jedno zdanie TO KONIEC SPADAJ KOTKU :p i już wiecej nic nie mów.

Gość zawzieta baba
xyzed gdzie twoja subtelnosc??:-D jestes subtelny jak rewolucja pazdziernikowa:-)

Gość agela586
HAHAHAH EH TA NADZIEJA :)

Gość zawzieta baba
a zamiast spadaj kotku moze byc czy ty jestes kurwa glupi?? :-D jeszcze jest masakra ale zaczynam dochodzic do siebie.

Gość agela586
póki co jestes w zawieszeniu między tym co ci serce a co ci rozum dyktuje dobrze wiesz co powinnas robic ale .... NADZIEJA NO I SERDUCHO - nie sługa więc wmawiasz sobie że go nie chcesz żeby łatwiej ci było skończyć

Gość agela586
ja myśle ze bez epitetów jednak lepiej :P słodko ale dosadnie :P

Gość zawzieta baba
i trafilas w sedno i im dluzej se pomilczy ty wiecej zdolam sobie sama udowodnic i wmowic az sama w to uwierze

zawzieta baba -> ale tak czy owak subtelny jestem:P A Ty i tak rzucisz mu się w ramiona ze łzami szczęścia w oczach:D:D:D:D:D i idę o zakład ,że tak będzie:D:D:D:D:D :P

Gość zawzieta baba
mowisz odpalantowac palanta,ale z klasa.no w sumie fakt.po co ma myslec ze mnie niszczy do tego stopnia ze robie sie wulgarna jak nigdy nie bylam

Gość zawzieta baba
xyzed -- tak tak subtelnosc to twoja cecha wrodzona

Gość agela586
uwierz ale zrób coś jeszcze żeby i serducho doszło do siebie nie zamykaj sie w 4 scianach uwierz w powiedzenie stare jak swiat miłoscia serce zranione miłośia musi byc uleczone..

Gość agela586
xyzed - zamiast jej tak pisać ze sie rzuci w ramiona - trzymaj za nia kciuki żeby tego nie zrobiła aha a moze... bedziesz służył wsparciem w tych cięzkich chwilach - podobno mężczyźni uwielbiają 'POCIESZAC" :P

e tam wolę nie pocieszać ,bo się jeszcze zakocham i co będzie??? A jeszcze gorzej by było gdyby ona się we mnie zakochała :D:D:D:D Wolę służyć moją subtelnością bo ona może zrobić dużo więcej dla niej niż moje pocieszanie :)

Gość agela586
mysle że gorzej by nie bylo :P olała by wkońcu dziada raz na zawsze :)

Gość agela586
ale tak patrząc z boku ;) to masz niekłamany "sentyment" do zawzietej ;) kto sie czubi ten sie lubi :P

Gość zawzieta baba
xyzed na nerwy mi dziala w wirtualnym swiecie,obawiam sie ze w rzeczywistym po pierwszych 5 minutach moglabym go udusic he he he :-D

Gość agela586
hmm udusic??? zapowiada się imponująco - to prawie jak początek gry wstepnej :P ok zmykam bo jeszcze do konca namieszam między Wami ;) zaglądne tu później tymczasem milego popołudnia życze :)

Gość zawzieta baba
ja nie mam takich zapedow:-D nom to ci pa

zawzięta obawiam się ,że jednak byś mnie za bardzo polubiła :D A tą czasą także życzę miłego popołudnia,wieczorku i nocy ;)

Gość zawzieta baba
a co ty taki pewny siebie jestes?:-P

Gość zawzieta baba
antyfacetko jak twoje spotkanie???