Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość zawzieta baba
dobrze dziewczyneczki to do potem :-*

Gość luizka26
dzieki dziewczyny. humor od razu mi sie poprawil!

Gość antyfacetka123
jednak moj chłopak nie wytrzymał i napisał mi na gg po jakiejs godzinie tak: Piotrek 2 17:25:01 odrazu bedziemy mieli okazje zamienic słowo, bo nie wiem co ty teraz myslisz po swietach;| M 17:25:43 a ty co myslisz?? Piotrek 2 17:26:04 nie wiem co mam myslec Piotrek 2 17:26:11 naprawde M 17:26:48 no to pomyśl o losie!!! jaki on jest głupi, jestem mocno ciekawa co wymyśli jego mądra głowka. chce ze mna porozmawiac gdy spieszy sie do pracy (spotkamy sie o 13 a o 13:30 zaczyna prace), oj nie, wezme ten aparat i spadam, rozmowie sie z nim jak mu go oddam, musze miec czas i pole do popisu! naprawde on jest głupi

Gość zawzieta baba
he he niezle za to to moje byle ksiazatko milczy jak zaklete jeszcze mu sie love nie wlaczylo

Gość zawzieta baba
a i nie kaz mu myslec bo to za trudne he he he

Gość złośliwa samica 30
:D Ta rozmowa jest super antyfacetka123 :D:D:D

Gość antyfacetka123
do złośliwej: chciałąm byc w tej rozmowie twarda, ale to co on mi powiedzial no to juz szok :/ bo on nie wie co myslec po tych swietach, o losie!!

Gość zawzieta baba
on nie wie bo nie umi myslec.ma w glowce takie 2 kuleczki co jak zrobia puk to wtedy mysli a ze zadko robia puk to i zadko mysli kij mu w oko i kawalek szkla

Gość zawzieta baba
i kilo gruzu zeby nie bylo luzu

Gość złośliwa samica 30
wiesz jak sie ubawiłam:DNie mogłabym byc z kims takim bo bym Go zatłukła :O

Gość zawzieta baba
mowisz o kliencie antyfacetki czy o moim bylym ksiazatku?? he he obaj sa do niczego nie podobni i ten luizki tez super agent

Gość zawzieta baba
trzej krolowie wa mac

Gość antyfacetka123
korci mnie zeby do niego cos napisac, jaki jest głupi, no ale poczekam do oddania apartu, po co mam go denerwowac :P

Gość złośliwa samica 30
Opiszcie jeszcze coś.To jest The best :D:D:D Roztrzygne który z Panów dosyanie miano INTELIGENTA ROKU :D

Gość zawzieta baba
do zlosliwej-czytalas wczesniejsze moje wypowiedzi na pierwszych stronach?to sobie poczytaj,opisalam tam inteligencje mojego ksiazatka,a ten od antyfacetki za numer z autem?masakra.swiateczne numery a ty nic nie pisz antyfacetko bo jeszcze ci aparatu nie pozyczy.jak juz go bedziesz miala wtedy sobie pouzywasz

Gość antyfacetka123
włąsnie - złosnica sobie poczytaj wszystko od poczatku, bo widac ze nie jestes w temacie... no a na aparat umowiona jestem jutro na 13...

Gość zawzieta baba
to do jutra nie musi wiedziec kim jest he he he a jak juz aparat w garsci bedziesz miala to nie zaluj sobie.ja narazie milcze jak grob.w pon go poinformowalam ze wiem o wszystkim i wystarczy.jak sie odezwie to niech go reka boska broni o wlkasnie sie udostepnil wiec ja znikam z gg.ostentacyjnie zeby wiedzial ze nie chce z nim gadac dalam na ukryty

Gość zawzieta baba
ale lapki to mi sie trzasc zaczely.narazie cisza,nie odezwal sie

Gość antyfacetka123
no widzisz tobie sie łapki zaczely trzasc, mi serce wali jak nie wiem, chociaz jest głupi jak but... co oni z nami robia, nawet jak ich nienawidzimy to głupiejemy...

Gość zawzieta baba
nooo ale oni o tym nie musza wiedziec wcale o nie nie damy im tej satysfakcji !!!

Gość zawzieta baba
no narazie milczy,nie prubuje ani na fona ani na komorke i bardzo dobrze.niech lepiej nic juz nie mowi jak ma glupio gadac

Gość antyfacetka123
zobaczysz odezwie sie tylko sobota przyjdzie...

Gość zawzieta baba
odezwie sie predzej a na sobote zas pojedzie na caly weekend do malolaty.z gg juz wyszedl.opisu dalej nie zmienil gdzies od czwartku ma hmmm wole nie :) tzn od momentu jak ja ustawilam pokaz na co cie stac ale nie jeden raz--jakby burak znal ten kawalek to by wiedzial ze nie o seks tu chodzi he he he idiota

Gość zawzieta baba
chce sie bawic w szczeniackie zabawy to sie bawimy.co on sie udostepnia to ja sie ukrywam.mam nadzieje ze to widzi i widzi ze nie chce z nim gadac

Gość antyfacetka123
zawzieta, własnie sie pokaz na gg, bo on sobie pomysli, ucieka przede mna! badz dostepna a jak on zacznie cos pisac to go wtedy olej :P

Gość zawzieta baba
myslisz?ja to tak ostentacyjnie robilam odczekiwalam chwilke i sie ukrywalam jak to robia 17 letnie szczeniaki

Gość zawzieta baba
dzis juz raczej sie nie pojawi,jesli sie nie myle to powinien juz pojechac na noc do pracy ale pomysle nad tom zeby sie pokazac a jak sie odezwie to albo mu nic nie odpisze albo mu napisze cos w stylu czy ty jestes kurwa glupi??

Gość zawzieta baba
ale chociaz opis se w koncu wylaczyl he he he idiota

Gość xyzed....
zaimponował mi swoimi wypowiedziami w tym temacie:) Otwarłeś oczy dziewczynom ;) szczególnie zwróciłam uwagę na: "..tak Cię traktują jak sobie na to pozwalasz" "...pokazać to musicie sobie,że potraficie żyć bez tych palantów bo jak narazie to strasznie za nimi płaczecie.Hm czyżby prawdą było to ,że gówno zawsze na wierzch wypłynie? ..." "...te wasze książątka dobrze wiedzą ile jesteście w stanie wytrzymać i nieźle się tą wiedzą posługują jednocześnie dobrze się bawiąc.Kobitki jesteście konsekwentne w gadaniu ale nie w działaniu,a wasi faceci działają,a nie gadają.." SAMA ESENCJA :) warto zapamiętać :) POZDRAWIAM

Gość zawzieta baba
co za bzdury??na co pozwalalysmy??na zdrady??na debilne zachowania??nie pozwalalysmy,nie zgadzalysmy sie i dlatego odeszli.my ich kochalysmy a oni to zniszczyli zdeptali