Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość antyfacetka123
hej wszystkim... no spotkałam sie, wolałam rozegrac neutralny gruny i wybrałam chwilowe spotkanie na miescie bo jechał do pracy, dał mi ten aparat, no powiedział tam co i jak, zapytała sie czy mnie gdzies nie podrzucic, powiedziałam mu ze chetnie sie przejde... pytam sie go co ma mi do powiedzenia po poniedziałku, a on na to, uwaga: "nie wiem" :/ pytam sie jak to nie wiesz? a on: "no nie wiem" o ja pierdole!!! wkurwiłam sie, wziełam ten aparat i wyszłam bez słowa! chciał mnie jeszcze za ręke wziasc, bo widziałąm, ale szybko wyszłam, ehh...

Gość agela586
Witaj zawzieta.... jak dzis nastrój - mam nadzieję, że mniej bojowy, a bardziej spokojny za to konkretny I zdecydowany:) jak mówią - zemsta najlepiej smakuje na zimno :P zemstę co prawda odradzam, ale chłodne podejście do sprawy tak no i duży kawał bryły lodowej dla tego pana zamiast gorącego serca ;)

Gość zawzieta baba
o hello :-D spoko calkiem fajnie sie dzisiaj czuje,dochodze do rownowagi,a ten pan to niech se tam robi co uwaza za stosowne.

Gość zawzieta baba
antyfaceyko nie potrzebnie go pytalas czy ma ci cos do powiedzenia bo oni z reguly nie wiedza a zachowal sie jak szczeniak z podstawowki,nie wart jest twoich nerwow

Gość zawzieta baba
jestescie??

Gość zawzieta baba
i co ? wczoraj sie odezwal ale tk debilnie ze tyko mnie wkurzyl,i bynajmniej nie mialam ochoty rzucac sie mu w ramiona jak to xyzed stwierdzil:P

Gość antyfacetka123
ha ha czyli jednak zawzieta.. odezwał się. :)

Gość zwzieta baba
nom odezwal sie ale ostro bylo prawie na noze poszlo,nazdalam mu jak swini w koryto,wigarnelam wszystko i stwierdzilam ze cofnol sie w rozwoju.a co u ciebie z tym twoim ksiazatkiem??

Gość chyba jednak wiedzą

Gość zawzieta baba
jest tu kto??