Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfacetka123

dlaczego faceci, czesto nie wiedzą czego chcą ? ?

Polecane posty

Gość luizka26
poczekaj az sie znow pierwszy odezwie, a potem milcz . bedziesz miala ta satysfakcje, ze to on szukal kontaktu, nie ty. 29 letni koles ktory podrywa 17latki to jakis palant, na dodatek pedofil, bo wedlug prawa ta dziewczyna jest nieletnia. chcialabys spedzic z takim kims zycie?

Gość xyzed....
a ja bym już na nic nie czekała - niech robi co chce i niech by pisał co chce, pewne rzeczy jak trzeba zakończyć to się je kończy i robiłabym wszystko co w mojej mocy żeby nie myslec Poszła bym na fitness zeby odreagować i wyładować złość, z koleżankami na klachy, do kina na dobry film itd... wszysko żeby szybciej zapomniec :)

Gość zawzieta baba
nie,ja bym chciala zeby on tego nie zrobil i to zawsze jest tak ze on sie pierwszy odzywa,ja nigdy.jak bylismy razem i byly jakies spiecia to roznie czasem on czasem ja przerywalam milczenie ale od rozstania to on ciagle szuka kontaktu.teraz wie ze ja wiem wiec jestem zla to zanim sie odezwie to odczeka stosowna chwile a bedzie to cos w stylu czesc co slychac albo ooo kto sie pokazal na gg albo jeszcze lepszy tekst i co teraz juz sie wogole do mnie nie odezwiesz?

Gość xyzed....
zawzieta - nie mysl o tym i nie próbuj układać scenariusza jakiejś gry np tak jak piszesz - kto sie pierwszy odezwie itd... to już nie powinno być istotne, to już nie powinno być częscią Twojego życia - zastanawianie co on zrobi i co ja mam zrobić w odpowiedzi na to co zrobi on..

Gość zawzieta baba
ja wiem co zrobie albo wogole nie zareaguje na jego zaczepke albo go zbluzgam a potem zamilkne.nie ukladam scenariuszy tylko poprostu wiem jak on to rozegra bo zawsze tak robi tylko ze ja jedyne juz czego chce to swiety spokuj i wolalabym zeby juz sie nie odzywal,nie szukal kontaktu bo to nie zdrowe dla mnie jest,wsciekam sie i zmarszczek dostaje

Gość xyzed....
zawzieta zyczę Ci tego spokoju i siły:)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość zawzieta baba
dzieki:-D zeby miec spokuj to najpierw trzeba sil hehe niestety

Gość łooojjj
witajcie...widze ze to nadal toczy sie ostra konwersacja:) ach te chłopy... ale nie powiem...niektóre baby tez potrafią dać ostro w kość...ja teraz mam faze agresywną...jak bym mogła to bym byłego zatłukła na kwaśne jabłko...choć ta gresja powoli przechodzi w obojętność:ach, dziewczynki trzymajcie sie tam mocno ścian i nie róbcie głupot...

Gość xyzed....
:) ;) :P :D

Gość zawzieta baba
czesc łooojjj no jak widac na zalaczonym obrazku to ciagle gorace tematy,tez bym najchetniej zatlukla dziada.a wogole to ciekawe gdzie sie podziewa antyfacetka nasza.o 13 ma spotkanie z ksiazatkiem swoim beznadziejnym nie reformowalnym przypadkiem.

Gość zawzieta baba
ja na chwile spadam musze kupic cos dobrego dla najlepszego faceta na swiecie-jest milusi czarno-bialy nie pyskuje a za jadlo mruczy do uszka:-D :-D :-D

Gość łooojjj
ha...a wczoraj próbował cały dzień wydzwaniać...ale ni chu chu...nie odebrałam...koniec!!! nie chce z nim mieć nic wspólnego, a ten ciągle mi sie "ciśnie" na uwagę!

Gość zawzieta baba
i slusznie.co za duzo to nie zdrowo.dobra ja spadam ale zaraz wroce

Gość luizka26
i dobrze robicie dziewczyny. nagle im sie przypomnialo i zrozumieli, co stracili. mogli myslec troszke wczesniej!

:D:D:D:D:D i tak ich przyjmiecie pod swoją spódniczkę :D:D:D:D :P

Gość zawzieta baba
nigdy nie mow nigdy-na chwile obecna mowie przegral mnie i swoja szanse jesli wogole bylabym w stanie mu ja dac

najczęściej szansę dają właśnie zawzięte baby,które tak de facto nie potrafią wytrzymać bez swoich skur.wysynków,czyli tzw paliwka do działania,jestestwa i wszelakiego chciejstwa :D:D:D:D:D:D:D:classic_cool:

Gość zawzieta baba
ja nie wiem co bedzie potem,na chwile obecna mowie NIE

Gość łooojjj
xyzde prowokujesz prowokujesz:)... nie będę się zarzekać przed Tobą, że nie przyjmę go pod moją spódniczkę (jak ty to powiedziałeś) bo i tak będziesz próbował mi Udowadniać, że tak... ja mam swój rozum i nie jestem samobójcą.. nie wróce, bo nie chcę sobie spier....lić życia...tyle

Gość xyzed....
bałabym sie nawet nad tym zastanawiac czy ktos bedzie zalował czy nie - bo to róznie bywa ;) nigdy o tym nie myslalam co facet traci jak ze mna nie jest - bo byc moze tak jest ze wg jego subiektywnej opinii nie traci nic ;) a przeciez na swiecie tyle jest wspanialych kobiet ktre mogą lepiej pasowac. dla mnie wazne jest zebym nie byla z kims kto to ma mnie w "nosie" - bo wtedy na pewno bym zalowala ;)

Gość luizka26
dokladnie- zwlaszcza z takim, ktory woli spedzac czas z kolegami, zamiast ze mna

Gość łooojjj
zawizeta--> na chwile obecną?? a nie wiesz co bedzie potem...aaaaaa...pomocy!!!!! zawzieta poczytaj swoje posty na pierszych stronach jak biłaś jadem i sie ocknij...hello!!!!

Gość zawzieta baba
xyzed- powiedz nam lepiej cos madrego pocieszajacego np ze beda albo juz za nami placza

Gość zawzieta baba
w mysl zasady nigdy nie mow nigdy a wogole to dzisiaj wstalam jakas taka bleee przejechana przez tramwaj.walnij mi pare razy tekstem to dojde do siebie.

Gość zawzieta baba
malolata dostepna od jakiejs chwili a teraz ksiazatko sie udostepnilo hmmm ciekawe.ja nie znikam robie tak jak antyfacetka powiedziala

Gość luizka26
zawzieta, gdzie ty masz oczy dziewczyno?

Gość łooojjj
ZAWZIETA!!! płaczą nie płaczą... olać to!! co to zmieni? nic to nie zmieni.. zrozum...on cie zranił i to nie raz!! dość... widzę, że nie masz żadnej wiary w siebie!!! ocknij sie kobieto...olej go... on polazł do młodszej a Ty jeszcze masz nadzieje? pamietaj... LUDZIE PłACZą TAK DłUGO, DOPóKI MAJą NADZIEJę... będziesz umiała żyć z nim kiedyś wiedząc co zrobił? i co...za każdm razem jak bedzie gdzieś wychodził albo się spóżniał to co..wiesz co bedzie? bedziesz myśleć i sie trapić tym, że znów robi coś złego...bedziesz go wiecznie sprawdzac? to nie wyjdzie!!!TO JUż NIGDY NIE BEDZIE TO SAMO!!! znajdz sobie innego faceta który Cie bedzie szanował i ty jego!!! przecież s jeszcze dobrzy Faceci... nieskreślaj wszystkich przez jedną pierdołe

Gość xyzed....
zawzieta ... wiesz czemu nigdy o tym nie myslalam - zeby sama siebie tym nie ranic i nie oczekiwac tego co byc moze nigdy sie nie wydazy moze zateskni moze nie moze ktos mu dokopie tak jak on mi a moze nie wszystko jedno życ z tym nie mam zamiaru a myslenie o tym raczej dobija niz podnosi na duchu ;)

Gość luizka26
i dlatego ja juz nie chce tego becwala, z ktorym chodzilam. nie pozwole sie wiecej ranic. tylu wspanialych facetow dookola. zawzieta wyjdz z domu i nie siedz ciagle przy komputerze czekajac na dziada. idz na kawe do kawiarni i poprzygladaj sie mezczyznom