Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +artemizja+

dlaczego wartościowi faceci są bez szans???

Polecane posty

Gość +artemizja+

Mam kuzyna ma 25 lat, może nie jest mega przystojniakiem (nie jest też szpetny) jest bardzo wartościowym człowiekiem i nie może znaleźć sobie dziewczyny. Wiem, że bardzo z tego powodu cierpi. Nie jest jakimś nudziarzem siedzącym non stop w domu przed tv albo kompem, chodzi na imprezy, studiuje, poznaje nowych ludzi ale ciągle dostaje kosza od kobiet. Wiem, że nikt tak jak on nie zasłużył na głęboką, prawdziwą miłość. Dziewczyny dlaczego ignorujecie takie perełki a zamiast tego bierzecie sobie takich, którzy później was zdradzają, okłamują albo biją? Cholernie mi go szkoda bo mam wrażenie, że powoli zaczyna wpadać przez to w depresję :( zastanawiam się już czy nie zacząć bawić się w swatkę ale boję się, że mogę tym więcej złego zrobić niż dobrego.

Gość dz ia ra
jesteś rodziną a opinia rodziny nie jest mariodajna

Gość +artemizja+
jestem rodziną ale także przyjaciółką, moja opinia jest miarodajna bo sam mówił mi o tym co czuje.

Gość złośliwa samica 30
Weź sie za NIego i już.

ta mówił o tym co czuje :O tylko nie chodzisz z nim pewnie na te wszystkie imprezy i znasz go jednak z innej strony + dużo pkt. za to że jest nawet fajnym kuzynem więc nie masz całego obrazu sytuacji

Gość złośliwa samica 30
:O nie doczytałam ze rodzina :O sorki

Gość +artemizja+
ale jak??? co mam zrobić?

Gość dz ia ra
co czuje to się można i bez gadania domyślać chodzi o to że może wcale nie jest taki wartościowy...a może i jest...ale właśnie jest nudny...chociąz Ty uważasz że nie

Gość +artemizja+
byłam z nim na paru imprezach i widziałam jak podchodził do dziewczyn i zagadywał, nie stał w koncie jak kołek a i tak zawsze dostaje kosza :(

Gość złośliwa samica 30
Dziara🌼

Gość +artemizja+
dziara a ty to wiesz czy ktoś czy ktoś jest wartościowy czy nie bez poznania tego kogoś :o

Gość ofe rma
każdy dostaje od życia to na co zasługuje. nie mniej, nie więcej. widać nie jest taki fajny jak ci się wydaje. nie myślisz chyba że kobiety wbrew własnym chęciom go spławiają.

Gość pod znakiem zapytania
bo kobiety dążą za tymi co swiecą na codzien tzn co są błyskotliwi tylko nie wiedza czestoz ze są tu i tam tac, przed tą panienką i przed tamtą.... kiedy kobieta już jest starsza docenia tych, spokojnych, realnie myślączych męzczyzn, tych dla których rodzina jest najważniejsza.... a ci błyskotliwi to zazwyczaj znudzeni swoim związkiem i podązają z innymi panienkami, wtedy otwierają sie panienkom oczka

Gość +artemizja+
itsOnly on wcale nie szuka lalki barbi.

Gość +artemizja+
kuzyn ma kumpla, który codziennie pakuje na siłowni i ma niezłe gadane no i na każdej imprezie wyrywa inną dziewczynę, ma branie jak mało który a dziewczyny które na niego lecą zdają sobie sprawę, że są pannami na jedną noc, tylko, że każda chyba myśli, że będzie tą ostanią :o

Gość dz ia ra
"każdy dostaje od życia to na co zasługuje. nie mniej, nie więcej." taka kategoria jak zasługiwanie nie istnieje w tych sprawach

no to mozesz dac mi jego telefon haha ;) zartowalam tak serio jak jest inteligenty ,na duzo walorow wewnetrzynych to napewno znajdzie sobie kogos ,nie od dzis wiaodmo ze obie plcie zwracaja uwage na wyglad a potem oceniaja charakter i takie tam wiec zapewne nie wygkada zbyt ciekawie :)

Gość dz ia ra
taa a jak kiedyś miałem takie ładne sznyty to nikt tego nie docenił

Gość +artemizja+
"każdy dostaje od życia to na co zasługuje. nie mniej, nie więcej." Większej bzdury nie czytałam, od kiedy to życie jest sprawiedliwe? czyli co, mam powiedzieć kupeli, której dziecko choruje na raka, że sobie na to zasłużyło? :o

Gość LaleczkaKoteczka
A ja nie zartuje: dawaj telefon :p

Gość złośliwa samica 30
Może paskuda jest z Niego?Musi byc cos nie tak z Nim.

Gość +artemizja+
laleczka a skąd jesteś? :)

Gość +artemizja+
Jarek on ma naprawdę niezłą furę :)

Gość kasaaaaa
Dokładnie,polskie dziewczyny sa coraz gorsze i gustuja w tepakach z kasą i furą.Szkoda gadac.

a wiecie co ja mysle? arte cos tam (nie chce mi sie spr jak dokladnie sie pisze hehe) jest tym niby kuzynem ale podaje sie za inna osobe gdyz sie wstydzi ,byc moze sie myle ale mam takie przeczucie :) Uroda-rzecz wzgledna ,kazdmu co innego sie podoba wiec chyba nie mozmy napisac ze ktos jest paskudny ,kazdy jest ladny na swoj sposob :)

Gość ofe rma
"Większej bzdury nie czytałam, od kiedy to życie jest sprawiedliwe? czyli co, mam powiedzieć kupeli, której dziecko choruje na raka, że sobie na to zasłużyło?" nie dramatyzuj. choroba nie jest zależna od naszych działań a podrywanie lasek na imprezach tak. to dwie różne kategorie.

nie wszytskie dziewuchy sa blaharami a juz napewno nie zalezy to od tego czy to polka czy jakas inna ,JAruś masz dosc plytkie myslenie :) JA np nie lece ani na fure ani kase a na intelekt ladne oczka i zadbane dlonie .

Gość i tak Cię lubię
szkoda, dla mnie za młody , niech dalej się marnuje aż trafi na swoją :)