Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +artemizja+

dlaczego wartościowi faceci są bez szans???

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
to bylo do mexx

a jak facet jest prawiczkiem--->haha no toś mnie rozbawiles z tymi rozbieranymi randkami ,bynajmniej nie umawiam sie na takie a gdzie widzalam meskie skarby to hmmm... byly to bardzo dziwne i zabawne sytuacje ,wszak w akademiku sie pomieszkiwalo a tam nie trudno jest zobaczyc latajacego na golasa po korytarzu studencika :) Kolegow tez mam dosc liberalnych:) Odnosnie tego ze jestem przebojowa to..hmmm no nie wiem ,nie mnie na ten temak sie wyowiadac przecie nie bede sama siebie reklamowala i przedstawiala w super relatywach wszak to nie przystoi ...co o tym ludzie powiedza ;)

nie no to spoko ;) sympatyczna jestes mexx. myslalam, ze moze jestes kolejna "dziewica" jak moja kolezanka, ktora miala w miare duzo chlopakow i sama mi mowila, ze na seks jeszcze nie jest gotowa, ale lubi petting nago :classic_cool:

Gość pewnie przegrywa
a czy fajny ze mnie facet? mam nadzieję i wierzę, że tak. na pewno bardzo oryginalny, idąc ulicą raczej nie spotykasz wielu, którzy są do mnie w jakikolwiek sposób podobni. i w sumie to w sobie lubię, dobrze, że udało mi się odkryć tyle zalet w niby przeciętnej osobie, a co więcej, byłem nią ja sam ;) twojemu kuzynowi polecam to samo. trudne, ale wykonalne.

wstyd przyznac ale brata cudo tez widzialam ale to nie to ze podgladalam ale tak niechcacy wyszlo :) no ok nie bede sciamniac a pewnie ze podgladalam jak sie kapal podgadalam przez dziurke od klucza a jak spal to chodzilam do jego pokoju i pod kolderke zagladalam haha ;) :P taki tam zboczuch ze mnie jest ...

niestety ale musze sie z Toba Jaruś zgodzic żem ja stara ,choc o ja nieszczesna robie to z wielka niechecia :/ Pocieszam sie faktem ze tyś starszy ode mnie ,pomarszczony ,wylinialy i wogole beeee a jak facet jest prawiczkiem---> dzieki za komplement choc wolalabym zebys mi napisal zem ja stara ,arogancka upierdliwa bezczelna pudernica ;)

Gość kolorowa37
no widzisz na imprezach laski wyrywaja pakerzy to może niech kuzyn poszuka w bibliotece hahahahahahaha

Gość +artemizja+
pewnie przegrywa na czym polega twoja oryginalność?

oczywiscie jakby ktos nie bardzo kontaktowal :ten wywod z bratem ze podgladam bym niewinnym zarcikiem :) jacek-hehe widzisz nie mam jakis zboczonych zapedow i nad tym sie nie zastanawialam podobal czy niepodobal jest mi to eweidentnie obojetne :)

no jak nie jak tak,ale nie martw sie Jaruś troche kasy dobry chirurg i bedziesz jak swieze miesko takie gladziutkie i milusie :) Na pocieszenie moge przytluc bomi sie Ciebie szkoda zrobilo : tuli tuli tuli tuli... tylko sie odchyl bo jesce niechcacy Cie udusze swoim wielkim pazdziochem ;) :P

mexx nie dawaj mu sie :classic_cool: badz dzielna :p

ale ja sie jemu wcale nie daje hehe ;) poprostu co ja zrobie ze ze mnie jest taka wrazliwa czula i wspolczujaca dziewuszka ,chcalam go tylko pocieszyc zeby nie martwil sie ze jest taki pomarszczony :) ;) :P

ale ty milutka i zabawna jestes i charakterek tez masz

dzieki a ze milutka i fajniutka to wiem ,co ja zrobie ze ze mnie jest taki dobry dzieciak haha ale ty chlopiec nie bajeruj ,nie jestem naiwna ;)

odrazu tam bajeruje;)

Gość gra gitara
Ja jestem z Dolnego Śląska. A w istnienie takich cudów natury, jak Twój kuzyn, to już tracę wiarę. No chyba że zajęci, ale tych nie ruszam. :O

nie przesadzaj, ze odrazu w wyrku;)

w sumie racja nie odarzu do wyra za wysoki poziom ale tak w kibelku szybki numerek to pwnie tak hehe ;) a tak serio to skad jestes? bynajmniej nic nie sugereuje czy cos w tym stylu a pytam ze zwyklej babskiej ciekawosci :)

tego to nie powiem:P

no sie trudno mowi i zyje dalej ale bynajmniej nie chodzilo mi o dokladna nazwe miasta ,adres nr domu hehe a raczej tak mniej wiecej no polnoc polodnie wschod zachod ewentualnie jak ktos woli gora dol lewo prawo hehe :) ale jak nie to nie nie nalegam nie no nalegam powiedz bo Cie znajde i w ciemnje uliczce udusze ;) zartowalam :)

nie powiem ci tego zeby nie wyszlo kim jestem bo wstydze sie ze tu pisze i ze mam takie poglady i ze w ogole jeszcze tego nie robilem, bo prawie nikomu tego nie powiedzialem. ogolnie uwazam, ze moje poglady to obciach sa debilne, ale nie umiem sie od nich uwolnic:P

dobranoc

a jak facet, posluchaj mojej rady, bo na mlodziaka mi wygladasz :p facetem nie staniesz sie jak zaliczysz panienke, tylko jak przestaniesz sie swoich pogladow wstydzic i bedziesz potrafil je obronic a jak kobieta pyta, to nie stawiaj jej w niezrecznej sytuacji

o maj gad ,jak ma wyjsc? przecie tutaj tylu ludzi siedzi z ronych miast ze nie da sie rozpoznac kogos po pogladach czy po tym w jakiej czesci kraju mieszka ...no chyba ze podasz imie nazwisko i adres no ale jak chcesz pa

jak ma olbrzymie cisnienie na zwiazek to proponuje zastosować przepis z sygnaturki Jarka 84..działa....a jak chce n a cale życie to niech nie szuka sama go znajdzie..w sumie jakaś ciota z niego, 25 lat i nic z zadna ? może ma ogromne wymagania ?

21 lat mam

wiem ze masz 21 lat :) wujek jarek ?a feee jakbym byla nie wiem jak zdesperowana nigdy na niego bym nie poleciala wolalabym juz zostac zakonnica do konca zycia :)amen