Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +artemizja+

dlaczego wartościowi faceci są bez szans???

Polecane posty

ja mam znajomego.....jest bierny wobec kobiet i lekko niesmiały, ale jest tak interesującym człowiekiem, że baby same za nim łażą w duzych ilościach:D więc może ten facet nie jest aż tak interesujący, a może nie ma takiego szczęscia, żeby siebie pokazać, bo żeby się kims zainteresować to przecież trzeba pozznać nieco;)

frk, to chyba stosujemy podobną technikę, z tym, że ja o tej mojej nieśmiałości mówię przed pójściem do łóżka, za to po agresywnym podrywaniu obiektu :D:D:D Rozśmieszenie drugiego człowieka to w sumie calkiem niezla metoda na zainteresowanie go sobą ;)

Przecież sama napisałaś, ze Twój znajomy jest interesujący. Zatem intryguje. Rzecz była o kimś kto nie intryguje, pomimo zalet.

Rzeczywiście rozśmieszanie jest dobrą metodą. Ale nie o samą metodę chodzi ale nas samych. Czy rozsmieszamy bo lubimy, bo tacy jesteśmy, czy robimy to z czystej premedytacji. Kto w połowie mądry i w połowie uczciwy, wykorzysta swoje zalety dla obopólnej korzyści. Ale te kity o nieśmiałości to uwielbiam wstawiać :D

nie intryguje mimo zalet, hmm, to cięzka sprawa. Znam też jednego bajeranta, co się potrafi lasnować, a w środku nuuuudy. Chyba jednak lepiej mieć zalety, a popracować nad siłą przebicia:)

rozśmieszanie z czystej premedytacji na dłuższą metę nie zdaje egzaminu. Ja lubię rozśmieszać moich znajomych niezależnie od płci, bo jestem estetką :D Ludzie uśmiechnięci czy roześmiani są ładniejsi ;)

Gość Dariusz78
Wiesz wydaje mi się, że po prostu z głupoty. Kobiety zawsze bardziej wolały twardzieli czy brutali - lubią się widocznie czuć niebezpiecznie, an do tego jaki to tajemniczy przez to związek - nigdy nie wiadomo co sie stanie, czy coś w nim nie wybuchnie! Póżniej dopiero przeglądają na oczy i płaczą. Szkoda gadać, głupota i jeszcze raz głupota!!

jassne, zaraz padnie stwierdzenie, że najlepszy to damski bokser :D:D:D a g..prawda, żadni tam brutale, tylko faceci interesujący, z błyskiem w oku, z umiejętnością prowadzenia rozmowy z kobieta bez zapadania sie pod ziemię po każdym slowie...echhh, rozmarzyłam się :D

Wartościowi faceci są rozszarpywani na pniu i zazdrośni strzeżeni przed okiem ludzkim. Faceci, którzy tylko myslą, że są wartościowi, najczęściej sa bez szans - przynajmniej na dłuższą metę...

Dariusz78 bo cham i brutal bywa często o niebo ciekawszy od takich ciepłych kluchów, do ktorych zalicza sie zapewne bohater tematu

Gość orzeł czy reszka
Samce z charakterem zapładniają, a ciepłe kluchy wychowują ich potomstwo. Więc dla każdego coś się znajdzie :classic_cool:

Ja lubię rozśmieszać moich znajomych niezależnie od płci, bo jestem estetką Pięknie powiedziane :)

Gość za siedmioma gorami...
tam gdzie komiczne tam i nefrytowakotka :o

Gość za siedmioma gorami...
chciałam zostać podszywaczkom ale nie jem kupy i mnie nie przyjęli :(

boże....tak trudno pojąć, że komiczne jest na wiekszości topów:P, są to topy na których dużo się pisze, powiedzmy "topy dnia"..:P(ale nie dlatego, że komiczne tam siedzi, choć trzeba przyznać, że potrafi wątek rozruszac, a raczej skierować w inną, czyt. swoją stornę:P)...:D no więc sa to topy na które zagląda większośc ludzi, którzy bawią się na forum, więc równie dobrze mozna powiedzieć, gdzie kotka, tak frk, gdzie frk tam komiczne i tak bez końca:P

"To kobiety wola zakochiwac sie w facecie o wiele ciekawszym" nie mozna woleć sie w kims zakochiwać - o tym decyduja emocje

Logika na Kafeterii jest piętnowana jako zachowanie chamskie i szowinistyczne :classic_cool: wiele ryzykujesz :D