Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +artemizja+

dlaczego wartościowi faceci są bez szans???

Polecane posty

Gość +artemizja+
on nie szuka dupy na jedną noc, równie dobrze mógłby chodzić do burdelu, tylko kobiety na całe życie.

Gość złośliwa samica 30
No jak Ciebie słucha to sie nie dziwie ze jest sam:O

no co?zuwaz ze mezczyzni pracujacy fizycznie maja brzydkie ,szorstkie dlonie nie wspomne juz o paznokciach .Zreszta Ci ktorzy pracuja umyslowo to tez jakos specjalnie nie dbaja o nie ,niestety ... :( Nie chodzi mio to zeby chodzili do kosmetyczki i nakladali jakies maseczki i takie tam pierdoly ale bez orzesady ...bardzo rzadko jest spotkac faceta ktory ma zadbane dlonie :(

Gość lucie to majo proplemy
🖐️

Gość +artemizja+
złośliwa :o

Gość dz ia ra
to już wiem dlaczego bo mam poobgryzane do krwi palce

Gość złośliwa samica 30
no co znowu:O Ciągle Mu mówisz ze jest taaaaaaaaaaki cudny.Wiec wydziwia,a moze Ty jesteś ciągle obok niego i kobiety myslą ze jestescie parą :O

Gość +artemizja+
nie jestem ciągle koło niego, mieszkamy od siebie dość daleko ale są jeszcze telefony i internet więc jestem na bieżąco z jego życiem osobistym.

Gość +artemizja+
nigdy nie zauważyłam u niego brudu za pazurami więc chyba nie chodzi o ręce :)

Gość ramaja81
hm czy 2 lata różnicy to dużo? jak dziewczyna jest starsza..... daj mi go... ja się nim zajmę. i nie dam mu kosza. POWAżNIE NIE WSZYSTKIE LECą NA KASE I FURY..............

wyobraz sobie ze znam kilku facetw ktory maja zadbane dlonie iwcale nie sa ciotami a wrecz przeciwnie sa bardzo pociagajacy i mescy.

Gość jarek układa kafelki za
granicą żeby sobie w końcu samochód kupić, bo chce wreszcie dziewictwo stracić :classic_cool:

Gość +artemizja+
Jarek nie przesadzaj, mój facet nawet prawka nie ma a jestem z nim od ponad roku :o

Gość złośliwa samica 30
a ja wygrałem życie---->:D:D:D CAłkiem Ci do twarzy ze złością

Gość +artemizja+
ramaja a skąd jesteś?

O maj gad ... za to ty JAruś jestes bardzo męski -facet siedzacy non stop na forum i obrazajacy wszytskich na okolo musi byc naprawde bardzo interesujaca istota a nie wspomne juz o pozycji spolecznej,koncie w banku,poczucia wlasnej wartosci no i oczywiscie musisz byc strasznie przystojny i olegany przez kobiety skoro tak sie Nam tu zalisz :)

Gość +artemizja+
ciotowaty? znaczy jaki?

Gość ramaja81
podaj województwo, to powiem czy duża nas dzieli odległość...

Gość +artemizja+
dolny śląsk

jarek-->pisze ze sie zalisz bo te Twoje docinki sa spowodowane jakims zalem do kobiet byc moze swiata ,nie wiem... a ja wygralem zycie-->nie klamie ,uroda to pojecie wzgledne ,kazdemu co innego sie podoba ,zreszta nie wszytskie kobiety leca na facetow ktorzy przypominaja modelow :)

Gość +artemizja+
enamorada tego to nie wiem, napewno nie rzuca się na dziewczyny z łapami i jęzorem na wierzchu :)

Gość ramaja81
to min 700 km:((((

Gość wartosciowy facet
pewnie jest ale nie potrafi mówiąc wprost sprzedać sie tzn nie ma dobrego gadanego jest niesmiały itd cholera skąd tacy sie biorą a moje koleznki ciagle wolne i tak samo narzekaja czasem słuchac nie idzie wniosek musi sie bardziej uwarznie rozglądać bo swiat jest pełen kobietek wolnych wartosciowych wykształconych itd

"CAłkiem Ci do twarzy ze złością" brakuje tylko ryżowego kapelusza :O ",kazdemu co innego sie podoba" to zajrzyj do socjobiologi czy psychologi ewolucyjnej :classic_cool: 🖐️ są standardy ładne brzydkie atrakcyjne nieatrakcyjne pożądane niepożądane i się skichasz a tego nie przeskoczysz :D "zreszta nie wszytskie kobiety leca na facetow ktorzy przypominaja modelow" na modeli może nie... ale na nieatrakcyjnych na pewno też nie :P

Gość +artemizja+
siemens ---> wystarczy, że nie ma wyglądu modela i nie jest macho, poza tym nie wiem, może faktycznie nie jestem obiektywna ale mam parę lat na karku i sporo doświadczenia z ludźmi i stwierdzam, że to wartościowy facet.

Jaruś wmawiaj sobie ja ci nie bronie tego :) Ty sie z Nas nabijasz a my jak to czytamy to placzemy ze smiechu ,żeś taki biedny zakompleksiony ,probujesz cos udowodnic tymi docinakmi ale niestety jesli o mnie chodzi to nie dzialaja na mnie,sa żalosne i swiadcza o Twoim nikim poczuciu wartosci. Odnosnie tego ze na twarz nie narzekasz,wiesz...pisac sobie mozesz a w rzeczywistosci moze bys troche inaczej :) a pozatym oprocz twarzy liczy sie jesce cos innego a mianowicie :inteligencja ,polot,madrosc .Jesli i nawet twarz masz ok ale inteligencja nie grzeszysz to wiesz...nie chce obrazac ale tak na dluzsza mete zadna sie Toba nie zainteresuje no chyba jak to napisales :blachara jakas i to tylko wtedy kiedy bedziesz mial gruba kase :)