Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna grubaskaa

Czy grubaska ma szanse na zwiazek z atrakcyjnym zaradnym mezczyzna ?

Polecane posty

Od dawna siedze tu na kafe i co czytam to glos mi sie jezy na glowie :-o Moim zdaniem grubaski maja takie same szanse u mezczyzn z klasa poniewaz jak mezczyzna ma klase to nie patrzy tylko przez pryzmat wygladu i nie wybiera tylko kiczowatego tandetniego plastiku :-p Dlatego jestem pewna, że u mezczyzn z klasa bardziej kobiece dziewczyny maja wieksze szanse niz puste wytapetowane tipsiary ze slownictwem prosto z rynsztoku :-p

Największa hipokryzja u tucznikaów? Określenie "bardziej kobiece kształty" :o

bardziej kobiece ksztalty to sa wlasnie panie puszyste czy to ci sie podoba czy nie :-p a moze kobiece sa skora i kosci ? wez sie nie odzywaj matole :-o

przechodzisz ze skrajnosci w skrajnosc. wieksze szanse niz tipsiary wtapetowane i niz grubaski maja normalne zadbane dziewczny. po prostu.

Gość Pusia to znowu ty
??? Wymysl coś nowego. :o

a wy co się tipsów znowu qrna uczepiliście?- macie cos przeciwko zadbanym dłoniom?:>

>> bardziej kobiece ksztalty to sa wlasnie panie puszyste Bo ty byś tak chciała? :D :D Buhehehehe sie tucznik unosi :o

dlaczego ktos myli mnie z jakas pusia ? wymyslcie cos lepszego a poza tym to nic nie wnosi do dyskusji tipsiary lepsze ? w ktorym miejscu ? ani ziemniakow nie obiora, ani nie zmyja naczyn bo sie paznokietki odkleja :-o zalosne wieszaki :-o

poniewaz jak mezczyzna ma klase to nie patrzy tylko przez pryzmat wygladu i nie wybiera tylko kiczowatego tandetniego plastiku jakiego plastiku??? weź sobie otwórz stronę z aktorkami z lat 40, 50, wtedy nie pakowano siliconu w piersi ale jakoś zdecydowana większość to były kobiety szczupłe nawet MM która miała tu i ówdzie nieco sadełka była szczupła w tym sensie, ze miała RZECZYWIŚCIE KOBIECE KSZTAŁTY prowokatorze :D

Gość szewczyk burczymucha
co to znaczy 'zaradnym'?

Gość Companero aleś ty
niekumaty, sam sie unosisz bo nie dostrzegasz, ze to prowokacja. Oj, jakie z ciebie jajo. :o

Gość Naprawdę rozbawiasz
mnie Pusiu, taki topic w sam raz na leniwe popołudnie. :p

Gość klementynka z drzewka
no,i to jest wlasnie to czego nie lubie-gruba zaniedbana laska uwaza sie za gwiazde i mysli ze poleci na nia kazdy facet i dla kazdego bedzie obiektem westchnien jej tluszcz i podwojny podbrodek..Otoz nie!!! Jak swiat swiatem mezczyzni to wzrokowce i chca miec zadbana,szczupla kobiete a nie kaszalota!!!! A Ty dziewczyno idz na jakis aerobik spalic ten tluszcz a potem miej wymagania co do facetow.

atrakcyjna grubaska- przyznaj że w życiu nie doświadczyłas wizyty u kosmetyczki, zapewne obgryzasz paznokcie:/ poczytaj co nieco na ten temat chociaż:/

Gość Założę sie że ta cala Pusia
wcale nie jest gruba. :p

Gość nienaoliwiona laskaaaa
takie laski jak Ty mnie naprawde wkurzaja!! myslisz ze co jak ktos jest szczuply,zadbany to nie umie garkow zmywac bo sie pazury okleja?Alez jad z Ciebie bije,Ty nienawidzisz szczuplych bo im zwyczajnie zazdroscisz bo Ciebie nikt nie chce!! Zaradnego faceta chcesz-smieszna jestes-sama idz do robooty leniwa babo zraca wszystko co sie da zezrec!!!

Gość A ty Companero uważaj
żebyś znów sie nie dał podejśc jakiejś "Marzence". :p

wlasnie mezczyzna z klasa chce miec piekna kobiete,nie widzialas tego idiotko? ladna kobieta jest wizytowka faceta,ktory chcialby sie z kaszalotem pokazywac?hahahahah

Ja jestem atrakcyjny i zaradny i stwierdzam, że grubaska raczej nie miałaby u mnie szans.

no pewnie ze by nie miala,nic dziwnego-ja mam bardzo przytojnego faceta i wiem ze jakbym wazyla 20 kg wiecej to raczej bym go nie pociagala-i slusznie:classic_cool:.Ale moj facet wie ze ja do takiego stanu nigdy sie nie doprowadze,po prostu,nie jestem idiotka.

odpowiedz na pytanie : może i ma, ale znikome !! Kobiece kształty to kobiece kształty, nie otyłość, nie tłuszcz, nie wylewający się brzuch :O Kobiece kształty to ładne piersi, wcięcie w talii, bioderka, a nie tluszcz!! To jest wlasnie cecha osob GRUBYCH, ze szczuple osoby są tandetne, plastikowe i sztyczne :O Kiedyś broniłam GRUBASÓW, pouczałam na kafe ze nie mozna nazywać ich GRUBYMI bo to ich obraża, ale skoro GRUBi obrażają szczupłych to czemu szczupli nie mogą przezywać GRUBYCH ??? nie rozumiem :O acha, i żeby nie było, nie jestem chudą osobą

Gość cerise
popatrz np na pirce brosmana i jego zone. Paskudny wieloryb a jednak z nia jest. Z tym ze "jak ja brał" to szczuplejsza była :p

Gość Te laskaaaa
a ty nie wyczuwasz prowokacji?

Gość u atrakcyjnego misiowatego
faceta z bmi powyzej 25 na pewno

wlasnie-byla szczuplejsza,poza tym widocznie musi naprawde byc zajebista w lozku,innego powodu nie widze ze z nia jest...