Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhm yhm yhm

Oglądacie teraz Milonerów?? ta dziewczyna jest podstawiona!

Polecane posty

Gość chaszcze
Tak, znalam odpowiedz na wszystkie pytania oprocz pytania o Kake.

Gość pewnie że banalnie
ja tez odpowiedziałabym na wszystkie oprócz kaki

Gość a ja znalam i odpowiedz zkaka

Gość ja nie odpowiedzialam
na ta skore rekina i o tym kaka reszta banalna ten gosc co na poczatku gral mial trudniejsze pierwsze pytanie niz ona wiekszosc...

Gość chaszcze
Dziwne bylo tez to, ze przeczytala chlopakowi nazwisko Kaki i on nie udzielil odpowiedzi i nagle powiedzial? Ricardo Izecson??? To Kaka. Przeciez wiedzial od poczatku, ze chodzi o Ricarda Izecsona.

ten koles pewnie przed kompem siedzial i wygooglowal odpowiedz, wiec sie nie dziwie ze odpowiedzial po namysle

Gość patta
to po co miałby z siebie robić debila i udawać na początku że nie wie?przecież był niby podstawiony, mógł odrazu odpowiedzieć.Albo w ogóle nie odpowiadać, przecieżi ona była podstawiona, poradziłaby sobie bez tego...może po prostu nie zrozumiał za pierwszym razem??jezzzu, ale wy się doszukujecie.Widzę że na kafeterii samych milionerów mamy.Nie zaprzeczam że też na prawie wszystkie pytania znałam odpowiedź, ale nie wiem czy na jej miejscu bym tak ryzykowała.To że znamy odp to chyba dobrze, nie?Po coś w końcu tyle lat się edukujemy.Mądra dziewczyna i tyle

Gość chaszcze
Dziwne bylo tez to, ze Urbanski powtorzyl jej odpowiedzi, aby mogla poprawnie je przeczytac. Nigdy czegos takiego nie robil...

Gość pytanie byly latwe
ale niech odpowiedzi beda choc troche realne:o Nawet ja je Urbanski czytal to sie smial:o z tym mostkiem, pomostem.. Ale najlepsze bylo: Co rysuja zakochani na drzewie?a) przebity mozg b) rozdarta watroba c)serce przebite strzala czy cos w tym stylu:P ale itak czy siak banalne

Gość chaszcze
Ale ona nie ryzykowala, bo znala odp. na wszystkie pytania, bo byly banalne. Wejdz na forum Milionerow. Wiekszosc uwaza, ze cos bylo nie tak, zarowno w jej zachowaniu, zachowaniu jej matki, Huberta i w pytaniach. Skoro tylu osobom cos nie gra, to chyba musi byc cos na rzeczy..?

dziewczyna po prostu miala latwe pytania, niczego sie w tym nie doszukuje i gratuluje jej ;)

Gość patta
była dziwna,fakt.Ale znam wiele takich dziwologów, więc już nic mnie nie dziwi:)A wiesz ile ja razy słyszałam że zakłady lotto też są ustawiane??Jakby odpadła na łatwym pytaniu, a ostatnio dużo odpadało na pytaniach o poziomie szkoły specjalnej, to nie byłoby nic dziwnego, nie?

Gość yhm yhm yhm
mnie jeszcze dziwiło, że hubert ani razu jej nie podpuszcvzał, nie pytał czy jest pewna itp, zdecydowanie dziwne to bylo. A pani wczoraj miala kilka naprawde trudnych pytan, a przeciez nie kazdy wie co to jest anagram.

Gość patta
nie każdy wie co to jest anagram?heheh, ale znacie nazwiska jakiś piłkarzy czy odmianę drzewcy? juz nawet nie tzrena znać tego pojęcia, wystarczyło spojrzeć na wyrazy.dla mnie właśnie to pytanie bylo banalne, i banalne było z chupą(chuppą)

Gość chaszcze
No bo w lotto tez kombinuja:D NIe pamietasz afery sprzed lat? Kulki z totalizatora wybierala dziewczynka, niby wybrana przypadkowo z publicznosci, ktora w pewnym momencie powiedziala:" NIe ma juz cieplych pileczek" lub Nie moge znalezc cieplej pileczkii", nie pamietam dokladnie. I co , to tez nie bylo oszustwo?:D Albo afera z podstawiana kobieta w teleterniuja z cenami, nie pamietam nazwy.

Gość chaszcze
Jesli chodzi o anagram, to baba sie zblaznila, bo nie wiedzac nawet co to anagram, mozna bylo to wywnioskowac analizujac po kolei wyrazy.

Gość a co do pytania o anagram....
"Od kilkudziesieciu lat rozwiazuje rozne drobne formy szaradziarskie,m.in.anagramy.Nie zdarzylo mi sie nigdy,aby w sklad nowego slowa nie wchodzily wszystkie litery ze slowa bazowego.Jestem pewna,ze w dzisiejszych "Milionerach" popelniono kardynalny blad.W pytaniu za 500.000zl w ogole nie bylo poprawnej odpowiedzi.Tej sympatycznej Pani nalezy sie ta kwota,a moze i milion,bo miala na niego szanse.Pozdrawiam tych,ktorzy tak samo mysla". wypowiedz osoby z forum Milionerow.. Dla mnei tez to pyt. bylo dziwne. Niby wiedzialam, co to anagram...ale z taką formą, nigdy sie nie spotkalam.

Gość moim zdaniem latwiejsze
byly pytania tej grubej od anagramu, niz tej mlodej (ale tej mlodej to tez niezbyt trudne) :P No nic, zmobilizowalo mnie to do tego, zeby wyslac sms zgloszeniowy :) trzymajcie kciuki za mnie, to Was pozdrowie, jak juz bede siedziala u Huberta na taboreciku :P

no i właśnie może dlatego były takie łatwe (dosłownie jak budowa cepa), żeby kilka osób się zmobilizowało i wysłało smsy zgłoszeniowe; ot, cała filozofia

Gość moim zdaniem latwiejsze
no, i wyszlo na to, ze napedzam TVN-owi kase :P ale jeszcze sie odegram i jako pierwsza Polka wygram ten mln, zobaczycie :P

Gość in 2 u
kto nie wiedzial ze drzewce mają liczbe pojedyncza??? przeciez na drzewcu wisi flaga! jest jeden drzewiec! jak mozna nie wiedziec? miala banalne puytania!!!

Gość degregoilada
moj 12 letni syn odpowiadal na pytania razem z nia i znał odpowiedz na wszystkie nawet z kaką :P no ale on sie interesuje piłka nozna :)

Gość in 2 u
Dziewczyna może i była inteligentna, ale nie miała okazji popisać się intelektem w Milionerach, bo pytania miała śmiesznie łatwe. Coś musi w tym być...Moja siostra 15 letnia znała odpowiedzi na każde pytanie. KAżDE!!!!!

Gość agus8-023
to zapierdalać do milionerów a nie siedzieć na kafeterii!!:Djak są za trudne pytania, to źle i już jest coś nie tak, bo takie trudne,a gracz znał odpowiedź.Jak łatwe, to też źle.kiedy będzie ok?Wy nie wiecie że ona mogła nad jednym pytaniem nawet godzinę się zastanawiac?Producenci skaracają czas namysłu do minimum, bo inaczej tydzieńby jeden program trwał

Gość ramoooona
ale zastanawiajace jest to, ze osoby grajace przed ta dziewczyna mialy naprawde trudne pytania!!

Oto Polska zazdrość i zawiść. Jak komuś się coś uda to każdy zamiast pogratulować, pochwalić to zaraz obmyśla spisek. Wiadomo udało jej się to musiała być podstawiona, mieć za łatwe pytania albo po prostu jest głupia i ma szczęście. Powiem wam tak - lubię Polskę bo to piękny kraj i ładne dziewczyny tu są w porównaniu do reszty europy ale mentalność to macie państwa Dulskich.