Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz zmeczona

jak zorganizowac czas

Polecane posty

Gość wciaz zmeczona
Nie no mi chodzi, ze tak bez zaplanowania z gory, jakbym sie pod praca zjawila i ciagnela do kina. To tak to nie. Ale sama to sobie pojde.

Gość kropka kolorowa
Kotko, masz rację. Ona będzie się bała wychylić poza wszelki schemat kolein. Ona nie umie, nie potrafi i co tu dużo gadać nie chce żyć inaczej. Boi się zmian wszelkich, boi się tych 3 chłopów których ma w domu. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie moment, że zacznie bać się siebie. Ale to będzie dla niej szczęśliwy moment, bo będzie to naczyło, że bedzie bliska "wybuchu" :-)

Gość tylko sobie
to idz wyluzuj, jak bedziesz wracac to kup winko i wieczor spedzcie romantycznie, bez gadania o sprzataniu, gotowaniu itp.

Gość autorko musze to wyznac
Moze jutro tak zrobie, jak zrobie wiecej do zarcia, tak zeby tylko odgrzac mozna. to jest naprawdę beznadziejne

Gość tylko sobie
mialam juz nie pisac bo i tak to nic nie da

Gość autorko musze to wyznac
moze jak wam sie nie chce isc do kina to wypozyczcie cos na dvd, polecam żony ze stepford heheh

Gość tylko sobie
a napisz prosze co takiego by sie stalo, gdybys jeden dzien odpuscila nie ugotowala nic i nie posprzatala czy co ty tam jeszcze robisz.. ukaraliby cie jakos???? zamkneli w komorce czy nie dali pieniedzy????????????????????

Gość kropka kolorowa
Dziewczyny. A mnie się wydaje, że cały ten topik to zwyczajna prowokacja i chyba w męskim wydaniu:D. Za dużo tu głupoty i braku kobiecego myślenia.... Ale to tylko moje zdanie...

Gość organizacja
wiesz co, jesteś głupsza, niż myślałam, co to znaczy, że nie pójdziesz, bo im musisz żarcia narobić na jutro? do cholery jasnej, dziewczyno jesteś zdrowo pieprznięta!!! a ja bym właśnie poszła dzisiaj, bez robienia im żarcia, a wieczorem, po pworocie walnęłabym się na łóżko, albo weszła do wanny, z mężem na przykład nie no, ręce opadają Ty się po prostu ich boisz, i w tym momencie myślę, że ta cała sprawa ma drugie dno nie wiem, może oni Cie zastraszają ale do jasnej cholery, Ty masz im żarcie zrobić, żebyś mogła sobie gdzieś pójść? a jak nie zrobisz, to co?

Gość wciaz zmeczona
mam swoje pieniadze :P Zarabiam tez ;) Nic by sie nie stalo. Ja sama wole zjesc w domu, niz gotowe. Wiec robie to tez dla siebie. jakby nie bylo dziecinstwo i czasy studenckie sie skonczyly. Jak moge myslec o powiekszaniu rodziny (czego zawsze pragnelam) jak sobie nie radze z organizacja pracy na codzien. Takie wielkie piekne slowa mowicie, a ja nie pamietam, zeby moj tato pomagal mojej mamie w czymkolwiek. A dawala jakos rade.

Gość wciaz zmeczona
dobra, najlepiej uznajmy to za prowokacje. Skoro jestem "glupsza niz ustawa przewiduje". Chyba nie umiem formulowac tekstu pisanego, bo troche mnie nie zrozumialyscie.

Gość organizacja
wiesz co Autorko szanowna, ja już nic nie piszę, ani nie czytam, bo rzygać za przeproszeniem się chce!! idz im służyć dalej, życzę szczęścia, a będzie Ci ono bardzo potrzebne

Gość a tam czepiacie sie
;) dba dziewczyna o męża o jego ojca i brata a wiec o jego rodzine i swoja teraz :P wy ją meczycie przeciez to dobrze o niej swiadczy, jest taka dobra uczynna czego wy od niej chcecie????????

Gość wciaz zmeczona
nie wiem, moze jestescie na tyle piekne i wspaniale i atrakcyjne, ze mozecie przebierac w mezczyznach jak w ulegalkach... A ja takie swoje braki chociaz inaczej chcialabym mojemu zrekompensowac :( Zaraz koniec pracy 🖐️

Tak dba, że wieczorem na pysk pada, obowiazku małzeńskiego nie wypełnia, mąż się dąsa, wiec dla swiętego spokoju ulega, potem sama źle się z tym czuje, nie ma satysfakcji, i tak dzień w dzień, spirala się nakręca, a co dalej??? Jak dziecko się pojawi,albo i wczesniej - jak dziewczyna w ciążę zajdzie? Moze sieskonczyć tragedią. Poroniłam prawie 4 m-ce temu, nie życzę nikomu tego ...

Gość tylko na słuzbe sie nadajesz
bo jestes brzydka, głupia i nie masz ochoty na seks, doskonała pomoc domowa

Gość tylko sobie
i jak, kotlety dla panow zrobione????? pewnie pierzesz w miednicy gacie tescia:O

Gość tylko sobie
i jak, kotlety dla panow zrobione????? pewnie pierzesz w miednicy gacie tescia:O

Gość chyba troche przesadzasz...
moja mama tez zajmowala sie swoja tesciowa (znaczy moja babcia). Chociaz teoretycznie to tato powinin robic albo ja. Wspolczulam jej, pomagalam jak moglam. Ale jednak nie potrafilabym tak. Podziwiam osoby, ktore sie umieja dla kogos poswiecic :)

Gość ciekawa bardzo
jak tam nasza sluguska????? bylas w tym kinie???????????

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
służy

Gość z tego co zrozumialam to
pracuje w Starostwie... wiec pewnie nie ma jej w domu :P

Gość a ja mialam tak
w starostiwe pewnie nie moze sie skupic na pracy, bo mysli, co dzis na obiad zrobi

Gość w starostwie nie trzeba
sie skupiac na pracy :P

Gość a ja mialam tak
to co???? w urzedach nic nie robia???? U mnie w gminie ciezko pracuja, zwlaszcza jak sie sesja zbliza:)

Gość a co ma praca w urzedach
wspolnego z sesja? :D

Gość sesja rady gminy

Gość przeciez nie wszyscy z urzedu
naleza do Rady Gminy :D

Gość sesja rady gminy
ale przeciez kazdy wydzial zazwyczaj pracuje nad jakas uchwala, potem na sesji sa sprawozdania z prac komisci, czytaja projekt itp. Jak nie wiesz, jak to wyglada w praktyce to sie nie wypowiadaj

Gość sesja rady gminy
radni tylko glosuja, moga miec zerowe pojecie. Cale prace przygotowawcze do sesji sa w rekach urzednikow.