Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka87aa

wydzielina z piersi? pomocy!

Polecane posty

Gość straszne
sorry stokrotka jesli cie przestraszylam i jesli z mojego powodu nie pojdziesz do lekarza do tymbardziej sorry

Gość stokrotka87aa
pójdę, pójdę..

Gość radze
ja też panikuję dlatego wiem jak to jest. ostatnio też mi mówiono o tym jaką to ja chorobę mogę mieć,bo inni mieli takie objawy.z duszą na ramieniu poszłam do lekarza a to zwykłe uczulenie. a "wmówiono" mi 3choroby(w tym 1 śmiertelną)

Gość straszne
radze ale przeciez ja jej mowie ze guz to ekstremalny przypadek, ona moze miec zwykla infekcje

Gość Malgolek 20
A masz normalne sutki?? Ja mam tzw wklesle, wciagniete. od zawsze tak mam, niestety nie wszyscy moga sie cieszyc wypuklymi. No a przez to,ze sutek jest wciagiety to mam taka bialo-zolta wydzieline. Slyszalam,ze to tzw pocenie sie sutka. Nie wiem czy to prawda. Ale jak bylam u ginekologa i on ogladal moje piersi to mowil,ze wszystko jest dobrze i,ze sa kobiety, ktore maja takie sutki jak ja i nie ma w tym nic dziwnego. Oczywiscie nie jestem lekarzem i nie wystawie Ci diagnozy. Dla wlasnego spokoju idz do ginekologa:)

Gość stokrotka87aa
Niestety, nie są wklęsłe... doczytałam się, że taka wydzielina pojawia się w przypadku torbieli włóknistych, to bardzo prawdopodobne, bo u mojej mamy też takiego wykryto...

Gość aaggaavip
cześć! stokrotka ja mam też taki problem więc jeżeli mi możesz powiedzieć co Ci lekarz powiedział będę bardzo wdzięczna

Gość stokrotka87aa
czesc aga :) szczerze to u lekarza jeszcze nie bylam, nabawilam sie jakiejs kontuzji kolana i na razie z tym sie mecze, nim dostane sie do lekarza, uplynie troche czasu.. Ostatnio zaobserwowalam nawet, ze te plamienia znikly, ale mimo wszystko planuje isc zrobic najpierw prywatnie badanie krwi na prolaktyne. I z tym wynikiem pojde do lekarza. Polecam..badanie kosztuje ok. 20 zl. Ja sie najbardziej przestraszylam tego gruczolaka przysadki mozgowej..dlatego planuje zrobic to badanie, ktore moze wiele wyjasnic... zycze duzo zdrowia:)

Gość do stokrotka i co ci
wyszlo? ja tez czasami mam cos takiego na sutkach ale na staniku nie. i jest to takie jakby zaschniete. takie malutkie. piersi mam takiej gruczolastej budowy raczej

Gość RoxanneYouDOntHaveToPullOnThat
moja droga, corka mojej znajomej miala torbiela w wieku 14 lat :)