Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady bloommmm

byle dziewczyny naszych mężow

Polecane posty

Gość lady bloommmm

czy tez interesuje was jakie byly milości naszych życiowych partnerów , ja jestem uczulona na punkcie bylej dziewczyny mojego męża bo dużo się nasłuchalam jaki to on byl zakochany

Gość olala olale
mój nic dobrego o nich nie mówi

Gość olala olale
dzięki temu wierzę że mój zimny drań został oswojony dopiero przez mnie ;D i to nie do końca, więc się musze starać... ;P

Gość lady bloommmm
moj też niewiele chyba ze ja sprowokuje ten temat , ale o tej jego rozpaczy po ich rozstaniu moglabym książkę napisać ,wiem od znajomych a zresztą i ja znam ,kilka razy sie spotkalysmy i zazwyczaj ocenialam jej wygląd , sposób wypowiadania się i ogolnie wszystko co znią się wiąze

Gość lady bloommmm
ciekawe jak jej wyznawal milosć bo zawsze twierdzil że ją kiedyś kochal a podobno pierwsza milosć nie rdzewieje

Gość stara miłość nie rdzewieje
takie jest powiedzenie :P i tak mi napisał mój ex w smsku i jeszcze nie mogę Cię zapomnieć, ciągle jesteś w moim sercu :( ale można przecież dobrać pannę młodą do sukienki :O

Gość mój ex małżonek
nmadal tęskni i nie pogodził się z tym że nie jesteśmy razem (12 lat) ma już nową rodzinę :O i nie piszę tego dlatego że jestem z tego powodu dumna, jest mi przykro bo wiem że on nigdy nie będzie szczęśliwy :((

znam byle dziewczyny mojego meza i raczej nie byly to wielkie milosci a przelotne zauroczenia. dawno sie poznalismy i wlasciwie oboje nie mamy bujnej przeszlosci. i moze to i lepiej ;)

Gość można dobrać pannę
młodą do sukienki dobry tekst i niestety często prawdziwy :O ludzie biorą ślub z różnych powodów niestety nie zawsze to jest miłość, a najgorsze jak jest to ucieczka bo nie mogą być z tym kogo kochają :(

Gość oswojenie niesie za sobą
ryzyko lez :((

Gość kajko i kokosz
moj byly tez mnie wspomnienia z rozrzewnieniem, co jego obecna doprowadza do szalu, najsmieszniejsze jest to, ze kloca sie o mnie, a mi to najzupelniej wszystko wisi, wiec sami nie wiedza, ze kloca sie o nic.

Gość zulllllka
No to kwestia, która spędza sen z powiek każdej z nas, ale hcyba to nei jest takie grozne, ale to chyba tez sprawa naszego podejscia, no zobacz http://www.netkobiety.pl/t782.html

Gość nie wiem co ma do tego podejśc
e kiedy dowiedujesz się po 2 latach że oni ze sobą sypiają :( i jeszcze na dowidzenia słyszysz że przez cały tan czas on o nikim immym nie myślał i jego jedynym marzeniem było wrócić do niej :( zrównał moje poczucie wartości z ziemią a teraz wiją sobie gniazdko i w dupie mają mnie i mój ból

Gość plumpla
ja miałam tak ze bedąc po slbie 5 lat jego była zaczeła się pojawiac pod moim domem po 11 latach od zerwania...za wszelką cenę próbowała nawiązac z nim kontakt. Była to jego pierwsza miłosc na której dotkliwie się zawiódł i przegrała ze mną na całej linii ;)

Gość lady bloommmm
wiem że mój mąz mnie kocha a ona jest problemem dla mnie , bo sama nie umiem jej wyrzucić z głowy , on mial kilka dziewczyn ale jakoś na tę jedną mam uczulenie ,może dlatego że wszyscy wyobrazali sobie ich na slubnym kobiercu a on za bardzo afiszowal się z tą swoją rozpaczą a tam mlody i glupi byl

Gość jeden_z_kwiatków
Ja mam taka jedną, której szczerze nienawidzę. Krwi mi napsuła, ale to historia na osobny wątek hehe. W każdym razie zorientowalam się juz, że każda kobieta ma w swoim życiu jakąś "burą sukę - byłą swojego faceta". Z całego tłumu dziewcząt ta jedna nigdy nie da nam spokojnie zsnąć hahaha

Tzn ze nie jestescie pewne swoich mezow?Ja nawet nie mysle o bylych dziewczynach mojego meza-i jeszcze jedno ciesze sie ze takie mial-tzn ze sie podobal i podoba kobietom:)Zazdrosc?Niepokoj-no dajcie spokoj-a gdzie zaufanie?W ogole nie wyobrazam sobie zycia w ktorym non stop mysli sie o BYLEJ-byla to byla-teraz jest z Toba i powinnas sie cieszyc i to pielegnowac. Pozatym po co rozmawiac o bylych?Chyba musi sie Wam bardzo nu7dzic skoro nie macie innych tematow:(

Gość jeden_z_kwiatków
...taki fajny temat się urwał....:)

Gość taka jedna......
czasami życie układa się nie tak jak byśmy chcieli...bywa że pierwszej miłości nigdy sie nie zapomina...i to jest prawda kochamy, chociaz nie możemy byc razem z ukochana osobą Wiem cos o tym....18 lat temu zakochałam się i kocham..z wzajemnością. Ale los chciał że nie jesteśmy razem. Oboje mamy rodziny, tęsknimy i cierpimy , ale zadne z nas nie chce ranić rodzin..tkwimy więc w tym zawieszeniu, wiedząc że nie będziemy szczęśliwi...już chyba nigdy. Jego żona wie o mnie...podobnie jak założycielka tematu bardzo interesuje się moim zyciem...i tym czy przypadkiem się nie spotykamy....a ja życzę jej szczęścia i chyba jej zazdroszczę. Nie rozbijam rodzin. Pozdrawiam 🖐️

Gość do taka jedna
a czego Ty jej zazdrościsz??? że jej mąż marzy i śni o innej kobiecie :O że może jak się z nią kocha i zamknie oczy to widzi kogoś innego :O to ja na miejscu tej żony wolała bym uschnąć z samotności albo sama bym sobie żyły przegryzła z rozpaczy gdybym się po kilku latach bycia z kimś o czymś takim dowiedziała :(( To jest gorsze niż zdrada z tabunem kurew :O

Gość taka jedna......
ona wiedziała o mnie od poczatku...więc to był jej wybór a czego jej zazdroszczę.....fajnego faceta , który jest gotów na wiele poświęceń żeby nie skrzywdzic rodziny. To wartosciowy człowiek ....docenia to, że ma kochajacą go żonę. A ona się zadręcza tym że kiedys byłam w jego życiu...podkreślam..BYŁAM..nie jestem.

Gość jeden_z_kwiatków
No to teraz bardzo trudny temat sie rozpoczął...

Gość no to....
Taka jedna... No to chyba musimy podać sobie rękę. U mnie sytuacja jest niemal identyczna... :((

Gość taka jedna......
więc podaję Ci rękę...🖐️... :D A jaka jest Twoja sytuacja?

Gość szamanka ze Zgierza
A ja świadomie nie weszłam w związek z wspaniałym facetem tylko dlatego,że wiedziałam,że on jeszcze pamięta o swojej byłej żonie (6 lat po rozwodzie i nadal mu nie przeszło). Ja go poznałam rok temu. Oszczędziłam sobie cierpień i zmarnowanego życia. Tzn. cierpiałam po rozstaniu ale to małe piko w porównaniu z tym, co bym czuła, gdybym się zaangażowała. Zdrowy związej można stworzyć tylko ze zdrowym emocjonalnie facetem pogodzonym ze swoją przeszłością.

Gość taka jedna......
Masz rację szamanko....ale to troszkę inna sytuacja. w odniesieniu do załozycielki tematu.....skoro facet mówi że miał dziewczyny przed Tobą...daj juz sobie spokój, nawet jesli cos czuje do którejś i tak Ci nie powie . Po co rozstrząsac cos co było? A jeśli nie mówi...to będziesz żyła spokojniej..ciesz się tym co masz :D

Gość no to....
:)) Możesz mi wierzyć lub nie, ale pod wszystkim co napisałaś mogłabym sama się podpisać. Nie jestem tylko pewna, czy Jego żona wie o mnie. Chociaż pewnie tak, bo się znamy - tylko znamy. Nigdy z nią dłużej nie rozmawiałam. Cholera, tez jej zazdroszczę tego, że ma tak odpowiedzialnego faceta u swego boku.

Gość szamanka ze Zgierza
Ja wiem,że inna. :) Ale wiem też co innego. Jeśli mężczyzna bardzo, bardzo kochał kobietę, to będzie się to za nim ciągnęło latami i to długimi. Jeśli to były tylko przelotne miłostki czy zwykła zauroczenia to nie, bo inny jest wtedy ładunek emocjonalny. W moim przypadku on świata za swoją ex nie widział a ja nie chciałam być tylko plastrem. Na matkę Teresę z Kalkuty to ja się nie nadaję.

Gość taka jedna......
Ja na szczęście znam ją tylko z widzenia...Ona mnie też..co wcale nie przeszkadza jej w szpiegowaniu mojej osoby..ale podchodzę do tego z poczuciem humoru :D Powyrzucała wszystkie nasze wspólne zdjęcia..nawet te klasowe :P Tworzą w miarę udany związek i to jest najważniejsze.

Gość taka jedna......
Wiem Szamanko...i doskonale Cię rozumiem. Ta prawdziwa miłość nie umiera nigdy..