Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

kazdy kto chce moze, może wysłac na mojego maila, niech tylko napisze w tytule maila swój nick, zebym wiedziala kto zacz i zawsze odsyłam swoje :)

Nefa - Ty moją masz :P A co do Hariski - wierze we wszystko co powyzje napisalas i dlatego chce Cie jak najszybciej zobaczyc :P

nie tchórze - dasz mi fotke a ja odesle swoją - obiecuje - a danego słowa nie łamie

"wiesz ja powiedzialam to samo i tym sposobem mozemy sie gonic do jutra" a lubisz sie troche pogonić czy nie? :P

Gość mam pytanieee
no bez przesady :O, chodzi mi konkretnie o zdjecie od lewej w srodkowym rzedzie.

Gość HALO HALO HALO HALO
14:01 Tamari na kure domowa to ty sie nadajesz bo piszesz jak osttania ciota myslisz ze cos o mnie wiesz i jakies wydumane teorie tutaj wysnuwasz wez sie lecz na glowe czlowieku, i zajmij sie swoim glownym problemem: czyli jak zaakceptowac przeszlosc seks kobiety, bo przeciez ty jestes tylko biednym onanista, no ale wyksztalcopnym i w ogole na stanowisku, szkoda tylko ze ze masz moze w sobie 1% testosteronu i zadna normalna kobieta nie zechce takiego nudziarza i dupka jak ty [RZECZYTALEM TEN TEMAT I AZ MNIE NERWY WZIELY! PRAWICZEK ONANISTA ZAWSZE MOZE ZNALEZC DZIEWICE I BYC Z NIA SZCZESLIWY I WCALE NIE MUSI BYC DUPKIEM, BO MOZE TRAFIC NA DZIEWICE I MIEC NAJLEPSZA KOBIETE NA SWIECIE. A TY TAMARI CO NAJWYZEJ MOZESZ SKONCZYC Z JAKIMS BABIARZEM MOCZYKIJEM. I ZAPEWNIAM CIE, ZE TAKI NIE MUSI BYC ANI PRZYSTOJNY ANI BOGATY. CZESTO FACECI, KTORZY ZALICZYLI WIELE LACHOCIAGOW TO BRZYDALE I CPUNY Z KRZYWYYMI RYJAMI, BEZ FUR, KASY, WYKSZTALCENIA I DOBREJ PRACY. TAKI TO DOPIERO DUPEK. SKONCZYSZ Z JAKIMS DUPKIEM CO WYMOCZYL TABUNY SMIERDZACYCH SPERMA LACHOCIAGOW. A PRAWICZKI DOSTANA DZIEWICE OD LOSU. LEPSZY JUZ PRAWICZEK NIZ JAKIS BABIARZ MOCZYKIJ. ALE CIEBIE ZECHCE TYLKO FACET CO MIAL WIELE KOBIET, INNY NIE. BO PO CO PORZADNEMU FACETOWI TAKA NIECNOTA JAK TY.

Gość HALO HALO HALO HALO
PRZECZYTALEM TEN TEMAT I AZ MNIE NERWY WZIELY!

Gość HALO HALO HALO HALO
Jestem prawiczkiem onanista i czekam na ta jedyna, ale na pewno nie na taka kobiete z przeszloscia jak ty

Gość Prawiczek Onanista
dam sobie bardziej adekwatny nick :D kazda mowi, ze nie ma nic do prawiczkow, ale jest inaczej. mam nadzieje, ze bedziesz miala tego swojego ksiesia z bajki, babiarza nad babiarzami :D zreszta i tak pewnie lubisz takich, a gardzisz prawiczkami jak wiekszosc kobiet, takie teraz mamy czasy

Gość Prawiczek Onanista
mowie tylko tak jak uwazam, prawiczka potrafi uszanowac co najwyzej dziewica i to nie kazda, a nie dziewica bedzie prawiczkiem gardzic, zreszta wiekszosc kobiet gardzi prawiczkami, taka jest cala filozofia. nie mowie, ze zasluguje na dziewice, moze i bym niekoniecznie chcial dziewice, ale nie dziewica by mna gardzila i nie uwazala by prawiczka za prawdziwego faceta i nie mowie, ze zaslugujesz na lajdaka, jakbym ci zle zyczyl to bym ci zyczyl prawiczka, bo pewnie dla ciebie prawiczek to najgorsze co moze sie trafic. wy wszystkie latacie za babiarzami i o nich marzycie. z tym, ze nie kazdy babiarz wyglada jak bogaty elokwentny, przebojowy ksiaze z bajki, niektorzy to tepe obszczymury, totalne pasztety z sianem w glowie

Gość Prawiczek Onanista
jestem skazany na szukanie dziewicy bo tylko ona bylaby w stanie przebolec, to ze jestem prawiczkiem, a mam juz wiecej niz 20 lat. chyba pojde do agencji, przynajmniej nie bede juz tym prawiczkiem

Gość Prawiczek Onanista
ja tez moze i mam inne kryteria, ale dla nie dziewicy co najwyzej moglbym byc posmiewiskiem i by mi potem to w zwiazku wypominala (jesli w ogole by chciala ze mna byc jakby sie dowiedziala, ze jeszcze jestem prawiczkiem), ze bylem prawiczkiem, szydzila by mi prosto w twarz i upokarzala mnie. ale najprawdopobniej by mnie rzucila jakby sie dowiedziala, ze jestem prawiczkiem