Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogo byście wybrały

Wolałybyście urzędnika czy budowlońca? Jaki zawód wam się bardziej podoba u face

Polecane posty

Gość kompleks_____m
a technologa przygarniecie?

Gość do tamari
jak cie nie stac na ewentualna ciaze to nie chodz z facetami do lozka :o ambicje - owszem ale mniej je sama, a nie tylko od faceta wymagaj

kobiety nie chcą przygarniac zadnego faceta.... ale jesli ma sporo kasy to mogą go ewentualnie ponaciągac troche :P

Tamari, nie wkurzaj sie - rozumiemy ze skoro jest tata z firmą budowlaną, to nie musisz nic robić... i brac sobie facetów tylko do łóżka - ja nie krytykuje :P

Gość do tamari
tamari mam wrazenie, ze najchetniej bys weszla w jakis uklad tylko dla seksu, taki pseudo zwiazek bez milosci, ze pewnie marzysz o czyms takim

jak facet kasę ma, to z zasady trudno mu sie z nią rozstać :D:D:D najlepsi są tacy pośrodku, przy ktorych z jednej strony nie trzeba sie zmuszać do picia herbaty (bo tańsza), a z drugiej strony wiedzą, że można być i pod wozem i na wozie i przeżyć :)

Gość do tamari
nie to nie ja, ale widzialem na kafe wiele negatywnych opinii na twoj temat, i duzo osob tu pisalo (podobno podpierajac sie tym co ty pisalas), ze jestes puszczalska i masz luzne podejscie do seksualnosci

Gość do tamari
ja nic do ciebie nie mam, ale nie zwiazalbym sie taka dziewczyna jak ty, co liczy na firme budowlana swojego taty

Gość kompleks_____m
dobra ja ten posrodku dobrze zbudowany.. wiec moge byc?? :) ale jestem rozrzutny :) i nie starcza do pierwszego:) to tez muszę kombinować:) ale kto tak nie robi a czy kanar z miejskich lini ma szanse u was? tak sie smiejemy ale praca to nie wszystko, bo moze miec ktos malo pieniazkow i bedzie bardzo dbal o siebie, ktos ma duzo i robi syf w chacie nie ma reguły... najbardziej bawia mnie dorobkiewicze, ktorzy nagle sie dorobili a takie szuszfole ze szkoda gadac

juz tak nie naskakujcie na Tamare to jej sprawa - jesli liczy tylko na firme ojca, nie chcąc samemu niczego osiągnąć, to nalezy uszanowac jej wybór.. podobnie jak luźne podejscie do seksu i czeste zmiany partnerów :P

kompleks : to mógłbyś być, tylko ten zakompleksiony nick odstrasza ;)

"tak sie smiejemy ale praca to nie wszystko, bo moze miec ktos malo pieniazkow i bedzie bardzo dbal o siebie, ktos ma duzo i robi syf w chacie" jestes facetem??

Gość do tamari
najlepiej zyc za kase z firmy ojca i umawiac sie z facetami dla samego seksu, beztroskie zycie

Gość kompleks_____m
no a kim kosmita:) chodzilo mi o to ze czesto osoby majace pieniadze wygladaja strasznie, nie potrafia zadbac... bo mysla ze jak jest kasa to wszystko inne idzie same...:) dobrze miec kase, ale z drugiej strony ja wiem ze majac jej pelno skonczylbym zle:)

a wracając do tematu , to niezaleznie od zawodu, wszyscy interesujący faceci są zajęci :( Albo ja mam ostatnio takie "szczęście" :(

Tamari I rozlewał setki litrów potu doprowadzając Cię do setnego orgazmu w ciągu godziny, licząc w międzyczasie ciężko zarobione na budowie pieniążki :P

Gość do tamari
masz pewnie ambicje siedziec w domu za pieniadze meza:D tylko nie zapominaj, ze kura domowa powinna miec niskie przebieg, albo najlepiej byc czysta jak lilia, jak juz ktos chce kobiete utrzymywac, to nie bierze sobie takiej co sypiala z facetami, ktorych nie kochala. kobieta, ktora liczy na utrzymanie ze strony meza powinna mu w zamian dac dobry przebieg swojego prowadzenia i cnotliwosc. na szalenstwa seksualne i przygody to moze sobie pozwolic kobieta niezalezna z dobra praca, ktora cos soba reprezentuje

Mądry : ci między 30 a 40 rokiem życia? to jakoś nie znam żadnego interesującego, wolnego, niezbyt odrażającego i jeszcze, żeby mnie chciał :D:D:D

Gość kompleks_____m
eee, duzo jest wolnych inteligentnych normalnych facetow... tylko tacy maja swoje pasje i nie lataja po lokalach co chwile zeby wyrwac jakas panienke, tylko czekaja grzecznie na wekend by oddac sie swoim zajęcia.

"do tamari" zacofana wywłoka z Ciebie - te czasy razem z dinozaurami poszły w niepamięć - cnotliwą to sobie teraz możesz świnkę morską - jak znajdziesz...